Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: Keg-very up

#631027 Hathor Előzmény: #631023

Nem vagyok fizetett felbeszélő, sem a cég embere.

Ezt már mondtad E-starnál is.

Remélem nem gondolod, hogy fizet az összes NYRT engem, hogy beszéljem fel a papírt.

Van papírom, ezért vagyok a topikban. Véleményem cseppet sem változott a fél év alatt.

#631026 macika Előzmény: #631024

2013. február 27. - 11:45

Ezen híren Túl vagyunk mackó úr! (rezsicsökkentés)

Erre a hírre esett 33ra.

olvassa decorum írását

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#631024 Hathor Előzmény: #631014

Mackó úr!

Ez a sok a fóka kevés a hal egy nagy butaság ismét!

Milyen sok fóka, kevés hal?

mindegy, maga úgy sem érti a dolgokat, csak híreket olvas abból táplálkozik.

Ennek ellenére joga van másként gondolkodni, úgy, ahogy teszi most is.

#631021 exmnbs1 Előzmény: #631012

lesz ott még több is

a kamu eszközértékelés, ami miatt korlátozott lett a záradék

mi újság a zsinórban másodfokon bukcsizott perekkel??

hát az egyéb rövidlejáratúakkal???

érik a f.a

#631020 Hali79 Előzmény: #631002

Szia!

..ha üzleti titok ne válaszolj:)

Te ,most mibe bízol őszintén a részvénnyel kapcsolatban?(ne akarok kutakodni se a pénztárcádban,de ha folyamatosan hígítod is a bekerülési árad,akkor is 35ft körül lehetsz nulla körül-persze ez a te pénzed és a te ügyed,senkinek(nekem se)semmi köze hozzá)

..de az estmédiánál a piaci árhoz igazított névérték csökkentést hajtottak végre állítólag a részvényesek elővásárlási jogával..(erre is kicsi az esély,hogy sokan jegyeznek készpénzért,de ott még valami van..)

Viszont itt ,hogy 100ft lett a névérték(tudom szerinted nincsen jelentősége..-szerintem van),ki az a hülye aki 30ft-os árfolyam mellett 100ft-ért készpénzes tőkeemelést hajt végre?..mert ha meg csak apport jön..hát az nem sokat javít a cég helyzetén,mert,ha még értéket is képviselne-nem szokott annyit,amennyire értékelik-,abból a cégnek Készpénze! még nem lesz..

Itt is reálisabb lett volna a piaci árhoz közelítő vagy alatta lévő névérték(mondjuk 20ft),mert azon még el tudtam volna képzelni,hogy a jelenlegi tulajdonosok elővásárlási jogával,pénzt tudtak volna "gyűjteni"

..ha nem titok:) leírnád,te ezt hogy gondolod?

Üdv:hali

#631018 Hathor Előzmény: #631015

Szerintem jó is lett..

Nekem ami kellett belőle jó volt.

Hogy egy Troll mit lát benne, azt meg Ő maga tudja.

#631015 macika Előzmény: #631007

2013. február 23. - 00:39

Megnéztem most a 2011es konszolidált beszámolót.

Szerintem elég jó kis beszámoló fog érkezni most 2012re.

DDDDDDDDDDDDDDDD

#631014 macika Előzmény: #631006

itt az egész ágazattal vannak gondok - 25 éve

sok a fóka, kevés a hal

a keg eredményességéhez meg nem kell sok kommentár - nem csak most régebben is

#631012 Hathor Előzmény: #631006

Giga bukó mi?

Visonka árfolyámank csökkenéséből származó 1milliárdos veszteség, ami nem cash, hanem papír?

Aztán ha év végén meg ezren zárna Visonka akkor 1MRD nyereség? vagy mi?

Mellette 3éve növekvő árbevétel?

#631007 Hathor Előzmény: #631001

Mackó úr mára sem tudta értelmezni a közgyűlési határozatot.

Nem baj.

Látszik felületes.

#631006 Zotya32 Előzmény: #631002

azt látom, hogy semmi nem történt, mindenki kiállt a jelenlegi vezetés mellett azzal, hogy elfogadták a giga bukót. Amit nem értek, hogy ki szavazott Varga ellen? Netán a Fist kft? lehet, többen voltak a kisbüfik, és mégis átment minden, simán???

