Regisztráció Elfelejtett jelszó

NORDTELEKOM

Re: nincs cím

#629242 exmnbs1 Előzmény: #629237

az egész egy vicc

állítólag vannak a környéken is, sosem hallottam róluk

a 0-2000 angliai ügyfelet kiszolgáló 12 alkalmazottastul, angliai tervestől

#629237 Zotya32 Előzmény: #629221

"Tovabbra sem értem, hogy MIÉRT kell eladni? most vettem azért mert elhittem amit írtak. Elhittem, hogy a nagy tulajdonos nem ad 2 évig egy darabot sem (ha jol tudom zarolva vannak a reszvenyei)! Elhittem, hogy az angliában élő magyaroknak nem árt egy olyan szolgáltatás amellyel olcsobban telefonalhatnak haza (tobb mint 100e magyar van kint angliaban allitolag), elhittem hogy a lengyel voip szolgaltatoval targyalnak (mas a lengyel piac, mert ott alapjaban veve tobben vannak es egy kicsit fejlettebb a penzhez valo hozzaallasuk, de ezaltal mégjobb a szitu), stb.

ezert jegyeztem és én örülök, hogy 16 forinton kaptam, mert így a lehető legalacsonyabb áron tudtam megvenni. az hogy mi volt az elmult 1 evben az afolyam az hogy jon ide? ez egy sztori, amit ha elhiszel jegyzel, ha nem hiszed el nem jegyzel.

Azt a részt nem értem, hogy aki jegyzett az most miert is csalodott?! mert 180 millio forinttal megemeltek ennek a sztorinak a révbe érhetőségét!

termeszetesen ertem amirol irsz, es hallottam mar ilyenrol, de ebben az esetben tényleg nem ertem, hogy ki az aki csalodott, vagy ki az akit atvertek?? en azt latom, hogy lezajlott egy "tokeemeles szeruseg" amibol bejott annyi penz, ami a kivant celok eleresehez elegendo. szerintem.

GordonG"

szóljatok már neki, hogy anno sokan elhittük a phylaxiában is, hogy méltó 100 éves évforduló készül, unikális termék, olasz piac, mongólia, stb, stb...

A 70.000 db meg vszínű nem új nagytulajhoz került, nem jött a vételről bejelentés, inkább vszínűbb, hogy a beltáv off-shore cégeihez ment, aztán azt tömik majd ki... re: 2 évig nem adunk el... egy frászt, dehogynem adnak el, csak nem abból ami most van nekik hivatalosan...

#629221 Sly-- Előzmény: #629218

nyilván nem nagyon lesz rá vevő, ha bárki jegyezhetett 16-on

szerintem még 16-on sem lesz tülekedés a vételre

#629218 Zotya32 Előzmény: #629216

19 ft, kérdés, lesz-e ott rá vevő???

Fecó biztos nyitóban eladja, szóval utána már sokaknak nem lesz esélyük kiszállni.

majd szerdán 16 ft-on... :))

#629216 Sly-- Előzmény: #629215

feltéve, ha el tudják adni 16-ig

gondolom rengeteg kisbüfi jegyzett, holnap lehet, hogy több százezres tülekedés lesz alsó limiten

#629215 Zotya32 Előzmény: #629214

alig 200 millió ft.. ennél még a phylaxia is többet emelt kp-ben, anno...

amúgy ha a kimentett 7 millió db-ot eladják 16 ft-ig, már pedig szerintem az lesz, akkor nekik nem került az egész csak 70-80 millióba...

#629214 Sly-- Előzmény: #629213

aztán lehet majd örülnek, ha harmadáron szabadulnak

bár ne így legyen, és lenne végre pozitív példája a tőkebevonásnak

de nem sok esélyt adok ennek..

#629213 macika Előzmény: #629212

nagy (=mocskos) húzás volt a tizedelés

így háromszoros áron vették mintha ingyé volna

#629212 Zotya32 Előzmény: #629210

"A vállalat a tulajdonában maradó részvényekre két évre szóló elidegenítési tilalmat vállalva nem jelenik meg a részvények eladói oldalán, ezzel is mutatva elkötelezettségét a cég terveit illetően"

az a 7 millió db, amit kimentettek az átalakítás előtt (70.000 db) a beltávosok hová lett???

miért kellett az a tranzakció??

#629193 macika Előzmény: #629185

Nálam is, már be is készítettem 19Ft-os eladásra. De ahogy látom ma már nem lesz kereskedés, holnap reggel folytatódik.

Ferenc86

#629188 Zotya32 Előzmény: #629185

nos, akkor a főtulaj nem ad el.. de akkor mitől fog beesni 16-ra?? 7 millió papír várja a borítást holnaptól... pontosabban már biztos kevesebb, mert a 18-től történt felhúzásban voltak öntések... szóval legalább 5-6 millió még öntésre bekészítve vkiknél... ezt nem elfelejteni...

#628449 Zotya32 Előzmény: #628445

akarják, hogy jegyezz.... :)

azért az is furcsa, hogy kijött a hír, és semmi spekit nem indítottak a randomosok :))

pedig lehetne most is tömni 25-30 között.. van még vagy 5 millió eladandó db :))

GR-ben is megy a pr... nem is csoda, hisz a nordtelekom adja az mp3-at a neten :)

#628445 macika Előzmény: #628442

nem vagyok

de onnan kaphattam, mert tudják a címem

és kiadták nekik

mire fel?

törvény ellenes