nincs zuhanás:)).. 50pontra ne írjunk már opera drámát :D
Inkább dumcsiban mesélj a kinti körutadról mit láttál?:)
nincs zuhanás:)).. 50pontra ne írjunk már opera drámát :D
Inkább dumcsiban mesélj a kinti körutadról mit láttál?:)
végre zuhanik...de még nagyon tartják a 15800 -at... félek hogy holnap megveszik megint.
az igaz... nekem is megvolt...
nézd meg mi volt pénteken...jól eltaláltuk hogy indul felfelé a rally...már 300 pont nyerőben voltam....de hirtelen megfordult minden...80 pont nyerőben el kellett hogy adjam...a másik fele meg - 110 pont...megszívatott sokakat...
a legkisebb fordulós jelre zárni kell mindent, illetve minden fillér biztos hsznot el kell tenni...ez a legfőbb szabály.
ez tény, ráadásul ilyen 1ks tépések mellett sokáig tart az út :)
nem...arra gondoltam hogy egy -egy zuhanásba bele kell adni, de 250 pont nyerőt el kell tenni...mert usa, vagy a többi piac megszívat..és veszteséggel zárhatod azt is...
Miért?
ha a hati 250 pont lesz, akkor nullánál tovább nem zuhanhat. Szerintem Bud erre gondolt :)
irtózatos zuhanás és 250pont? :))
hát a pénzteki shortom már jól áll...persze hányszor hallottuk ezt már :DD mindig feljebb ment aztán..most talán nem.
ha beindul megint valami irtózatos zuhanás rá kell adni keményen..és zárni is 250 ponttal lejjebb..
az szép :)
Értékeltem volna, ha hati 900fölé megy, de toszott arra is...
Hellotok..
Én is most értem ide...megfordultam már Bécsből..piacszerzésen voltam....
Én :) bár nem annyira támasz... szar az egész...
400as KT kicsit zavaró mondjuk :)
Tárgyalásaim miatt szokás szerint lemaradtam. Pénteki shortokat már zárni kellett (volna). Támasz közeléből longol valaki?
Equitasnál viszont nincs napon túli befektetési hitel, ha esetleg kedveled a tőkeáttételt érdemes Erstét is megtartani, már csak azért is, mert Equitasnál egyáltalán nincs szlavezetés, Ersténél pedig forgalomtól függően nincs.
grat. Mondjuk a vacsi miatt megérte nem a napi maxon zárni..
aznap, már short...
mi lett a pénteki longoddal. Ott lemaradtam, mert elmentem.Sikerült zárni?
Nem voltam gépnél 750 alatt, pedig tuti zárom :)))
Tényleg olcsóbb, és szebb is, jobb is!