Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg-very up

#635012 macika Előzmény: #635007

de szépen mondtad

bezony utólag már láthatod

re rezsicsökkentés autógáz adó 2x pl.

#635010 Hathor Előzmény: #635007

ezzel mi lehet?

Füstbe ment terv? ,-)

"Tisztelt Steier Úr!

Visszanéztem a 2009es. I.féléves jelentésüket, amikor Ön volt vezérigazgató a cégben.

A beszámolóban ezt írták 2013-2014re a Magyar PB Gázipari Egyesülettel kapcsolatosan:

"melyben a Magyar PB Gázipari Egyesület

tudatta, hogy 2014-re az alumínium palackot más rendszerrel váltja fel!"

és ahonnan olvastam sorok közül..

A palackos gázforgalmazás területén a nagy biztosító társaságokkal együttmőködve akciót

indított a KEG az elfekvı alumínium palackok kivonására, illetve a depozit rendszer

bevezetésével biztonsági szelepes Stafétagázra történı cseréjére. Ennek eredményeként

tovább szélesedett az acél Stafétagázpalack családot használók köre. Az alumínium palackok

minısítését pedig jól mutatja az a közlemény, melyben a Magyar PB Gázipari Egyesület

tudatta, hogy 2014-re az alumínium palackot más rendszerrel váltja fel! Ez jelentıs piaci és

üzleti elınyt biztosíthat a már piacon lévı Stafétagáz családnak, ahol a Jumbo palackok -

versenytárs nélkül – olyan új innovatív területeken és technikákban jelentek meg, mint a

mezıgazdasági fagymentesítés és a téli kátyúzás.

A társaság az elmúlt idıszakban kiterjedt tárgyalásokat folytatott Oroszországban, Szerbiában

és Albániában, ahol új, sokoldalú szakmai továbblépésre van lehetıség.

A magyar energia piac kitettsége – függése az egyoldalú orosz gázimporttól..

"Másik: - A Magyar PB Gázipari Egyesület (MPE) a Pénzvilág címő portálon közzé tett

szándéka szerint 2013-ban szándékozik más típusú palackokkal megjelenni.

- A KEG Nyrt. továbbra is az egyetlen acél, biztonsági szelepes palackforgalmazó

(Stafétagáz család), amellyel újabb rendezvények kiszolgálásának jogát szereztük

meg.

- Az ellátásbiztonság kérdése (az, hogy januárban még a Suzuki autógyárat is

leállították a gázhiány miatt) elıtérbe helyezte a szintetikus gáz (SNG) rendszerek

iránti érdeklıdést, amely potenciálisan növelheti az LPG iránti igényt."

Ezek a határidők most jönnek el..

Kérdezném, hogy az Egyesület megváltoztatta ezen tervét?

Elég jól árasították az árfolyamot és letették a cég értékét erre az időpontra, ami határidőnek van jelölve...

Vaj miért?

Nagy a kavar most a gázipar körül nem? Gáztározók, LPG-Pb varriálások.. ,-)"

#635007 Hathor Előzmény: #634990

A KEG very upot utólag fogjátok csak látni.

Egyik előre tervez és vesz. Másik meg hitetlenkedik és utólag lát.

#634992 Trisz Előzmény: #634970

Ez a véleményed teljesen korrekt. Nem szeretnék sportszerűtlenkedni. Ezért a véleményedért a világért sem bántanálak. De kicsit szélesebb összefüggésben vizsgálnám ezt a kérdést.

A magyar gazdaságtörténet sajátos negatív sajátossága, hogy viszonylag gyorsan a kapitalista berendezkedésünk kezdetén szinte azonnal a semmiből kialakultak viszonylag hatalmas nagyüzemek. (Győrben autógyártás, Ganz, Csepel, Láng, stb.) Ezek mellett a kisüzemek szintén megjelentek számolatlanul. Viszont a középüzemek szinte teljes hiánya egyenesen gátja volt a magyar ipar fejlődésének. Ennek hatásai a mai napig érezhetőek.

