de régen vártunk is már erre... .-))))
SP : 1600.55 volt eddig az alja....feszegetik a pofonosládát nagyon D:
Ben Shalom Bernanke leküldte az aranyat a mélybe. Lásd arany topic.
Tenap a FAZ-t üldöztem még 32,90-ig kb, mindig mire beírtam az új árat már flejebb ment.
ennek örülök :)
No hát akkor gratula! Viszont egyszer legyen már olyankor a tali, amikor el tudok menni. Már egy éve nem voltam. Páratlan érzékkel a ritkán rendezett utazásaimra teszed.
Én már korábban tudtam, mert tavaly volt a TOP200 meeting :) Tipp? Ne vegyél GRENERGIE-t :)
LOL, már nem azért, de fél évet oldalazott idegbeteg rángásokkal. milyen stoppal álltál be? a rövid 5-10%-okra nem mentél rá? honnan tudtad hogy fél évvel később kilő és megy 20%-ot? szerintem jók voltak az esélyek, tény, de hogy ebbe nem álltam volna be fél évre, az tuti. van más tipp?
megtettem tóni januárban... :) lásd előzmény
te megkaptad előre a forgatókönyvet? :D miért nem dobod be előre? :D
érdemes volt figyelni, de még jobb lekereskedni :)
és most 0,22, megint láttam a legforgalmasabb db-számúak között. A mi tolvajaink elbújhatnak ehez képest. :)
"Az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal körüli botrányt okozó Edward Snowden hétfő este emailben válaszolt a Guardian olvasóinak és szerkesztőinek kérdéseire. Az USA történetének legnagyobb információszivárogtatásáért felelős 29 éves Snowden nyíltan beszélt az ügynökség illegális megfigyeléseiről, adatgyűjtési módszereiről, saját motivációjáról, és arról, hogy miként viszonyul ahhoz, hogy a saját hazája közellenségnek kiáltotta ki. Büszke rá, hogy Dick Cheney árulónak tartja."
http://index.hu/kulfold/2013/06/17/egy_arulo_aki_meghalna_az_orszagaert/