ma a gyémántgyűrűs mlm nutexe nagyobbat ment )
re érzelem mongol story ))
ma a gyémántgyűrűs mlm nutexe nagyobbat ment )
re érzelem mongol story ))
Csak a hule nem látja, hogy a tsla 30 puttyonyos papír.
akkor jó
beállok 30 v alá kecsegtetni a hatist
csak optimusztán ))
mi esik magának? kilövés előtt állunk, 1-2 türelmetlen még eladja, netán bennfentesek bohóckodnak.. 34 ft nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy mindenki lefelé várja... alig mozdul. nagyot fog rallyzni.. érzem :))
Azt elfogadtam már régen, hogy a tőzsde környékén a hírek sem a "tisztánlátást" szolgálják. Viszont igen albérletinek tartom, amikor ilyen módon tálalják.
mindegy, egy jót bringáztam, ettem sült kolbászt, 3k fusó 4k genyamédiáért... nem nagy összeg :))
én meg reggel eladtam a 24-es fosot 23-ért és vettem médiást 17-ért, aztán mentem bringázni... erre nem a fosót húzták meg 26-ra a nyomi médiást meg visszanyomták??? ááá, pedig olyan jól elterveztem, hogy 19-ért eladom, aztán visszaveszem a 24-ért a fosót... :))
opimusban meg a szokásos pangás... kíváncsi vagyok mikor, és hogyan fog beindulni a kereskedés a részvényben... mert az nem elég, ha csak beszélnek róla ehepék.. vmit tenniük is kell a kisbüfik már nem veszik a porig gyalázott phyl-opimust maguktól.. kell vmi csali.. szép körítés, felpörgő kereskedés, árfolyam.. stb, stb... önmagától nem lesz 3x ft többszöröse.. pénztárcába kell nyúlni, Pintér úr...
Vagy simán elírás, és a "hazai tőzsdei társaságok" között nem tartják számon a phyl.-t.
Egyébként több tőzsdei társaságnak is van határidős long pozíciója, Á.nyomda, telekom, otp, stb.
Most olvastam a Pf hírekben:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/megint_bukott_hataridos_ugyletein_a_synergon.5.186051.html
Ezek szerint már csak a Synergon rendelkezik hatis vételi pozival.
Akkor az itteni hatis kötések vagy eladási pozik, vagy nem Ph ügyletei. Eddig ha jól emlékszem Ph ügyletként volt itt téma. ???
Ha az ember mindent elhinne, amit más emberek mondanak saját dicséretükre, túlságosan jó véleménye lenne róluk, és túlságosan rossz önmagáról.
James Fenimore Cooper
.
kapja ki a optimuszt 38-ig
re humet ))
páka boy! Vállalatok » Telekom
Tépik a Nokiát: +9%
2013. július 1. 09:18 Kivásárolja partnerét a Nokia a Nokia-Siemens Networksből. A hálózati eszközöket gyártó cégért, amely az elmúlt néhány negyedévben már nyereséges volt, 1,7 milliárd eurót fizet a problémákkal küszködő mobilgyártó. A hírre ma reggel 9%-ot emelkedett a Nokia árfolyama.
formájában
Én még a csoport bővítését várom APPORTOK formályában a vévváltoztatás után.
Szerintem bővítenek még jócskán a csoport nagyságán (minőség),hogy még hitelesebb legyen a "művelet" melyre készülnek. A kapcsolat(ok) és a pénz adott.
Százalékosan a csoport nagyságához mérten már elenyésző darabszám ami nálunk van.
További apportok után pedig jóformán értékelhetetlen lesz az a mennyiség ami nálunk van.
Tehát igazából ez már csak az ő játékszerük lesz.
És akkor már érdekeltek lesznek az emelkerdésben.
Nincs más esélyünk.