Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#635239 Trisz Előzmény: #635155

A bánki tónál még vizibiciklizni is lehet. Gyönyörű! Nőtincsen a lányom sokat lovagolt régebben. Nekem ez a sport viszont szinte teljesen kimaradt. (Azért vannak hatalmas versenyélményeim öttusából ezzel kapcsolatban!)

#635237 Trisz Előzmény: #635139

A málnások egyre ritkulnak. Régen kb. 20 éve még mindenki málnával foglalkozott. Ma már csak az elhivatottak. Ha a málnát arrafelé valaki szóba hozza, nagy lesz a felhördülés.

#635236 Trisz Előzmény: #635129

Engem nagyon meglepett, amikor helyiek mesélték, hogy a törökök a Sós-kúttól vitték fel cserépcsöveken a vizet a várba. (Közlekedő edények elve alapján.)

#635155 Hathor Előzmény: #635150

nyaron kellemes program a banki to is az erdo szelen kellemes vizevel. At szoktam uszni a tavat, jo feeling az erdot csodalni kozben. Alsos korig gyerekekekkel a nap m asik feleben notincsre is be lehet menni lovagolni, kezmuveskedni, kikapcsolodni, kajalni.

#635150 Hathor Előzmény: #635149

inkabb katonai teherautonak mondhato. En telen a nagy hoban mentem fel gyalog nagyhideg hegyre kiralyretrol. Ott szankoztunk fent turista haztol le. Sok jo hely van itthon. Esetleg egy turara is osszefuthatunk kave helyett.

#635149 exmnbs1 Előzmény: #635139

van fel Királyrétről Nagyhideghegyre jeep vagy kisbusz ami felvisz

majd onnan megyünk át Csóványosra és lemegyünk Diósjenőre

#635140 Zotya32 Előzmény: #635139

ott találkozhatsz macival, a málnásban, aztán közösen rezsit csökkenthettek :))

#635139 Hathor Előzmény: #635129

Diosjeno jo hely, oda szoktam jarni gombaszni fole. Indultam mar onnan bringaval kemencere is, majd vissza hont nagyaroszi, diosjeno. Nogradi var idilli hely, melette jo malnasok vannak ilyenkor diosjeno fele.

#635129 exmnbs1 Előzmény: #634965

Diósjenő tervbe van véve, Csóványosról lefele

Kemencén voltunk pár éve kisvasutazni, meglepett micsoda központ volt párszáz éve, ott a nyoma a központban

láttuk a faluházat is és a valódi kemencét is az utcán

a strandra nem emlékszem, bár egy kemping rémlik

ősszel lementünk Királyrétről Nógrádra, épp virágzott a kikerics Berkenye után

valahogy a Nógrád vára nekem kimaradt régebbről, érdemes volt megnézni azt is

legközelebb Nógrádról lemenve Szendehelyig a kéken

Re: Keg-very up

#635121 macika Előzmény: #635118

A víz, csatorna, szemétszállítás, PB-gáz ugyan egyenként nem szerepelnek nagy súllyal egy "átlagos" fogyasztó kosarában, ám együttesen mégis a 3%-át teszik ki a lakossági fogyasztásnak, így egy 10%-os díjcsökkentés maradéktalan megvalósulása 0,3 százalékponttal mérsékelheti az inflációt - számol Eppich Győző, az OTP Bank elemzési központjának közgazdásza. Ennél is nagyobb hatása lehet a rezsicsökkentés őszre beígért harmadik körének: a januári mintára megvalósuló áresés újabb 0,8-0,9 százalékpontot farag az inflációból.

.

hogy tolcsy tovább tudja vágni még a kamatot egyszer meg kell csinálni, hogy ne legyen infla )))