Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bilderberg csoport

Re: nincs cím

#633899 Dr. ursi Előzmény: #633798

na de kik ezek ??? és mikor éltek ? és miért haltak ki ha ki ? és ha tényleg több százezer éves az ember akkor miért nem jelentik be és tanítják ? és ha nem a majomtól vagyunk ? és ha ennél feltezed h összesküvés és nem tájékoztatnak az igazról akkor a gazdaságnál miért gondolod h nincs összesk és csakis a színtiszta igazat szólja mindenki ?

#633898 Dr. ursi Előzmény: #633800

nem láttam a filmet igazából nem is tom miről szól.

de miért nem tanítanak erről ? miért nem láttama tévében egy imsretetrjesztő sorozatot sem erről v valamit vagy cikket ? most látom először.

ezek ilyen dínóemberek.

akkorák mint egy ló.

leharapja a fejem.

élnek még ilyenek mondjuk a nasa rejtegeti őket vagy már kihaltak ?

#633897 Dr. ursi Előzmény: #633894

én is suzamme gondoltam.

sztem akkor is csak 0,2% érti miről van szó és hogyan műkszik a világ valójában.

hogy ezek nem összeesküvésleméletek hanem tényleg ezek iránytíják avilgáot és tényleg világkormnyt akarnak totális enyomást amit majd A Nagy Demokráciának fognak hívni.

cinikusan.

az emberek uzsora rabszolgaságban fognak tengődni és később aztán tényleg mindeféle biocsipekkel fogják őket irányítani és agymosni h ne legyen önálló akaratuk se mert a média csak lebutítani tud, de attól még lázongani tudnak.

szóval asszem eljött az utolsó 60 év illetve már benne vagyunk 2000-től.

visszaszámlálás megkezdődött.

már csak azt nem értem :…

#633896 Dr. ursi

már csak azt nem értem :o) h mi a p keres ott vivien ? és barósó meg állandó tag vagy mifene ... ezeknek nem kéne a transzparenciának meg mitotménminek megfelelni ? csak merthogy mégis eu biztosok szóva az egy fontos pozi és akkor titokban mindenféle hatalmasokkal tanácskoznak ... miféle dolog ez ?! kiket képviselnek ezek ? merthogy nem az eu polgárait a fix.

"A hely után Bilderberg …

#633895 MrTibi16

"A hely után Bilderberg csoportnak nevezték el magukat." Pont mint a wallis .D

#633894 Camilla2 Előzmény: #633702

Ennél azért kevesebb ,most én a jóléti államokra gondolok,nem az afrikaiakra,de nagy többsége nem is érti,hogy miről beszélünk :-) Régen ugye butaságban tartották az embereket,mert úgy lehetet irányitani őket,ma már nehezebb irányitani őket,mert egyrészt okosabbak lettek,másrészt gazdagabbak,főleg a nyugati társadalomban.Ezért folyik ma az elszegényités és ez az euro bevezetésével kezdődött,én ezt a bőrömön éreztem,hiszen 3 hónap alatt minden alapvető cikk a duplájára emelkedett az euro bevezetésével és ez bizony elő volt készitve és a médiák tagadták ezt.

#633798 xmann Előzmény: #633561

Tényleg találtak ilyeneket. A bibliaban is benne vannak. Ok voltak az óriások . Csak ugye a régészek is benne vannak az összeesküvésben es eltitkolják !!!

#633702 Dr. ursi Előzmény: #633620

80 ??? :o))) még a magyar magas kamat betét adó dolgot sem értik !!! csak nyígnak.

fingjuk nincs az egészről.

99,8 %-nak.

#633620 Camilla2 Előzmény: #633555

Azt azért ne felejtsd el,hogy az emberiség 8o %-a ( lehet hogy túlzás) nem is értené miről van szó ..

#633564 Dr. ursi Előzmény: #633561

bár most már mindegy is.

mi a f nézek ilyeneket ?!

most már biztos nem tudok majd aludni ...

sok rohadt annunaki meg a bagázsuk a biororbotokkal meg a bilderbegrggel együtt élükön barósóval pfúj.

#633559 lagwagoner Előzmény: #633555

Számomra az az érdekes, hogy ezt mindenki "fújja", legalábbis közismert tény, akár így van akár nem (valószínűleg negyed-, féligazságok vannak benne). Na most ennek ellenére az emberek önként vállnak rabszolgákká....!

Ezt még nem tudtam megérteni (lásd eladósodottság).

#633555 Dr. ursi Előzmény: #633503

hát ez hosszú ugyan, de megéri elolvasni és megérthetjük mi folyik a világban valójában.

félelmetes.

ezért nem akarnak tudni se róla az emberek.

#633553 Dr. ursi Előzmény: #633552

á, köszi.

igen surányi is volt és martonyi is.

de asszem őket nem hívták meg többször :o)

gordi mikor megy ?

#633552 tozsdenyul Előzmény: #633546

Legalább az összeesküvés elméletet tudjad felmondani hibátlanul :)

Surányi, Bokros

valamint Martonyi János (jelenlegi és volt külügyminiszter)

nekem kell felnyitnom a szemed Bilderbeng témában? xD

#633549 Dr. ursi Előzmény: #633529

ez nagyon durva !!!!

