Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

Re: nincs cím

#632796 macika Előzmény: #632790

Gondolkodás nélkül tőzsdézni kárba veszett idő- Tőzsdézni gondolkodás nélkül meg veszélyes.

#632733 macika Előzmény: #632711

V. Gyurka bácsi volt az egyik nagy tanítóm. Ő mondta el, amikor zsidókkal kerültem üzleti kapcsolatba, hogy vigyázz velük, az egyik legjobb trükkjük, amikor egymást kezdik szidni a tárgyalóasztalnál, mondván neked van igazad… ez veszélyes, itt már közel tudják magukat ahhoz, amit ők akarnak.

Nos, 1994-5-6-ban összekeveredtem a Tel Aviv-i Tal Giltek nevű cég négy reprezentánsával, Gabby-val, Ramival, Smuellel és Menachemmel, akikkel aztán egyszer csak eljutottunk oda, hogy Rami elkezdte Gabby-t szidni, hogy miért mond ilyet, amikor láthatja, hogy a Civinnek van igaza. Gabby riposztozott, Rami engem igazolt, egyre harsányabban. Ezt egy-két percig hallgattam, aztán beleszóltam:

- Ugyan hagyjátok ezt Rami, ez olyan zsidós…

Pár másodpercre csend lett, majd Menachem, a főnök fordult hozzám:

- Mondd Civin, te zsidó vagy?

Mire nekem kiszaladt a számon életem egyik legfrappánsabb válasza:

- Nem Menachem, én nem vagyok zsidó… Nekem a foglalkozásom az…

Őszinte híve

.

.

jó buxer akkor nekem van igazam? vagy hogy is van ez? ))

)))))))))))))))))))))

#632732 Zotya32 Előzmény: #632711

az mondjuk durva, hogy 100 dolcsiból telenyomta az audit... majdnem 90L üzemanyag...

elosztó csere tegnap -4…

#632668 macika

elosztó csere

tegnap -4.5% dióda után ma -2.5%

#632550 Fornit Előzmény: #632485

Addig próbálják kiszórni a részvényt a népre, amíg a feltaláló meg nem kerüli a szabadság-szobrot a prototypussal.

Nem tudom,mit bohóckodna…

#632485 Grizzly Géza

Nem tudom,mit bohóckodnak ezek a teszlások...

Nem tudják,hogy egy magyarországi garázsban feltalálták a vízautót? A villanyos autóknak leáldozott!!

#631693 Sly-- Előzmény: #630430

A Tesla közel 800 darab Model S-t kénytelen visszahívni a hátsó ülés tartókonzoljánál tapasztalt meghibásodás miatt. Az akciót a cég vezére, Elon Musk jelentette be, elmondása szerint nem érkeztek fogyasztói panaszok és nem is az illetékes szabályozó szerv kérte a visszahívást. Maga a jelenség bevett szokásnak számít az autóiparban, a cég esetében viszont a teljes gyártott mennyiség közel 11 százalékát érinti, ami akár hevesebb árfolyam-reakciót is eredményezhet

http://www.portfolio.hu/vallalatok/visszahiv_a_tesla.5.185480.html

#630423 Keg Jenő Előzmény: #629580

7 százalékos emelkedéssel indította a mai kereskedést a szolár üzletben tevékenykedő SolarCity árfolyama, miután a Credit Suisse csaknem megduplázta a papíra számított célárfolyamát, ráadásul ajánlása és vételre módosult. Az elektoromos autógyártással fogalalkozó Tesla Motors alapító-nagytulajdonosa számára ez igen jó hír, hiszen a SolarCityben is jókora pakkal rendelkezik. Csomagjának értéke pedig a tavalyi tőzsdei bevezetés óta már több mint négyszereződött.