Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#635049 Zotya32 Előzmény: #635028

mi esik magának? kilövés előtt állunk, 1-2 türelmetlen még eladja, netán bennfentesek bohóckodnak.. 34 ft nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy mindenki lefelé várja... alig mozdul. nagyot fog rallyzni.. érzem :))

#635023 Trisz Előzmény: #634966

Azt elfogadtam már régen, hogy a tőzsde környékén a hírek sem a "tisztánlátást" szolgálják. Viszont igen albérletinek tartom, amikor ilyen módon tálalják.

#634981 Zotya32 Előzmény: #634978

mindegy, egy jót bringáztam, ettem sült kolbászt, 3k fusó 4k genyamédiáért... nem nagy összeg :))

#634975 Zotya32 Előzmény: #634972

én meg reggel eladtam a 24-es fosot 23-ért és vettem médiást 17-ért, aztán mentem bringázni... erre nem a fosót húzták meg 26-ra a nyomi médiást meg visszanyomták??? ááá, pedig olyan jól elterveztem, hogy 19-ért eladom, aztán visszaveszem a 24-ért a fosót... :))

opimusban meg a szokásos pangás... kíváncsi vagyok mikor, és hogyan fog beindulni a kereskedés a részvényben... mert az nem elég, ha csak beszélnek róla ehepék.. vmit tenniük is kell a kisbüfik már nem veszik a porig gyalázott phyl-opimust maguktól.. kell vmi csali.. szép körítés, felpörgő kereskedés, árfolyam.. stb, stb... önmagától nem lesz 3x ft többszöröse.. pénztárcába kell nyúlni, Pintér úr...

#634966 Sly-- Előzmény: #634961

Vagy simán elírás, és a "hazai tőzsdei társaságok" között nem tartják számon a phyl.-t.

Egyébként több tőzsdei társaságnak is van határidős long pozíciója, Á.nyomda, telekom, otp, stb.

#634833 macika Előzmény: #634830

Ha az ember mindent elhinne, amit más emberek mondanak saját dicséretükre, túlságosan jó véleménye lenne róluk, és túlságosan rossz önmagáról.

James Fenimore Cooper

.

kapja ki a optimuszt 38-ig

re humet ))

#634830 Keg Jenő Előzmény: #634668

páka boy! Vállalatok » Telekom

Tépik a Nokiát: +9%

2013. július 1. 09:18       Kivásárolja partnerét a Nokia a Nokia-Siemens Networksből. A hálózati eszközöket gyártó cégért, amely az elmúlt néhány negyedévben már nyereséges volt, 1,7 milliárd eurót fizet a problémákkal küszködő mobilgyártó. A hírre ma reggel 9%-ot emelkedett a Nokia árfolyama. 

#634750 Elcamino65 Előzmény: #634669

Én még a csoport bővítését várom APPORTOK formályában a vévváltoztatás után.

Szerintem bővítenek még jócskán a csoport nagyságán (minőség),hogy még hitelesebb legyen a "művelet" melyre készülnek. A kapcsolat(ok) és a pénz adott.

Százalékosan a csoport nagyságához mérten már elenyésző darabszám ami nálunk van.

További apportok után pedig jóformán értékelhetetlen lesz az a mennyiség ami nálunk van.

Tehát igazából ez már csak az ő játékszerük lesz.

És akkor már érdekeltek lesznek az emelkerdésben.

Nincs más esélyünk.