Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#639709 Hathor Előzmény: #639708

Nem tudom, én olyanokban nem gondolkodom.

Én a forint erősödést szeretem

Majd macika vetít neked 300feletti szintet valamelyik hírből.

Én azt tudom, hogy szépen tapadunk le 291re. és ezért minden kisbüfi nagyon dühös. Mindenki 300felett szeretné látni EUR/HUFot, az indexeket meg a pincébe.

Hát ilyen a tőzsde.

A kisbüfik mindig idegesek, ha valami erősödik.

és USA is még minden nap új csúcson zár.

#639705 Hathor Előzmény: #639699

Yo reggelt!

Mackó úr keresi a gyengülésben reménykedő híreket?

Azügyben nem szólt, hogy nem 299goto volt.

Sebaj.

#638981 Borska Előzmény: #638681

én is ragyásig ülök dollár poziban, de úgy látom hogy a fed bármi módon próbál a valutacsatában tovább vigéckedni a dollár erősödést nem tudja megállítani, a régiók gazdasági szétszakadása, a visszafizetési kényszerek mind mind USD keresletet indukálnak és ez lesz jellemző szerintem még idén , de 2014ben is, Mo-n pedig a további kamatcsökkentések vágják a stabilitást, lesz még 230, de én jóval magasabb árfolyamon szeretném visszaváltani, de a csapkodás az tuti, egyik oldalról a dollár erősödés húzza a keresztet, a másikról pedig a kamatkülönbözeten nyerhető pénz, durva mozgások is lehetnek akár napon bellül is, főként ha még folytatódik a szájkarate

US$HUF 224 most nézem. P…

#638681 Fornit

US$HUF 224 most nézem. Pedig már megörültem vmelyik nap, hátha ott ragad 230 körül.

#637934 macika Előzmény: #637932

mert 296 volt

mi a gond?

fej váll megint?

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#637932 Hathor Előzmény: #637927

nincs mit, túl vagyunk rajta.

Azt mondta 296on van HUF és megy 298-299re.

Utána lett 292.

Nincs mire figyelni macika.

Tudjuk, senki sem tévedhetetlen.. ne izguljon..

#637925 Hathor Előzmény: #637016

"

magyar cds 350 to

huf 296 szintekkel kacérkodik

goto 298-299?

macika"

és lett 292.. :D

yo8

#637910 Kissherceg Előzmény: #637034

A kedd esti emelkedés után éjjel már nem mozgott az euró forintárfolyama a bankközi kereskedésben.

Az eurót az éjjel végig tartott szinten, 292,87 forinton jegyezték szerda reggel, nem sokkal hét óra után is. Kedd délután a csaknem háromhetes mélypontot jelentő 292,30 forint közelében is járt az eurókurzus.

Az euró forintárfolyama már hetedik hónapja többé-kevésbé a 290-300 forintos sávban mozog. Március közepén egyszer, rövid időre 310 forint közelébe tört ki az árfolyam, míg május végén 290 forint alatti jegyzésekre is volt példa.

Szerdán a forintpiaci kereskedők elsősorban a jegybanki monetáris tanács legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvére figyelnek majd, amely iránymutatást adhat a kamatpálya jövőbeli alakulásáról.

Az euró dollárárfolyama szerda reggel az esti árfolyamszint közelében volt, 1,2785 dollár.

Az esti jegyzésekhez képest gyengült kissé a forint a legfontosabb nemzetközi devizákhoz képest. A svájci frankot 235,71 forinton, az amerikai dollárt 229,03 forinton, a japán jent 2,2806 forinton jegyezték szerda reggel.

Kissé gyengültek szerda reggelre a legfontosabb régiós devizák az euróval szemben. Reggel az eurót 25,860 cseh koronán és 4,3243 zlotyn jegyezték.

#637034 xmann Előzmény: #635160

Violám!

Én már 2 hónapja elmondtam, hogy kummára nem megy ez sehova sem, mert ez egy óriási nagy sáv ennélfogva ha lemegy akkor put opciót írok ki, ha felmegy akkor call opciót, és begyűjtöm amit be kell gyűjteni. Lehet benne szerencsétlenkedni, meg irányt keresni, de nincsen benne, mert a kamat jó, de a meg gyuri hüjje, és ez a kettő kiegyenlíti egymást így csak ráng összevissza, mint valami zombi fejbelövés után. ha felmegy ne hidd el, hogy fennmarad, ha lemegy ne hidd el hogy lennmarad, csak szépen írd az opciókat. kellemes mulatság volt ez egész évben, hidd el apácskának

magyar cds 350 to huf 2…

#637016 macika

magyar cds 350 to

huf 296 szintekkel kacérkodik

goto 298-299?

#635160 Sumér harcos Előzmény: #635159

ezért kaptál megint 1 momentumot a multból,hogy élvezkedj rajta cicamica:)

de várj kapsz még1-et,ha már igy zászlódra tűzted,hogy velem szórakozz és csak velem,engem nem zavar....ha éppen ráérek,még válaszolok is:)

tehát...reggel 06.01-én,295-ről 293.6-ig shortos volt a buli.....ezt biztosan szeretni fogod mókulicica,és nem voltam poziban,hah -na ehhez mit szólsz?:)

de ha már itt vagy,fibók,támaszok,ellenállások,általad megfigyelt-használt indik?ragadd meg a rüsztjét!csipd meg a kloákáját!vágd ki a rezet!lássuk a következő 2hetet!:)vmit publikálhatnál az olvtársaknak.

#635159 xmann Előzmény: #634591

Köszi, mint mondtam az elmúlt napok adatait én is látom . A jövőre vonatkozó jóslás nehezebb mint a múltra szóló. De majd valamelyik varázsszám biztos segít, pláne hogy 40-50 fillérenként találsz egyet ;)

Mókuska!