(asszem az összes film ami fantasztikumnak minősül mind létező valóságon alapul kiszivárgott infókon.)

félelmetes.

tényleg nem marad más csak a hit, a remény és a szeretet.

Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

#633546 Dr. ursi Előzmény: #633503

köszi.

amúgy eddig egyetlen magyart hívtak meg erre az összejövetelre anno talán kétszer volt ott.

a neve: bokros lajos.

ez mindent elmond róla.

Kategória: | Kiemelt cik…

#633531 kosami

Kategória: | Kiemelt cikk, Szabadság

Titkos tanácskozáson döntöttek: Orbánnak mennie kell!

Bejegyezve: 2013. június 21. Cimkék: Bilderberg csoport, Juhász Péter, miniszterelnök-jelölt, Viviane Reding

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra a Bilderberg konferenciáról.Viviane Reding igazságügyi biztos, az Európai Bizottság alelnöke állítólag megnevezte a titkos csoport magyarországi miniszterelnök-jelöltjét, akinek győzelmét mindenáron támogatni fogják.

MIT/Minimumplusz

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó névtelenséget kérő olasz tisztviselő szerint az igazságügyi biztos az angliai Herfordshire-ben két hete rendezett, négy napos titkos tanácskozáson, zárt ajtók mögött a Magyarországrólszóló negyedórás megbeszélésen egyebek mellett arról biztosította az egybegyűlteket,hogy mindent megtesz a jövő évi országos választások eredménye legitimitásánakgyengítése érdekében arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat.

Az Európai Bizottság egyik, névtelenséget kérő azerbajdzsáni tisztviselője a Minimumplusznakelmondta, hogy a névtelenséget kérő olasz tisztviselő által kiszivárogtatott információkból az egyebek is nagyon fontosak. Viviane Reding ugyanis a konferencia résztvevőinek elmondta, nemcsak arról állapodott meg néhány, anyagi támogatásuk legnagyobb részét az Egyesült Államokból kapó magyarországi nem kormányzati szervezettel, hogy azok olyan jelentéseket fognak kiadni, amelyek utalnak arra, hogy az ország területén voltak, akik láttak a szavazófülkék fölé helyezett rejtett kamerákat, de megnevezte a csoport magyarországi miniszterelnök-jelöltjét is.

A konferencia résztvevője szerint Viviane Reding azt mondta a titkos tanácskozáson, hogy személy szerint Juhász Pétert látja a legmegfelelőbb miniszterelnök-jelöltnek, és mindent meg fog tenni, hogy az is legyen.

Hogy miért pont Juhász Pétert, az Egymillióan a sajtószabadságért, közismertebb nevén a Milla alapítóját, egykori elnökét, a Bajnai-féle pártszövetség társelnökét tartja a posztra a legalkalmasabbnak, névtelenséget kérő informátorunk szerint Reding asszony azt mondta: „ Bár Juhászt sokan a szingli magyar férfiak (Tarka Magyar mozgalom), és a gazdák jogaiért való kiállásáért (Kendermag egyesület), valamint a csiperkegomba legalizálásáértvégzett küzdelméért tisztelik, a Bilderberg csoportot ez nem érdekelte. Számunkra fontosabbak a globális szempontok. Juhász a nép gyermeke, alulról jött, nem gazdag, még a ruhái is egy halott embertől vannak, és trafikja sincs. A neve sem idegen eredetű, mint a latinból származó, ‘városi’ jelentéssel bíró Orbán, hanem egy a magyarok által is szeretett vidéki foglalkozást jelöl. Ráadásul roppant jó humora van, szereti az állatokat, és kiválóan focizik! Egyszóval ő a tökéletes jelölt, akiért minden erőnkkel kiállunk!”

Kerestük az Együtt 2014 Választási Szövetség Párt-Párbeszéd MagyarországértPárt Választási Szövetséget (E2VSZP-PMP-VSZ), de Bajnaiék azt üzenték, hogy a névváltoztatás leköti minden energiájukat, azonban készek arra, hogy egyeztessenek, mikor egyeztetnek velünk.

A minimumplusznakcsütörtökön nyilatkozott a befolyásos tagokat maga között tudó titkos Bilderberg-csoport egyik szintén névtelenséget kérő tagja, a nemzetközi pénzpiac meghatározó képviselője. A konferencia magyar származású résztvevője elmondta, néhány hónappal a találkozó után minden résztvevő kap majd egy rovásírásos összefoglalót, amelyben név nélkül szerepelnek az elhangzott beszédek, és a résztvevők névsorát sem tüntetik fel, hiszen titkos tanácskozásról van szó.

Lapunk információi szerint a folyamatot a norvégok is támogatják.

Orsós-Galavidenyec Simon (Brüsszel)

- See more at: http://www.minimumplusz.hu/2013/06/21/titkos-tanacskozason-dontottek-orbannak-mennie-kell/#sthash.RpeECioY.dpuf