Én a Bildenberg csoportról már évek óta elmentettem egy oldalt... itt van,érdemes elolvasni,tökéletesen beilleszkedik ,amit én az euro bevezetése után gondoltam ez 2oo2 ben volt ! !!
Én a Bildenberg csoportról már évek óta elmentettem egy oldalt... itt van,érdemes elolvasni,tökéletesen beilleszkedik ,amit én az euro bevezetése után gondoltam ez 2oo2 ben volt ! !!
sztem meg pont a mi életünkben derül ki.
-
"Majd rátér arra, ami minket is közvetlenül érint és része a körülöttünk felépített teljes megtévesztésnek, magának a Matrixnak, melynek a lebontásában sok-sok igazságkutató ember részt vesz....:
Nektek már nem újdonság, - de sok ember még mindig nincs tisztában azzal - , hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission), a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai, ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt.
És akkor még nem is beszéltem a 13 vérvonalhoz tartozó Családról, az Illuminati Vérvonalról, mely az egész piramist uralja, a tetején egy nagy családdal......."
-
a felmelegedés létezik. sark olvad. jegesmacik pusztulnak.
szeretem ezeket az írásokat, videókat, sci-fi a mindennapokban... :)
sosem derül ki, még ha így is lenne... a mi életünkben biztos nem.
az a nagy helyzet zotya h ez sajnos így van.
teljesen igaz.
akkár hekkelt a videó akár nem.
a tartalom maga a valóság.
"Amikor az Egyesült Államok hitelezői hitelembargót léptettek életbe Németországgal szemben, és a Deutsche Reichsbank kénytelen volt a német aranytartalék egy jelentős részét átadni, akkor a forgalomban lévő papírpénz értékét is arányosan csökkenteni kellett.
Itt fontos újra megjegyezni, hogy a Németországgal szembeni embargó elindításában azon zsidó köröknek volt szerepe, akik Palesztina területén létrehozandó Izrael államért cserében szövetkeztek és hadat üzentek egykori anyaországuknak, Németországnak."
-
micsoda jó cikk !
miért sak most látom meg ?! :o)
ez a három fotó tökéletes.
mutatja ki is a diktátor valójában.
"A megszorítások és az ortodox gazdasági módszerek, hitelek pumpálása haldokló eladósított uniós gazdaságokba nyomorba döntik egész Dél-Európát. Aki megpróbál mást, azt pedig támadja Brüsszel...
Az is lehet, hogy a végcél nem a kilábalás a válságból, hanem a szuverenitásuktól megfosztott nemzetállamok egy olyan pontra juttatása, amikor
- vagy összeomlás, káosz, katonai eszközök
- vagy pedig egységes Európai Kormány felállítása lesz az egyetlen alternatíva a REND biztosítására ?....... "
-
igen ! ez a cél.
és scak nálunk nincs sajtüszabadság és scak amerikában van rendes alkotmány ? amit persze nem tartanak be...
de európában csak Magyarországon nincs demokrácia és sérülnek súlyosan az emberi alajogok ugye ?
:)
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/06/megtortent-magas-szintu-bejelentes.html
amúgy szerintem egy ügyesen meghekkelt videóról van szó, vszínű nem erről beszél a fickó a képen... furcsán mozog a szája, meg sok benne a vágás.. :))
Valami hihetetlen véletlen folytán ezek az emberek,akik szembe mernek helyezkedni a Galaktikus Birodalommal :) , meghalnak betegségben,lezuhannak repülőgéppel,végső esetben(pl Kennedy) merénylet áldozatai lesznek.
A sors útjai ugyebár kifürkészhetetlenek...
elég komoly szöveget tolt az öreg
Majd MAtolcsy beint nekik, oszt' többé nem fogunk úgy ugrálni ahogy ők szeretnék :DDD
hmm mi is büszkék vagyunk