Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#629984 Sumér harcos Előzmény: #629849

forintról olvastam reggel vagy 2-3elemzést,továbbra is ft gyengülést mondanak...

ez rendben is van,elérte a trendvonalat pattanhat róla másodszor is....ismét...

az egyetlen ami engem zavar ezzel kapcsolatosan,hogy sts naposon beadta short jelet vmikor tegnap este óta...

#629885 Ibiza Előzmény: #629874

új értelmet kap...ma már semmi nem történik véletlenül a világban..még a természetes földrengés is ritkaság...

#629874 Borska Előzmény: #629831

a csőd szót pedig pont ezért nem is szeretem használni, gyakorlatilag értelmét vesztette

partvonalon. igazából m…

#629849 Sumér harcos

partvonalon.

igazából majdnem még erősödni szeretne...

naposon sts még most akaródzik short jelet adni...

de érzésből meg longolnám.....

egyelőre figyelőn...marad a partvonal.

legények..csőd akkor van…

#629831 Ibiza

legények..csőd akkor van ha valakiknek megéri..mint rendszerváltáskor Antallékat bele lehetett kényszeríteni a privatizációba..most max Orbánékat próbálhatnák leváltani..ennek akkor van értelme ha már termőre fordultak a dolgok..és a birka gyapjat növeszt..

#629827 Boby. Előzmény: #629824

A magyar adatokkal meg érdemes csínján bánni.Számomra sokkal többet mondóbb, hogy látom a költségvetés pénzéhségét és látom azokat az intézkedéseket amivel ezt ki akarják elégíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tartósan menni fog.

#629824 Boby. Előzmény: #629820

" szerintem nagyon nagyon messze vagyunk a csődtől és a gyors hirtelen összeomlástól)"

Felesleges ma ez a csőd nem csőd kérdés. Mindenki tudja, hogy Görögország is csődbe ment, oszt még se. Szerintem a magyar gazdaság alapjai katasztrófálisak és nem látom a javulás jeleit, ettől persze a piacon lehet hurrázás is.

#629823 Boby. Előzmény: #629819

""Pozitívak vagyunk Magyarország kilátásaival kapcsolatban, mert szerintünk a kormány gazdaságpolitikája piacbarát irányba fog elmozdulni. Éppen ezért jó befektetési lehetőségeket látunk a magyar piacon" - idézi Mobiust a napilap. "

Ez olyan duma, mint egy jegybanki intervenció. Ez a piacbarát vaker tetszett a legjobban.

#629822 Borska Előzmény: #629820

én a fokozott morzsolódásra,majd egy jókora pofon utáni észbekapásra tippelek

ezek szerint nem muzsiká…

#629820 Borska

ezek szerint nem muzsikáltak túl jól

Mo-ról pedig nem csupán szimpátia és a mundér becsülete miatt mondom,gondolom ezeket,hanem a pillanatnyi adatok tükrében ( szerintem nagyon nagyon messze vagyunk a csődtől és a gyors hirtelen összeomlástól)

#629819 Boby. Előzmény: #629818

És ahol nem mondták be az unalmast, ott sem feltétlenül a nemzetállamokon múlt a dolog.

#629818 Boby. Előzmény: #629813

"Mo attól jóval stabilabb !!!!"

Ezt sok országról mondták már, mielőtt bedobta volna a törölközőt!

#629815 Boby. Előzmény: #629811

https://hozamplaza.hu/hozamplaza/alaplista.php?kockazat_min=0&kockazat_max=0&idotav_min=0&idotav_max=0&kategoriakod1=0&kategoriakod2=1&kategoriakod3=0&kategoriakod4=0&kategoriakod5=0&kategoriakod6=0&kategoriakod7=0&kategoriakod8=0&kategoriakod9=0&agazatkod1=0&agazatkod2=0&agazatkod3=0&agazatkod4=0&agazatkod5=0&agazatkod6=0&agazatkod7=0&agazatkod8=0&foldrajzkod1=0&foldrajzkod2=0&foldrajzkod3=0&foldrajzkod4=0&foldrajzkod5=0&foldrajzkod6=0&foldrajzkod7=0&foldrajzkod8=0&foldrajzkod9=0&devizakod1=0&devizakod2=0&devizakod3=0&devizakod4=0&devizakod5=0&devizakod6=0&devizakod7=0&devizakod8=0&devizakod9=0&kezeloid1=0&kezeloid2=0&kezeloid3=0&kezeloid4=0&kezeloid5=0&kezeloid6=0&kezeloid7=0&kezeloid8=0&kezeloid9=0&kezeloid10=0&kezeloid11=0&kezeloid12=0&kezeloid13=0&kezeloid14=0&kezeloid15=0&kezeloid16=0&kezeloid17=0&kezeloid18=0&kezeloid19=0&kezeloid20=0&kezeloid21=0&kezeloid22=1&page=1

Itt meg lehet nézni a Templeton alapok hozamát.

nem csődre gondolok, nem…

#629813 Borska

nem csődre gondolok, nem betétbefagyasztásra, sem pedig kaotikus pánikra,Mo attól jóval stabilabb !!!! véleményem szerint, csupán arra hogy a jelen eredményei nem igazán mutatnak utat a jövőre tekintve, sokkal inkább ad-hoc módon próbálnak kezelni egy idült problémát, és ideig óráig müködhetnek ,de komoly jövőkép nélkül életképtelenek

így igaz, de veszélyes j…

#629812 Borska

így igaz, de veszélyes játék egyedüliként belemászni olyan dolgokba ahol borulhat a bili, nem tartom kizártnak hogy megégetik magukat

az örök bölcselet ha valami vagy valaki túlpozicionált akkor az adott folyamatok mindig úgy mennek hogy fájjon, hatalmas paralellitás van a tőkepiacok és a fizikai entrópia között,vagyi s addig tartanak a folyamatok míg a lehető legrendezetlenebb állapotot el nem érik,és ez az állapot bizonyul tartósnak....hogy ez épp a sokak által emlegetett HUF határérték lesz-e az kiderül, de ez a rendetlenség épp a kamatpolitika okozta küszöbérték árfolyama lesz,

hogy mennyi? azt senki nem tudja,szerintem, de én 330fölé szúrásra tippelek,majd onnan vissza ingamódján beállva 300-310 re ( fél éves távon )

........persze képlékenyen függve az adott gazdaságpolitikától

#629811 Boby. Előzmény: #629802

"Nyilván ha elkezdik kiszedni a templeton alapokból a pénzt,"

Nem kell, hogy a magyar piac kapja a combost, elég ha más piacokon lévő bukó pozik fedezésére kell a pozíciókat felszámolni.