Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#634535 macika Előzmény: #634525

a t-kategóriában ez nem érdekes, mert pl az apportosoknak 0 forintba került a papír

#634498 wnprt Előzmény: #634494

Légyszi magyarázd meg, h mért van az a rendszer, h pl Nutex-szel nem lehet, de KEG-el lehet TDT-elni? Ehhez sztem kell a vállalat engedélye is, hiszen az ő részvényükről van szó, ők akarták h bevezessék a céget a tőzsdére, ez jelentősen érinti őket.

#634492 wnprt Előzmény: #634485

Azt kéne csinálni, h összefogjanak a részvényesek és ők vegyék kezükbe az irányítást, elvégre a részvényeseké ez a vállalat, ők a tulajdonosok. Továbbá nem kéne engedni, h napon belül tőkeáttétellel lehessen az árfolyam esésére játszani. A FUSO, korábban Hybridbox részvénynél, továbbá más B kategóriás papíroknál se lehet ilyet csinálni, amelyek hasonló méretű cégek, mint a KEG. Ebbe a vállalat beleszólhatna, h ne lehessen TDT-elni a papírral?

#634485 Zotya32 Előzmény: #634483

erre vár mindenki... a változásra... épp ideje lenne már, nagyon feszített a húr, hamarosan elszakad, aztán majd kapkodhatunk a vétellel, vagy eladással.

#634483 wnprt Előzmény: #634411

Hathor, itt az a kérdés, h érdemes-e venni egy ismeretlen menedzsment kezében lévő vállalat részvényeit? Jómagam egy korrupt cég részvényeit biztos nem longolnám. Örülök h optimista és realista vagy, de sztem a KEG menedzsmentjében változásokra lenne szükség.

Erről a cégről jelennek …

#634481 wnprt

Erről a cégről jelennek meg egyáltalán hírek? Ti daytradeltek a KEG-el, most érdemes venni?

#634437 Sly-- Előzmény: #634431

Szerintem meg Te dumálsz mellé.

Ennyi.

Jól mondja Taresz: "Mozdulj ki a saját környezetetből, hogy megismerd a való világot."

#634434 Hathor Előzmény: #634431

Vegyük Pl. KEGet.

Azt mondjátok 100%közkéz van. Az kiből áll?

5% feletti szereplő nincs bejelentve, így mi kisbüfik vagyunk állítólag kitömve.

Akkor kire hat a deprssziós pánik keltés 27FTos árfolyamnál?

Soros Gyurira?

remélem érthető.

#634431 Hathor Előzmény: #634424

nem kell a mellé duma.

nem mondtam, hogy Soros Gyurit befolyásoljátok.

Nagy szereplők nincsenek a piacon. A kis szereplők meg mi vagyunk.

Lehet nem tudjátok, de a napi kereskedés jó részét mi kisbüfik tesszük a napi forgolódásunkkal.

Ezen belül van egy fórumos kör, akik csak a pesszimizmus fellegvárát olvassák, így vételi hajlandóságuk teljesen elmegy, de még az élettől is elmegy a kedve annak, aki a fórumokat olvassa.

Kilépek a gép elől.. mit látok, M7es bömösök és tagjaik szaladgálnak az utcán, bemegyek a közértbe 8-10ezrekért vásárolnak az emberek, shoppingolnak az emberek az üzletekben, nagyobb szupermarketben 30-50ezrekért vásárolnak a családok. Fiatalok vidámak, élnek. Kint süt a nap, miniszoknyás csajok rohangálnak, csicseregnek a madarak, jókat bringázok. Visszaülök a géphez, fórum megnyitás, megint csőd olvasás mindenhol, fekete gyász, halál várás, csőd keresés. ,-)

Ez itt a depresszió fellegvára

szerencsére rám már nem hat.. csak uncsi kezd lenni.

#634424 Sly-- Előzmény: #634411

"Mindenkit lebeszéltek a BÉTről"

Ekkora baromságot wazz...

Régen rossz, ha a BÉT-en lévő forgalom pár fórumostól függ.

Komolyan el is hiszed, amit írsz?

Magadról állítasz ki az ilyen kijelentéseiddel bizonyítványt.

Mondjuk már mindenki ismer, de ezek szerint még tudod fokozni...:-((

#634416 macika Előzmény: #634411

ki beszél csődről? ezeket csak te nyomod folyamatosan

megint kamuzol, de miért nem csodálkozom ezeken a kamu szövegeken

nem is tudom )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

köszönjük tódi!

további yooo örjöngést

pfffffffff

ekaki 500 vegye