Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Tenap a FAZ-t üldöztem m…

#632016 Fornit

Tenap a FAZ-t üldöztem még 32,90-ig kb, mindig mire beírtam az új árat már flejebb ment.

Re: CSCO

#631982 Bendeguz Előzmény: #631908

No hát akkor gratula! Viszont egyszer legyen már olyankor a tali, amikor el tudok menni. Már egy éve nem voltam. Páratlan érzékkel a ritkán rendezett utazásaimra teszed.

Re: CSCO

#631907 Bendeguz Előzmény: #631906

LOL, már nem azért, de fél évet oldalazott idegbeteg rángásokkal. milyen stoppal álltál be? a rövid 5-10%-okra nem mentél rá? honnan tudtad hogy fél évvel később kilő és megy 20%-ot? szerintem jók voltak az esélyek, tény, de hogy ebbe nem álltam volna be fél évre, az tuti. van más tipp?

Re: nincs cím

#631752 Fornit Előzmény: #629145

és most 0,22, megint láttam a legforgalmasabb db-számúak között. A mi tolvajaink elbújhatnak ehez képest. :)

Re: Fiatal és idealista az amerikai megfigyelési botrány kirobbantója

#631420 Netmaster Előzmény: #629257

"Az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal körüli botrányt okozó Edward Snowden hétfő este emailben válaszolt a Guardian olvasóinak és szerkesztőinek kérdéseire. Az USA történetének legnagyobb információszivárogtatásáért felelős 29 éves Snowden nyíltan beszélt az ügynökség illegális megfigyeléseiről, adatgyűjtési módszereiről, saját motivációjáról, és arról, hogy miként viszonyul ahhoz, hogy a saját hazája közellenségnek kiáltotta ki. Büszke rá, hogy Dick Cheney árulónak tartja."

http://index.hu/kulfold/2013/06/17/egy_arulo_aki_meghalna_az_orszagaert/

Re: nincs cím

#630071 Fornit Előzmény: #630067

Hát IPO elejébe többet nem veszek. Most megint visszajött, ahol vettem. Idegesítő... bár illeszkedik a júniusi sormintájába.