Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#632725 Hathor Előzmény: #630406

macko ur! Senkinek nem kell semmit olvasnia. Mindenki tudja mondta ez nem e-star, megy es kesz, venni kell, miert? Azeft. Itt jok a fundak.. Heceggel mondtuk parabolika, leesik c pontra. Azt mondta hulyeseg, mint mindig is ,-)

sebaj.. Mki tudja a storyt.. '-)

a fundamentum kipukkadt. A fak nem nottek az egig.

Plane nem tapoldatos kornyezetben..

yo8

Apple (AAPL) amends Tim …

#632719 Janicroft

Apple (AAPL) amends Tim Cook's stock compensation package to tie it to the performance of Apple shares. Previously, Cook was guaranteed (provided he remained CEO) 500K restricted stock units in Aug. 2016, and another 500K in Aug. 2021. Now, only 100K units vest in those periods, and an 80K-unit annual award is given until 2021 provided the performance of Apple shares beats at least 2/3 of S&P 500 companies in a given year. The award gets cut by 25% if performance is in the middle third, and by 50% if in the bottom third. Apple says it wants to tie a portion of exec. compensation to performance, and that Cook "is leading this initiative by example."

Re: nincs cím

#630406 macika Előzmény: #630401

ki írt ilyet?

az idióta 590 körül kezdett el őrjöngeni, mondtam neki 650-ig fel is mehet még. felment

amúgy 400-ról kezdett el emelkedni, most 430

olvasd vissza az alma topikot, aztán kiderül hogy a kamus megint kamuzik

bár ezen meg se lepődök már

yo 100 ))

Re: sci-fi

#630104 Janicroft Előzmény: #630101

Ez nem sznob vacak hanem egy normális készülék egy normális szoftverrel. Biztos volt már neked ilyened és tapasztalatból beszélsz :)

Nem tudom az általad említett gyártók termékei egyébként mivel jobbak. Asus??? ZTE?? Samu? Ne viccelj már. Még a Samsungot valahogy meg is értem, bár minőségben a Galaxy csúcsmodellek sem nőttek fel teljesen az iPhonehoz de közelíthetnek hozzá, de ASUS meg ZTE? És a HTC-t miért hagytad már ki? Meg a Huawei-t vagy mit.

lol

A tegnapi WWDC keynote-o…

#629569 Janicroft

A tegnapi WWDC keynote-ot követte egyébként valaki? Vélemények?