#631002 Hathor Előzmény: #630997

Te tudod zotya..

ahogy gondolod..

jogodban áll így gondolni..

minden kisbüfinek jogában áll bármit gondolni szabad akarata szerint.

#631001 macika Előzmény: #631000

Névértéknek semmi jelentősége.

DDDDDDDDDDDDDDDDDD

satír radir kamu, eeeeeeeeee de feledékeny valaki

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#631000 Hathor Előzmény: #630996

Névértéknek semmi jelentősége.

Mindenki tudja, hogy az eszközök értéke csökken, és a cégekben ha nem éppen fellendülés van, akkor éppen amortizáció történik.

A névérték lecsökkenése pedig követi a valós értéket (jelenleg egy 7éves recesszió maradványaként).

A papír így is kevesebb mint harmad áron forog a névértékhez képest.

Lásd E-star 10FT névérték, ehhez képest 12E-es árfolyam, majd most is 125FTos árfolyam

#630997 Zotya32 Előzmény: #630991

rossznak mutatott cég, lehet jövőre már nem is fog működni a könyvvizsgáló véleménye alapján... irreális üzleti terv idei évre... és ha ezeket nem lehet kirobbantani, akkor itt tényleg nagy a baj... :(

nem értem SJ-t miért nem támogatja senki, tudna befektetőt hozni, vmennyire ért is hozzá, hisz amíg az övé volt működött a társaság... na, mindegy, ezek szerint ez lesz az első cég, ami kukába megy a bét-ről a tolvajok közül.

#630996 Trisz Előzmény: #630977

Nem akarom, hogy ismét hatalmas veszekedésekbe rohanjunk. Ezért javaslom, hogy egy pillanatra tekintsünk el KEG-től. Vegyünk egy általános példát:

Egy cég működése veszélybe kerül és csődöt jelent. Történetesen van egy rafkós gazdasági vezetője és kicsit rátesz még egy lapáttal a rossz kilátásokra. Ha nagyon tisztességes lenne, akkor olyan csődegyezséget javasolna, hogy 60%-os mértékben ki tudja egyenlíteni a tartozásokat. Mivel a saját cégének az érdekeit igyekszik érvényesíteni, ezért viszont úgy színezi a képet, hogy csak 50%-ban képes a cég rendezni az adósságokat meghatározott időpontig. Amennyiben nem fogadják el a hitelezők a javaslatot, akkor felszámolást javasol, annak ellenére is, hogy a felszámolás végére a helyzet tovább fog romlani és a 20% körüli megtérülést sem látja biztosítva.

Valójában ez kiknek jelent óriási fejfájást? (Ahogy a nóta mondja: „sírjon a bankigazgató“. )

Ha ezt higgadtan végig gondoljuk, akkor érthetőbb az is, ha egy sikeres csődtárgyalás után felpattan egy tőzsdei cég árfolyama!

Ha visszatérhetek egy kérdés erejéig a névértékkel kapcsolatos polémiára:

Mit jelent a 100 Ft-os névérték KEG-nél? Valamiféle kötelezvényt a rv. értékére? Mert ha igen, én 100 Ft-ért odaadom nekik az én néhány db-omat! De mivel semmit nem jelent, így továbbra is a piaci árfolyam a meghatározó ez ügyben is.

De lehet hogy valamit nem tudok e tárgyban, akkor szívesen venném, ha valaki elmagyarázná nekem. (Nem provokálni akarok senkit! Tényleg keresem a névértékkel kapcsolatos helyes álláspontot.)

#630991 Hathor Előzmény: #630984

Jó kérdés ,-)

Fanatikus mint Pimper? Akiket atombombával sem lehet kirobbantani egy rossznak mutatott cégből ,-)

Én is fanatikus lettem velük együtt

#630984 Grizzly Géza Előzmény: #630977

Zotya,mi köze van sj-nek a céghez? Ha valamikor kiszállt,miért akar most visszatámolyogni? A "megmenteni a céget" magyarázaton kívül természetesen ;)