neked is !
Ezt írtam, hogy nekem a támasz ellenállás az első mára, csak nekem ez egy nagy hibám volt régen.
Küzdeni azzal, hogy az elképzelésed mindenáron, követni kell az aktuális trendet és lehozni amit le lehet biztonsággal.
nem hiszek semmibe, támaszokat nézem.....elképzelésem van,de az sose tuti,stop ott oszt kész vagy ellen pozi,olyan nincs arra megy mert.....csak vszínűsíthető a arra,le kell kereskedni,de nem elfogultan de reagálva
Én ettől mindig magamtól félek, hajlamos vagyok hinni valamiben és az alapján venni (ma már nem annyira ,de), életem egyik legnagyobb bukója még évekkel ezelőtt abból volt, hogy én longot vártam és persze biztos voltam, hogy az lesz a nap és akkor kezdődött egy nagy esés. :)))))) Pofára esés is.
Nos én szépen építettem fel a longokat az esésben (600 pont 4 nap). és nem értettem miért ez, utál a világ ? :) Nem felejtem fel. Végül szerencsém volt és nem lett akkora bukó amit megérdemeltem volna mert egy rendkívüli hír miatt visszament sokat.
Szóval fel kéne mennie ma, ha csak valami rendkívüli rossz hír nem jön ki ami hat a hangulatra, van fent rés is...
8000-8080-8140 és így tovább felé elmehetne a héten.
nem tom,én is inkább long veszek,volt day trade megint
kirörésre toltam de még nem lőtt ki fel
nekem meg alatta kicsivel az első próba long, kicsi stop.
Szóval addig levárod alapjaiban, hmmmm
Persze az eddig is egy elég erős ellenállás volt, mostanra még inkább. Tegnap is szépen pattant.
De én mára 8000 fölé vártam a daxot. Valamit baromira elnézek ha ez 7900 alá esik és ott tovább.
bejöhet sztem usa nyitóig letolják olcsón gyűjtenek pappert,usa meg kilő 15000felé
ma se aludtam 4h ,lehet lepihenek mielőtt megint vmi hülyeséget csinálok mint a fórumba:)
911-890 kérdéses szint,de ja long jöhet kis day trade már zsebbe
Ja és sok nyerőt ma is ! szépen zuhant mint tegnap, remélhetőleg vissza is megy 8000 felé majd fölé, mint tegnap és nem bezuhan. Amúgy kedd van, ami mindig emelkedés hosszú hónapok óta. :)))
kis mozgások
Függetlenség napja: 2013. 07. 04.
ok tényleg az máskor van pfff nem csoda tegnap 3h aludtam..áhh ekkorát írni:((elnézést