Lesz, persze :)
Még nem értek ide értem, így addig leszek. Ha beköt, akkor beírom...
Lesz, persze :)
Még nem értek ide értem, így addig leszek. Ha beköt, akkor beírom...
13 körül el kell mennem, ha addig nem nyílik meg, kiállok, így ma csak ennyi sikerült.
nem, én a 7880-7900as támaszban hiszek. Szint + pivot + MA.
Ezt már megérintette és pattant délelőtt és tegnap is, így mikor itt megállt kis stop és két lot long.
Hazudnék ha tudtam volna, hogy ennyi lesz 15-20 pontra gondoltam.
De én nem adtam fel a visszamenést délután 8000ig.
Lassan eldől, hogy 8000 vagy 7800. De lehet egy 7850 környékéről pattanás fel ha az sem fogja meg akkor ennek annyi.
:D
Döbbenet, pont 50 pont van a két pozim között, 930-on vétel, 880-on eladás, és ezekből a számokból az következik, mintkét végét megjárta, és 1 ponttal arrébb fordult :)
Áruld már el nekem, miből gondoltad, hogy 900 alattról 1 perc alatt lesz 30? Komolyan érdekel :)
parancs teljesítve ! :)) 40 pont fel nyami. 2 lot.
most várok.
De hiszem a fel utat.
Aztán röhöghettek rajtam majd este 7800 körül. :)))
Ha lesz fordulat a daxban akkor a következő órákban már érezhető lesz az amcsik lassan ébredeznek, néha megfordítják, néha még rá is erősítenek a trendre.
Nem adtam fel, hogy felfelé kéne :), de hát itt elég nagy erő kéne már........
80-on lett volna eladásom (felment 930-ra), de 81-en fordult :)))
7880-7900: múlt + néhány mozgó átlag + pivot.
Tegnap szépen pattant innen, de most csúnyán néz ki.
Ha megkérdezhetem, neked miért erős szint a 7 900? Mármint miért lenne tragédia, ha alámenne?
Én azt látom (mai érték), 8 070 alatt lefelé van az irány. Az lenne a "varázsszámom". Onnantól nekem mindegy, hogy 100, 200 vagy 300 ponttal vagyunk alatta.
Akkor te sem keltél fel hiába :) Tőlem mehet felfelé, csak akkor lendületesen...
hajrá ! Longra szavazok ! :)
Nekem eddig egy short + 2 long és egy nullában záródó long,
De ezek 5-12 pip csak.
Ami jó volt a tegnap késő este vett long amit ma nyitóban adtam. Legalább az jó méretű volt.
Tudod, kleine fische, ...
2 köröm volt, bár napjában csak 1 van betervezve. Most várom a harmadik lehetőséget, long 949, short 877, mindkettő csúszó 50-en...
második kör is megvolt, 910-900, újra bent a csúszó eladás, de persze ilyenkor a vétel is bent marad...