Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#634301 KawaBazsy Előzmény: #634294

Igen, a bnőmnek bejön, ő is ötös volt végig bioszból, meg kémiából is, versenyeket is nyert. :-)

#634299 taresz Előzmény: #634286

Van a gyerekeknek most egy veréb fióka, de szinte minden évben van 1-2 felnevelendő feketerigó. Eddig a pálmát 3 bagolyfióka vitte. Nem kevés dolog volt velük míg kirepültek. Szépek voltak nagyon. Örök élmény......

#634296 Ibiza Előzmény: #634290

jut eszembe..seregben voltunk őrségben..2óra pihenő 2 őrség..váltás volt..egyik srác kérdezett valamit mert tudták értek az állatokhoz..elmondtam neki és hozzáfűztem pár dolgot..elkezdtem beszélni a zárt és nyitott genetikai programokról..6 ember tátott szájjal hallgatott..-olyan szabolcsi borsodi nem túl értelmes emberek- végül 2órás előadás lett..elment a pihanőidejük..nekem meg eltelt..:) mikor rájöttek elküldtek a pics@ba..:)) utána doki volt a becenevem egy évig.

#634292 Ibiza Előzmény: #634271

amúgy lehet keleti cserebogár..csapó cserebogárnak jobban csíkokba rendeződik a mintája..de eltérések vannak..

#634290 KawaBazsy Előzmény: #634286

Én is végig 5-ös voltam biológiából, sokat olvastam, ma is megvan a Planétás állathatározó kártya gyűjtemény, meg Attenborough könyvek, de ennyire azért nem vágom..

#634286 Ibiza Előzmény: #634271

gyerekkorom ezzel telt el...állatok bogarak lepkék növények..csillagászat..természettudományok..3 könyvtárba jártam mert kiolvastam már minden könyvet ebben a témában..agyam mint a szivacs szívta be..tartottam halakat gőtét csíkbogarat volt teknősöm.macskám szarvasbogaram..

gyönyörű volt...

#634271 KawaBazsy Előzmény: #634260

Nem, nem.. el kell jönnöd talira. :-)

Télleg, az a bogár ilyen foltos.. hogy a rákba ismeritek őket..?

#632948 KawaBazsy Előzmény: #632935

Nem, tenyérrel nem lehet, túl széles az eleje. Nagytestű kutya a legvalószínűbb, de melyiknek ekkora a patája?

#632935 KawaBazsy Előzmény: #632912

Lábnyomok az enyémek. A kertben a bnőm ténykedett rajtam kívül, más nem tud bejönni. Megpróbálom akkor a kezemmel reprodukálni.

#632912 Ibiza Előzmény: #632859

valaki tréfál veled..18cm es nyom és a két nyom között 60-80cm..iylen nyom magyar állatnak sztem nincs..hasonlít arra amikor az ember a hüvelyk- és másik 3ujjával csinál egy ilyet..a méret is stimmel...ha nem akarok belépni a kertbe és letámasztom a kezem akkor van ilyen

se karom semmi..furcsa lenne...van ott lábnyom is bőven..