Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#629483 Frontin Előzmény: #629477

Mol-ra visszatérve 15' chartot szemlélve érdekes a helyzet. Egy gyors rajzot rádobva azt látom, hogy egy hsz van kialakulóban. Pontos trendszintet most nem figyelembe véve jelöltem egy lehetséges elliott-i mozgást, ami alapján felfelé kéne kilépnie a hsz-ből, ha azonban a hagyományos Ta-t vesszük elő, akkor pedig lefelé kéne indulnia egy csökkenő hsz-ből. Kíváncsi vagyok melyik lesz a befutó. Persze simán benne van más eshetőség is a pakliban, ez egy a sok közül.

http://kepfeltoltes.hu/130611/MOL15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:D uhhh ez az sp dologga…

#629477 Borska

:D uhhh ez az sp dologgal valóban mellé trafáltam :D

ettől az amúgy kedves gyerektől a hideg ráz :) ....mármint zeneügyileg

#629474 Frontin Előzmény: #629467

Eléggé bizonytalan a jövő(?) heti fed buli kimenetele, ez pedig bizonytalanságot szülhet, az pedig esést. Utána pedig meglátjuk. Persze a bennfentesek már tudhatnak v.mit, úgyhogy akár már előtte is elkezdőthetne egy határozott mozgás v.melyik irányban, csak azért, hogy utána ha már bevásároltak/kiszórtak mindent elinduljunk a másikba. Egyszóval bármi lehet. :-)

#629454 Borska Előzmény: #629448

háááát a világ vége nem is ,de azért ideje longos oldalról elgondolkozni a folytatást illetően, nagyon nagy lett a felemelkedésbe vetett hit,emellet pedig olyan politikai,külpolitikai indulatok fortyognak, amik komoly károkat tudnak tenni a longban

nem beszélve jen-ről!!!! ami az elmult időszak egyik felhajtóereje volt ,vagyis a japán jegybanki aktivitás, most illanni látszik,vagyis az elmult 4-5hét nem volt más mint egy nagy valag pénz elégetése az amúgy is sánta mérlegű japántól,emellé francia-német ellentét (imf-ecb) és már durranik is a részvény lufi

#629452 Frontin Előzmény: #629448

Azt nem szeretném, mert akkor nem lenne időm elkölteni azt a sok pénzt, amit a Mol esésével nyernék! ;-)

Na most kergessetek 100+ -os gorillák! ;-P

#629451 Borska Előzmény: #629444

egy villámgyors ámde korántsem oly pontos számításom szerint ha a mol 11k LENNE és a többi komponens a pillanatnyi értékén forogna ( ez persze szinte teljesen kizárt!!! ) akkor promt Bux értéke valahol 17000-17200 körül lehetne ,ehhez egy 2-3száz pontos kt és adódna a hati mostani állásához képest 2300pip profit

...na ez nem lenne semmi :)

#629444 Frontin Előzmény: #629327

A Mol-t egyelőre megveszik, ez mondjuk nem lep meg, 17.600-700 közé vártam nagyjából fel, ami tegnap már nem is volt olyan messzire. Szerintem az az a szint ami megfoghatja az emelkedést, de akár a 18K is benne lehet ha úgy akarják. Persze jobban örülnék ha már most azonnal csúszna vissza, de egyelőre nem ez a realitás. Szerintem egyébként még az idén lejön 10K-11K közé. Lehet hogy ez egy "kicsit" korai és merész/felelőtlen kijelentésnek tűnik, de nekem ez a véleményem. Legnagyobb súlyú bux komponensként ez azért érdekes árakat szülne. Addig azonban akár meg is szivathatja párszor a shortos oldalt.

#629389 Ibiza Előzmény: #629383

igen irányított összeomlás lesz..de sztem már megvan az új dollár..ami "aranyfedezetű" lesz.. gondolom wolframmal hamisított arannyal..10es splitteléssel..

elöbb-utóbb úgy is meg kell mutatni az aranytarcsikat...

#629384 BudFox Előzmény: #629347

hát remélem lefele tartunk most....bár akkora a longban az erő még mindig hogy nem is lehet megérteni .

#629383 BudFox Előzmény: #629364

Hmm...érdekes ez a Bitcoin ? :hmm...

szerintem elég lesz majd egyszer egy jól időzített összeomlás - amit valakik vagy irányítanak, vagy spontán....és a dollár egy szem pillanat alatt összeomlik...

de már ott lesz ez, vagy egy másik ilyen pénz...

a sok hitelező akik meg az USA -t hitelezik (Kína) futhat a pénzük után.

.

dollárt csak shortolni !!! :-)