Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#629576 Zotya32 Előzmény: #629574

sok, nagy szám a 320 millió, de ha abból 270 millió nálad van, máris elég kevés....

nem csak a bét-ben kell már gondolkodni... re: xetra, frankfurt

meghallgattam a 2 riportot, és tudom, hogy tp-vel is beszívtuk az ilyen szép jövőt kecsegtető beszédei után, de ez a fickó nem tp, nem egy alkesz, biztos nem egy szent, úgy gondolom előre elterveztek mindent, ez a névváltás, profilváltás is beletelt 1,5-2 évbe, amióta Hudek bekerült, azóta van itt az epeh-birodalom. nem holnap lesz ez 200, de a következő 2-3 évben miért ne lehetne?? ha nem trükközik el a számokat, és valóban a teljesítmény és a nyereségesség lesz fontos, akkor még jóra fordulhat itt nekem is a sok éves beragadásom. Minden sz*rral lehet többszörözni, akkor egy megújult, letisztult papírral miért ne lehetne??

Fuso mivel lesz jobb?? ott megvolt a story és mi lett belőle? kilopták a céget... az most egy phylaxia 2.... A keg szétlopva, a genya f.a. felé száguld, most épp +20%-kal naponta, est média szétlopva, panny? Isten tudja mi lesz vele.

Opimus miért ne lehetne jó? ha ugyanazt akarnák kár volt nevet váltani és az arcukat és nevüket adni hozzá... arra jó lett volna tp is.

#629574 Sly-- Előzmény: #629572

Csak aztán ki ne derüljön, hogy bábszínházban ülsz.

A lehetőség adott, meglátjuk, hogy tudják visszaszerezni a bizalmat.

De közel 320 millió részvény baromira sok lesz..

#629572 Zotya32 Előzmény: #629549

meghallgattad a riportokat?

azt kell mondanom, hogy Pintér úr eddig a leginkább kecsegtető vezető, tulajdonos... korrekt, érhető, világos beszéd. nem várok semmi mutyit, se névérték variálást, se öntést... nem lesz jegyzés sem. nagy részvényesek sem adnak el, azt mondja, hogy nem lehet megterhelni egy viszonylag kis közkézhányaddal és az elmúlt időszak tőzsdei eseményeit figyelembe véve, viszonylag megtépázott nimbusszal rendelkező társaságot azzal, hogy az apportos papírokat megpróbálják kiszórni...

felhívnám a figyelmet a kis közkézhányadra... re: 30%-os részvétel... be van gyűjtve minden papír, minden a megfelelő helyen, mindenki tud mindent, kezdődhet az előadás...

#629555 Keg Jenő Előzmény: #629551

Mondtam, hogy felfelé nehezebb lesz... a károgokat egy kb 200%os gap fogja elcsendesíteni Zoltán.

#629551 Zotya32 Előzmény: #629546

Árfolyam nem független, ha az a cél menni fog akár limittel akár csak napi/heti pár forinttal. Saját cég más mint a haveri mutyi. Alpha holding ugyanez.

#629546 Sly-- Előzmény: #629543

nem mindegy, hogy saját cégei és a saját zsebébe mossa ki a pénzt vagy a haverjaié?

szerintem nincs különbség

árfolyam ettől független!!

#629543 Zotya32 Előzmény: #629541

Nincs miért nem elhinnem, innen hová esne még? Saját cégei, nem haveri apportok. Ez adhat reménysugárt. Meg egy jó mese és miért ne mehetne 200-ig? Ha a f.a. Genyát tépik??

#629541 OdyMa Előzmény: #629534

Zotya Te elhiszed, hogy ebből lesz valami? :) Ugyanolyan mutyis szar marad mint eddig. Re Nutex és tsa. Magyarországon minden ilyen tőzsdei piperkőc egy kutya. Tök mindegy, hogy Tóthnak vagy éppen Pintérnek hívják. Elég ha megnézzük, hogy Bokorovics hogy verte át a Pannergy befektetőit. Persze ő szarrá shortolta papírját, amin biztos sokat nyert. Ennyit a reményekről.

#629534 Zotya32 Előzmény: #629533

http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/a-bet-felsohazaba-keszul-az-ex-phylaxia-opimus/

"Sajnos, az elemzők régen elpártoltak a kispapíroktól. Komoly fundamentális elemzést tehát évek óta nem olvashattunk a Phylaxiáról. Annak ellenére sem, hogy a brókercégeknél máig vannak régi Phylaxia (Opimus) ügyfelek, akik hűségesen és kitartóan ülnek a pakettjükön. Kisbefektetők, akik túlélték a zavaros esztendők részvényfeldarabolásait és összevonásait, a látványos akvizíciókat és a néha egészen titokzatos befektetőket. Mindennek dacára bíznak a papír feltámadásában. És most nyilván érdeklődéssel figyelik a társaság háza tájáról érkező híreket."

"2013. június 11-i hatállyal a megújuló cégcsoport nevét is megváltoztatták. Az Opimus latin eredetű kifejezés, amely a jólét ígéretét hordozza magában."

Én most nagyon nyugodt vagyok... lehet qrva nagyot tévedek megint, mint anno tp-nél, és megint benyalom a mesét, de vmiért azt érzem, hogy most másképpen lesz... jó lenne, megérdemelnénk páran, akik kitartottak, hogy esélyünk legyen a kilépésre 0 közelében... re: 200 ft.

#629532 Zotya32 Előzmény: #629529

Meglátjuk. Ne felejtsd el, itt Pintér saját magának apportált, a saját cégeit egy új cégcsoportba, ami szintén az övé. Itt nem a palotagumit adták el a phylnek.

Olyan, mint az Alpha holding... ott is Móré a saját cégeit apportálta be 2011-ben...

#629531 OdyMa Előzmény: #629529

Mint írtam, én a múltkor eladtam 35 -ön, de nincs az az Isten és mese, hogy ide újra beszálljak. Engem megtérítettél. :) A cégről pedig az a vélemény, hogy luk-luk csak a forma más.

#629529 Sly-- Előzmény: #629528

A saját cégeik beapportálása töménytelen részvényért cserébe nem arról tanúskodik, hogy gondolkodást cseréltek volna

#629528 Zotya32 Előzmény: #629522

Pont, hogy mától nem kéne mutyizniuk, nem kellene névértékkel kavarni. Pénzt kell invesztálni, fel kell húzni az árfolyamot, eredményeket kell produkálni, a bizalom visszatérhet idővel, ha látja mindenki, hogy nem csak a nevet cserélték le, hanem a gondolkodást is.