Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: jo ez a györ

#640637 banyaiz Előzmény: #640632

Nem láttam meccset. 0-2 . A magyar foci fellendülésére még várnunk kell úgy tűnik.

http://www.nemzetisport.hu/kerekpar/tour-froome-nyerte-az-egyeni-idofutamot-tovabb-nott-az-elonye-2263117

Holnap lesz egy komoly hegyi szakasz, utolsó esély még Contadornak díjaznám ha csodát tudna tenni. Nem tudom mit kellene beszedjen hozzá, de megpróbálhatná. ESetleg megint egy finom marhahús klenbuterollal "fertőzve" :)

Jó derbit várok.

#640632 TrendMan Előzmény: #640630

Magyar egynek ki van adva ukázban, hogy pozitivan kell surágozni.

Gondolkodni nem kell....

#640630 matgab Előzmény: #640629

na meg is kaptuk a 2.-at mire megírtam.

Essenek is ki a francba, a hülye tévériporter melyik meccset nézi?

#640629 matgab Előzmény: #640624

Ez a győr ez méltó a honvéd-mtk-ute-vác vonalhoz. Egyszerűen megfogalmazva sz@rok, motiválatlanok, nem akarnak ezek semmit, csak a langyi magyar közegben levenni a meccsprémiumot.

Én idegbeteg lennék, ha véletlenül ilyen csapatban játszanék és ezt látnám a társaimon.

Látni a fejükön azt a "phasz kivan ezzel a meccsel , így nem megyek szabira" tekintetet.

Menjenek az anyjukba!

jo ez a györ

#640624 TrendMan

Igen jó ez a győr.

Mint, ahogy a tévében is kódolták, megnyerték a szuper kupát.

Ez rengeteg motivációt ad, meseszerű gólokkal.

A csapat összeszokott, nem úgy mint az ellenfél, akiknek csak 2 hetük volt együtt készülni.

Támadásban nem lehet gond, esetleg védekezésben, meg a közép pályán.

És, amikor a szlovák, a szerb, a horvát és a román idegenlégiós beáll, akkor mindig zúg a ria-ria-hungária.

Jo ez a győr. (is)

Re: nincs cím

#639384 banyaiz Előzmény: #639383

Azt viccnek tartom, hogy Armstrongot visszamenőleg megfosztották a címeitől ennyi év után. Ezzel az erővel kb 1950-ig mindenkit megfoszthattak volna. Kár lenne tönkretenni ezt a jó versenyt.

#638995 Keg Jenő Előzmény: #638989

Sima edzõ buktatás. nem bundázik senki tv meccsen. a fidesz

szègyene a vidi. a milyenk csak a költsègek.

#638989 matgab Előzmény: #637646

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/video-erdekes-golok-szulettek-a-honved-meccsen-2261563

Hát ha ez nem volt Bundameccs akkor semmi. Nem biztos, hogy a Honvéd bundázott, lehet, hogy a negróiak gondolták úgy, hogy ha már úgysincs esélyük továbbjutni, akkor legalább tesznek a sportingbet-en a minimum 9 gólra...

Mondjuk a Videotont sem hiszem el, hogy így kiesik magától. A Honvéd ellenfele 16 ponttal előzte meg a bajnokságában a Vidiét...

Szóval sztem ziccer, hogy mindkét meccs manipulálva volt.

Nem tudtok valami netes …

#634791 Csusza

Nem tudtok valami netes helyet, ahol megnézhető lenne az éjszakai foci döntő? Én nem találtam semmit.

Hivatalosan is megerősít…

#634098 Sumér harcos

Hivatalosan is megerősítette azt a hírt Horst Heldt, a Schalke 04 sportigazgatója, amely szerint Szalai Ádám a gelsenkircheni gárdához igazol. A Mainz magyar támadója 4 éves szerződést ír alá új klubjával, amely a következő idényben a Bajnokok Ligájában is érdekelt lesz. Sajtóhírek szerint 7 (más források szerint 8) millió körüli összegért vált klubot a légiós, akinek még az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie.

http://www.csakfoci.hu/node/142014

#633189 Zotya32 Előzmény: #631824

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bajnokok-ligaja-az-1-es-2-selejtezokor-sorsolasa-2256429

"Délben a svájci Nyonban kisorsolták a 2013–2014-es labdarúgó Bajnokok Ligája 1. és 2. selejtezőkörét. A magyar bajnok Győri ETO harminc év után indul ismét az első számú európai kupában, és ellenfele a Paulo Sousa vezette izraeli bajnokcsapat, a Maccabi Tel-Aviv lesz."

Pápá Győr.. Izraeli csapat ellen nem nyerhet; itthon X, idegenben haza győzelem.

#631824 Kissherceg Előzmény: #631610

ez kemény

Egy szarajevói kispályás futballtornán fejbe lőttek egy 51 éves férfit, aki a koponyájába fúródott kilenc milliméteres tölténnyel játszotta végig a mérkőzést - írta a vajdasági Magyar Szó.

A Dnevni avaz című boszniai hírlapra hivatkozó beszámoló szerint Dusko Krtalica kapus észre sem vette, hogy fejbe lőtték: a mérkőzés alatt fejsérülésre panaszkodott ugyan, de azt hitte, hogy csak beütötte a fejét a kapufába, és nem ment le a pályáról. Jól védett, csak egy gólt kapott a meccsen.

A mérkőzés lefújása után viszont a keze görcsölni kezdett, nehezen beszélt. Kórházba szállították, ahol a röntgen kimutatta, hogy egy lövedék van a koponyájában. A kapust megműtötték, állapota stabil.

h i r d e t é s

Az esetet jelentették a rendőrségen, amely átfésülte a Boljakov Potok nevű városrészt, ahol a furcsa baleset történt, és kiderült, hogy a futballtorna idején három lakodalom is volt a környéken. A balkáni lakodalmak gyakori tartozéka a pisztoly, az egyik társaság örömlövöldözése sült el balul. A rendőrség előállította a 42 éves Sejno Ligatát, akinél megtaláltak a 9 milliméteres Crvena zastava típusú lőfegyvert.

#631610 Előzmény: #631551

Ez a nagy büdös valóság. Brüsszel sem jobb ebből a szempontból egyébként.