Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #629221

"Tovabbra sem értem, hogy MIÉRT kell eladni? most vettem azért mert elhittem amit írtak. Elhittem, hogy a nagy tulajdonos nem ad 2 évig egy darabot sem (ha jol tudom zarolva vannak a reszvenyei)! Elhittem, hogy az angliában élő magyaroknak nem árt egy olyan szolgáltatás amellyel olcsobban telefonalhatnak haza (tobb mint 100e magyar van kint angliaban allitolag), elhittem hogy a lengyel voip szolgaltatoval targyalnak (mas a lengyel piac, mert ott alapjaban veve tobben vannak es egy kicsit fejlettebb a penzhez valo hozzaallasuk, de ezaltal mégjobb a szitu), stb.

ezert jegyeztem és én örülök, hogy 16 forinton kaptam, mert így a lehető legalacsonyabb áron tudtam megvenni. az hogy mi volt az elmult 1 evben az afolyam az hogy jon ide? ez egy sztori, amit ha elhiszel jegyzel, ha nem hiszed el nem jegyzel.

Azt a részt nem értem, hogy aki jegyzett az most miert is csalodott?! mert 180 millio forinttal megemeltek ennek a sztorinak a révbe érhetőségét!

termeszetesen ertem amirol irsz, es hallottam mar ilyenrol, de ebben az esetben tényleg nem ertem, hogy ki az aki csalodott, vagy ki az akit atvertek?? en azt latom, hogy lezajlott egy "tokeemeles szeruseg" amibol bejott annyi penz, ami a kivant celok eleresehez elegendo. szerintem.

GordonG"

szóljatok már neki, hogy anno sokan elhittük a phylaxiában is, hogy méltó 100 éves évforduló készül, unikális termék, olasz piac, mongólia, stb, stb...

A 70.000 db meg vszínű nem új nagytulajhoz került, nem jött a vételről bejelentés, inkább vszínűbb, hogy a beltáv off-shore cégeihez ment, aztán azt tömik majd ki... re: 2 évig nem adunk el... egy frászt, dehogynem adnak el, csak nem abból ami most van nekik hivatalosan...