a t-kategóriában ez nem érdekes, mert pl az apportosoknak 0 forintba került a papír
a t-kategóriában ez nem érdekes, mert pl az apportosoknak 0 forintba került a papír
Mind a 7k-t ráöntötte. :-)
puffert be, aztán kitépik 30-ra. :-)
Légyszi magyarázd meg, h mért van az a rendszer, h pl Nutex-szel nem lehet, de KEG-el lehet TDT-elni? Ehhez sztem kell a vállalat engedélye is, hiszen az ő részvényükről van szó, ők akarták h bevezessék a céget a tőzsdére, ez jelentősen érinti őket.
Azt kéne csinálni, h összefogjanak a részvényesek és ők vegyék kezükbe az irányítást, elvégre a részvényeseké ez a vállalat, ők a tulajdonosok. Továbbá nem kéne engedni, h napon belül tőkeáttétellel lehessen az árfolyam esésére játszani. A FUSO, korábban Hybridbox részvénynél, továbbá más B kategóriás papíroknál se lehet ilyet csinálni, amelyek hasonló méretű cégek, mint a KEG. Ebbe a vállalat beleszólhatna, h ne lehessen TDT-elni a papírral?
ebben a piaci szegmensben túlkínálat van - 20 éve
és az is marad
erre vár mindenki... a változásra... épp ideje lenne már, nagyon feszített a húr, hamarosan elszakad, aztán majd kapkodhatunk a vétellel, vagy eladással.
Hathor, itt az a kérdés, h érdemes-e venni egy ismeretlen menedzsment kezében lévő vállalat részvényeit? Jómagam egy korrupt cég részvényeit biztos nem longolnám. Örülök h optimista és realista vagy, de sztem a KEG menedzsmentjében változásokra lenne szükség.
Erről a cégről jelennek meg egyáltalán hírek? Ti daytradeltek a KEG-el, most érdemes venni?
Szerintem meg Te dumálsz mellé.
Ennyi.
Jól mondja Taresz: "Mozdulj ki a saját környezetetből, hogy megismerd a való világot."
Vegyük Pl. KEGet.
Azt mondjátok 100%közkéz van. Az kiből áll?
5% feletti szereplő nincs bejelentve, így mi kisbüfik vagyunk állítólag kitömve.
Akkor kire hat a deprssziós pánik keltés 27FTos árfolyamnál?
Soros Gyurira?
remélem érthető.
Mozdulj ki a saját környezetetből, hogy megismerd a való világot.
nem kell a mellé duma.
nem mondtam, hogy Soros Gyurit befolyásoljátok.
Nagy szereplők nincsenek a piacon. A kis szereplők meg mi vagyunk.
Lehet nem tudjátok, de a napi kereskedés jó részét mi kisbüfik tesszük a napi forgolódásunkkal.
Ezen belül van egy fórumos kör, akik csak a pesszimizmus fellegvárát olvassák, így vételi hajlandóságuk teljesen elmegy, de még az élettől is elmegy a kedve annak, aki a fórumokat olvassa.
Kilépek a gép elől.. mit látok, M7es bömösök és tagjaik szaladgálnak az utcán, bemegyek a közértbe 8-10ezrekért vásárolnak az emberek, shoppingolnak az emberek az üzletekben, nagyobb szupermarketben 30-50ezrekért vásárolnak a családok. Fiatalok vidámak, élnek. Kint süt a nap, miniszoknyás csajok rohangálnak, csicseregnek a madarak, jókat bringázok. Visszaülök a géphez, fórum megnyitás, megint csőd olvasás mindenhol, fekete gyász, halál várás, csőd keresés. ,-)
Ez itt a depresszió fellegvára
szerencsére rám már nem hat.. csak uncsi kezd lenni.
"Mindenkit lebeszéltek a BÉTről"
Ekkora baromságot wazz...
Régen rossz, ha a BÉT-en lévő forgalom pár fórumostól függ.
Komolyan el is hiszed, amit írsz?
Magadról állítasz ki az ilyen kijelentéseiddel bizonyítványt.
Mondjuk már mindenki ismer, de ezek szerint még tudod fokozni...:-((