A KEG egy igazi középüzem kategória. Tehát ne abból a szempontból nézzük KEG helyzetét, mint piacmeghatározó, hanem inkább hézagkitöltő szerepkörből. A nagyokat kiegészítve, közöttük lavírozva lehet sikeres szereplő.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy az igazi lapokba nem tudunk belelátni akkor sem, ha esetleg kgy-re járnánk. (Nem akarom megbántani azokat, akik elmentek, sőt tiszteletben tartom az igyekezetüket és jó szándékukat!) Tehát a tényeken túlmenő elemzésekhez nekünk kevés az információnk. Ezért a piaci helyzet előre jelzését sokkal árnyaltabb formában érdemes megfogalmazni.

Szvsz az üzemméret ideális, azt pedig, hogy a nagyok között mennyire tudja megtalálni a helyét, azt majd meglátjuk.

#634990 Fornit Előzmény: #634876

Nekem is eszembejutott, ahogy olvastam a hozzászólásoka taz előbb. Már csak AL hiányzik, és indulhat a buli. :)

Re: nincs cím

#634983 Zotya32 Előzmény: #634974

keg-ben volt nyilvános kibocsátás??

csak zártkörű, apportos tőkeemlés volt, ugye?

#634974 Trisz Előzmény: #634930

Nem provokálni akarlak! Teljesen komoly vagyok. A múltkor is ezért feszegettem, de leragadtunk annál, hogy "komoly gazdasági tartalma és üzenete van". Mikor visszakérdeztem a konkrétumokra, akkor már nem válaszoltál. Sly bekapcsolódott, vele is igyekeztem tisztázni, de az is abbamaradt.

Ebben a formában is kérdezehetem, hogy milyen olyan lényegi elemet tartalmaz, amit a veszteség önmaga nem determinál.

#634970 macika Előzmény: #634963

a piaci körülmények meg egyre csak romlanak

sztem túl sok a szereplő idehaza - a nagyok kivárnak, van tőkéjük

kreg meg csak ugy tud megmaradni hogy olccsoban adja a cuccokat - mint eddig is

ez meg a nyereség rovására megy*ment eddig is

#634965 Trisz Előzmény: #634934

Off. (Bocsi mindenkitől.)

Nápolytól északra. :))

Komolyra fordítva, az egész természetvédelmi körzet szerelmese vagyok Nógrád- Diósjenőtől nyugatra.

Diósjenőtől Kemencéig autóval is lehet keresztűl menni. Kemencénél van egy strandocska az erdőben, az a szívem csücske. Az egész környék egy igazi vadregény.

Keg-very up

#634963 úttakarító

De vonatkoztassunk el az árfolyamtól.

A Keg termel,él és virul és azért egy páran élnek belőle.

Igen,volt jövedéki adó emelés 2x,rezsicsökkentés,perek,de mégis létezik...

Keg-very up

#634960 úttakarító

Exkisasszony!

Azt nem értem,ha nincs papírja,miért fordít ennyi energiát a Kegre?

Ha meg meg akar kímélni valamitől,úgysem tud...

2000ft-28ft,innen már várható azért egy fordulás,nem?!

#634941 exmnbs1 Előzmény: #634867

napirenden?

úgy mint E-Starnál? jön a felmondása???

a cég láthatóan szeret feleslegesen perelni és fizetni a jogászoknak

#634939 exmnbs1 Előzmény: #634934

legutóbb Katalinpuszta-Naszály-Kosdot csináltuk. azaz fordítva a kéket

szerencsére, mert lefelé nehezebb lett volna a csúcs után

előbb rekkenő hőségben, majd Kosd felé esőben

lent a falu határában ki volt rakva medvehagymás pogácsa, kávé, stb egy asztalkán, becsületkasszával, igen civilizált dolognak találtam

nagyon jól esett a pogácsa)))))

a csúcshoz közel volt egy szép kilátás jelzés és barlang, nomeg a kilátót is kihagytuk., úgyhogy visszamegyük