te vagy az USA pénzügyi befektető?))))))
nagyon szép tervek vannak a béten. :) szinte rohanok bányarészvényt venni. :)
szóval mi van az egyezséggel???
hányan támadták be???
ATH-kon csak idézet, Te szoktál azokon eladni :))) "ATH-kon kiszállás" :)))
Tudom, hogy itt van, mert ott van mindenhol, ahol kisbüfi vérének az szagát megérzi.. :)
A vérmedvék is szeretik ezt a szagot ;)
mi újság rezes???
az E-Star egyezség storno lesz????
ATH-kon??? na ne röhögtess, az 6K felett volt
amennyiért benn állnak az még a pszáfra sem lenne elég
ezek a sírgödör szélén próbálják eltalálni egymást a vizeslepedővel hol meg a szarral
és van pofájuk 70mEUR -os befektetőről kamuzni a kifizetetlen pszáf büntik mellől))))))
gigaöntés lesz
felszámolási ralli lenne már ha lenne forgalom
ex már itt van kb 5-6 éve a kamu szolár story óta"""
jó reggelt!!! ))
Látom Ex asszonyság lecsapott ide is, viszont most nagyon csendben van, hogy több, mint 300k van vételi oldalon.
Majd fog jönni, ha meglesz az első öntés, hogy Ő megmondta :))) Lesz vagy 1000 floodos beírás :)))
Szegény spekák, hogy ott rohadjanak meg, hogy spekizni mernek, végre mozog valami! A ****ok, kitömik majd "ATH-kon" a többieket! :)))
tesla? vagy aranybanya..
jav bánya )))
cj is nagyon eltünt
soroljam?
Gem, arab ill izraeli befektetők,a lelépett német befektető, Geraets, Cogenco, a holland kiürült mobil telosw-es, stb
tudom, hogy kamu, és amúgy is 70 millió ajró.. :))
de az 1%-ot megérdemlik, hogy mégsem... ezért gondolnám jónak azt a taktikát, hogy 1-2e db-ot tartani kell a szutykokból, így 10-20 ft közötti árfolyamnál. Az nem akkora veszteség, ha mégsem jön be, és bedől, ahogy az a legtöbb esetben vszínű.
ébredj fel
épeszű ilyen szarba nem fektet be 1.5mrd-nyi USD-ot
nagyon sok ilyen olyan befektetőről hazudoztak már a genyában, egy sem jött
erre a kamu bányászatra sok éve próbálnak bebóvlizni népeket
elég kamu szaga van, azt nem vitatom, de ha mégsem, és lesz hír, szerződés a tőkeemelésről, akkor akik benne vannak, vagy beragadtak, jó eséllyel reménykedhetnek az 500-as genyában...
venni kellett volna 1-2e db-ot, 40e ft-ot megért volna :((
est-ből van, megint rosszul döntöttem... ezekből a szarokból kell tartani mutatóban 1-2e db-ot, mert ha vhol story lesz akkor simán többszörözhet.
fuso is van, ahol pedig még vmi story is van/volt, aztán meg sem mozdul...