olyan is van hogy 40 dupla alj
re három fehér katona ))
olyan is van hogy 40 dupla alj
re három fehér katona ))
de szépen mondtad
bezony utólag már láthatod
re rezsicsökkentés autógáz adó 2x pl.
ezzel mi lehet?
Füstbe ment terv? ,-)
"Tisztelt Steier Úr!
Visszanéztem a 2009es. I.féléves jelentésüket, amikor Ön volt vezérigazgató a cégben.
A beszámolóban ezt írták 2013-2014re a Magyar PB Gázipari Egyesülettel kapcsolatosan:
"melyben a Magyar PB Gázipari Egyesület
tudatta, hogy 2014-re az alumínium palackot más rendszerrel váltja fel!"
és ahonnan olvastam sorok közül..
A palackos gázforgalmazás területén a nagy biztosító társaságokkal együttmőködve akciót
indított a KEG az elfekvı alumínium palackok kivonására, illetve a depozit rendszer
bevezetésével biztonsági szelepes Stafétagázra történı cseréjére. Ennek eredményeként
tovább szélesedett az acél Stafétagázpalack családot használók köre. Az alumínium palackok
minısítését pedig jól mutatja az a közlemény, melyben a Magyar PB Gázipari Egyesület
tudatta, hogy 2014-re az alumínium palackot más rendszerrel váltja fel! Ez jelentıs piaci és
üzleti elınyt biztosíthat a már piacon lévı Stafétagáz családnak, ahol a Jumbo palackok -
versenytárs nélkül – olyan új innovatív területeken és technikákban jelentek meg, mint a
mezıgazdasági fagymentesítés és a téli kátyúzás.
A társaság az elmúlt idıszakban kiterjedt tárgyalásokat folytatott Oroszországban, Szerbiában
és Albániában, ahol új, sokoldalú szakmai továbblépésre van lehetıség.
A magyar energia piac kitettsége – függése az egyoldalú orosz gázimporttól..
"Másik: - A Magyar PB Gázipari Egyesület (MPE) a Pénzvilág címő portálon közzé tett
szándéka szerint 2013-ban szándékozik más típusú palackokkal megjelenni.
- A KEG Nyrt. továbbra is az egyetlen acél, biztonsági szelepes palackforgalmazó
(Stafétagáz család), amellyel újabb rendezvények kiszolgálásának jogát szereztük
meg.
- Az ellátásbiztonság kérdése (az, hogy januárban még a Suzuki autógyárat is
leállították a gázhiány miatt) elıtérbe helyezte a szintetikus gáz (SNG) rendszerek
iránti érdeklıdést, amely potenciálisan növelheti az LPG iránti igényt."
Ezek a határidők most jönnek el..
Kérdezném, hogy az Egyesület megváltoztatta ezen tervét?
Elég jól árasították az árfolyamot és letették a cég értékét erre az időpontra, ami határidőnek van jelölve...
Vaj miért?
Nagy a kavar most a gázipar körül nem? Gáztározók, LPG-Pb varriálások.. ,-)"
A KEG very upot utólag fogjátok csak látni.
Egyik előre tervez és vesz. Másik meg hitetlenkedik és utólag lát.
Ez a véleményed teljesen korrekt. Nem szeretnék sportszerűtlenkedni. Ezért a véleményedért a világért sem bántanálak. De kicsit szélesebb összefüggésben vizsgálnám ezt a kérdést.
A magyar gazdaságtörténet sajátos negatív sajátossága, hogy viszonylag gyorsan a kapitalista berendezkedésünk kezdetén szinte azonnal a semmiből kialakultak viszonylag hatalmas nagyüzemek. (Győrben autógyártás, Ganz, Csepel, Láng, stb.) Ezek mellett a kisüzemek szintén megjelentek számolatlanul. Viszont a középüzemek szinte teljes hiánya egyenesen gátja volt a magyar ipar fejlődésének. Ennek hatásai a mai napig érezhetőek.
A KEG egy igazi középüzem kategória. Tehát ne abból a szempontból nézzük KEG helyzetét, mint piacmeghatározó, hanem inkább hézagkitöltő szerepkörből. A nagyokat kiegészítve, közöttük lavírozva lehet sikeres szereplő.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy az igazi lapokba nem tudunk belelátni akkor sem, ha esetleg kgy-re járnánk. (Nem akarom megbántani azokat, akik elmentek, sőt tiszteletben tartom az igyekezetüket és jó szándékukat!) Tehát a tényeken túlmenő elemzésekhez nekünk kevés az információnk. Ezért a piaci helyzet előre jelzését sokkal árnyaltabb formában érdemes megfogalmazni.
Szvsz az üzemméret ideális, azt pedig, hogy a nagyok között mennyire tudja megtalálni a helyét, azt majd meglátjuk.
Nekem is eszembejutott, ahogy olvastam a hozzászólásoka taz előbb. Már csak AL hiányzik, és indulhat a buli. :)
keg-ben volt nyilvános kibocsátás??
csak zártkörű, apportos tőkeemlés volt, ugye?
Nem provokálni akarlak! Teljesen komoly vagyok. A múltkor is ezért feszegettem, de leragadtunk annál, hogy "komoly gazdasági tartalma és üzenete van". Mikor visszakérdeztem a konkrétumokra, akkor már nem válaszoltál. Sly bekapcsolódott, vele is igyekeztem tisztázni, de az is abbamaradt.
Ebben a formában is kérdezehetem, hogy milyen olyan lényegi elemet tartalmaz, amit a veszteség önmaga nem determinál.
a piaci körülmények meg egyre csak romlanak
sztem túl sok a szereplő idehaza - a nagyok kivárnak, van tőkéjük
kreg meg csak ugy tud megmaradni hogy olccsoban adja a cuccokat - mint eddig is
ez meg a nyereség rovására megy*ment eddig is
Off. (Bocsi mindenkitől.)
Nápolytól északra. :))
Komolyra fordítva, az egész természetvédelmi körzet szerelmese vagyok Nógrád- Diósjenőtől nyugatra.
Diósjenőtől Kemencéig autóval is lehet keresztűl menni. Kemencénél van egy strandocska az erdőben, az a szívem csücske. Az egész környék egy igazi vadregény.
De vonatkoztassunk el az árfolyamtól.
A Keg termel,él és virul és azért egy páran élnek belőle.
Igen,volt jövedéki adó emelés 2x,rezsicsökkentés,perek,de mégis létezik...
Exkisasszony!
Azt nem értem,ha nincs papírja,miért fordít ennyi energiát a Kegre?
Ha meg meg akar kímélni valamitől,úgysem tud...
2000ft-28ft,innen már várható azért egy fordulás,nem?!
napirenden?
úgy mint E-Starnál? jön a felmondása???
a cég láthatóan szeret feleslegesen perelni és fizetni a jogászoknak
legutóbb Katalinpuszta-Naszály-Kosdot csináltuk. azaz fordítva a kéket
szerencsére, mert lefelé nehezebb lett volna a csúcs után
előbb rekkenő hőségben, majd Kosd felé esőben
lent a falu határában ki volt rakva medvehagymás pogácsa, kávé, stb egy asztalkán, becsületkasszával, igen civilizált dolognak találtam
nagyon jól esett a pogácsa)))))
a csúcshoz közel volt egy szép kilátás jelzés és barlang, nomeg a kilátót is kihagytuk., úgyhogy visszamegyük