Szia. Semmi uj , csak beneztem ... Tudod, a fuggoseg :-)
Szia JP!!!!!
De örülök Neked, hogy visszajöttél!!!! :-))))
Csak nem itt az idő megint, hogy Phylaxiát vegyél? :o)))))))))
Ugy latom, tovabbra is nagyon aktiv meg ez a topik :-)
Bizonyara nem hiaba ,valaminek kell lennie abban a tapos cuccban, nem csak ugy ni mindenki fuggos tole :-)
Johny, nem azért tartom 3 éve, hogy 8 ft-ért eladjam. Nem nálam volt aktuális az, hogyha nem érkezik egy bizonyos időpontig ajánlat, akkor bebuktuk....ugye?
Az "igen"-re meg legyél nagyon büszke, bár én úgy emlékszem, írtam 1-2 dolgot neked, de ha nem, hát nem....
válasz is ment...
Csinálni kéne már a portfolion egy újabb részvény összeírást...de számba kellene venni a nagytulajdonosokat is....
Bud!
Írtam privát!
Kérni kell a Menedzsmentet hivatalosan, és nekik lehetőséget kell rá teremteni...
A Keller nem vezet semmit a phylaxiáról!
Én nem akarok ezzel kapcsolatban lépni semmit, de ha ismersz olyat, aki megteszi, akkor segítek, hogy mit kellene megnézni...
Teljesen mindegy, hogy berakja vag megtartja, úgysem veszi meg senki 9 Ft-on, ezt Ő is tudja!
Viszont a várható BUX nyári lecsorgás neki kedvez még a névérték emelés előtt!!!
tényleg létezik ilyen..hogy belenézhetünk a teljes tulajdonosi részvénykönvbe ?
akkor rajta ? kíváncsian várom a fejleményeket..
12,8 lehetett; nyitó után néztem rá egy rövidke pillanatra; 12 millióra emlékeztem a százezres részére nem... de vszínű sokkal közelebb volt a 13 millióhoz, mint a 12-höz. :)
Az viszont érdekes, hogy napközben szép lassan visszahízott 15 fölé az eladó tétel.....
Kiváncsi leszek, hogy TP megjelenik-e július elején a GR-ben???
Az eddigi tendenciát látva, akkor lenne aktuális?
Te miért nem adod el Szilvia?
Egyébként a hétvégi kérdésedre a válaszom igen!
Kérni kell, hogy belenézhessünk a részvénykönyvbe, és akkor kiderül, hogy igazam van-e?!
12,8 millió volt, amit Én láttam!
De lehet, hogy ettől volt kevesebb is?!
És az miért baj???
Tegye be 9 Ft-ra, úgysem veszik meg tőle!
Nem kell az összes részvényt megvenni 8 Ft-on, elég csak minden harmadikat, max háromszor annyi ideig tart...
De a B.M. Urat, akkor is nagyon "sajnálom", százmilliókat bukik ezen az alcsony árfolyamon!
Igaz Zotya???:-))))
Igen! Bogár Úr!
Sajnálom!!!
Nem kevés volt neki...
Legalább a névértékemelést meg kellett volna várnia!!!
Szerintem már sok van egy kézben, emelés után olcsóbb lesz felhúzni...
Meglátjuk!
Én nem láttam ma reggel, de Zotya beírta, hogy csak 12M eladó volt 9-en. Ehhez képest 14,7M maradt. Szóval majdnem mind ott van.
nekem is gyanús....volt olyan a portfolioról ma aki rengeteget eladott..már régóta tartogatta...szerintem kirázás megy..
8 forint tényleg röhejes...megveszik az egész céget egyszer csak..bár nekünk ez jó lesz ha megugrik az árfolyam.
Egyre jobban tetszik ez a gyűjtögetés 8 Ft-on!
A mai forgalomnak még a harmada sem maradt bent 9 Ft-on...