Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#629235 Fornit Előzmény: #629148

Én bevásároltam franc tudja mennyi kiló pontyfilét, részemről ezzel letudva a "horgászat" idénre :))

#629148 banyaiz Előzmény: #629086

Szép példányok.

Mostanában nem tudtam pecázni menni, vagy közbejött egyéb, vagy vihar. Ma gondoltam rá kinézek de épp most szakad az eső , kis jég is volt. Buzi egy idő van idén márciusban tél, áprilisban nyár , többiről nem is szólva. Sok kárt nem tettem a halállományban még idén.

#626353 banyaiz Előzmény: #626350

De szép tükrös, 10-es körüli? Pont ma szeretnék du-án pontyozni menni, meghozod itt a kedvem még jobban. :)

#626345 banyaiz Előzmény: #626050

Minél többféle hal annál jobb vsz. Amilyen hal van otthon teszem bele.

Kivéve csukát , azt inkább külön mert annak elég vad "illata" tud lenni. Jó kis csukapörkölt finom finom de van bukéja. :)

#626059 taresz Előzmény: #626050

Én pontyot, meg kárászt szoktam alaplébe. Paszíroz, leszűr, turmixol. Túl szoktam csicsázni egy kicsit, de nem szoktak panaszkodni.

Halászlé főzés.Alaplé va…

#626050 Tucsok

Halászlé főzés.Alaplé vagy egy lépés passzírozás nélkül? Csak ponty,vagy kárász, keszeg,törpeharcsa is?

http://www.origo.hu/itt…

#616015 banyaiz

http://www.origo.hu/itthon/komment/20130326-ader-janos-gondolatai-a-halgazdalkodasi-konferencian.html?cmd=gettid&status=ok#komment

Támogatandó, egy probléma van János, hogy már esemény után vagyunk a kérdésben lassan. Időszerű lenne lépni az ügyben úgy kb 20 éve.

Természetes vizeken Kambodzsa van. Szeretném 1%-át a számlámon látni ami ebben az illegális halbizniszben forog /év Mo-n. :)

Amúgy nem rapsic, hanem rabsic. (Raubschütz) de egye fene lehet rapsic is csak kissé komolyabban kellene venni ezt az ügyet, amíg még van hal pl egy Dunában.

#614766 banyaiz Előzmény: #614717

Gratulálok. :)

Elvetemült pecás lesz a srácból ennyi idősen már a pontyokat aprítja. :)

#614451 banyaiz Előzmény: #614339

:) Akkor jól elvoltatok.

Nem estem én sem kétségbe, csak az alap elképzelés az volt fogok jó sok bodorkát, vagy legalább dévért, és szákban elteszem őket harcsázni a hétre (elég hideg még hozzá a víz)

Este pedig egy gyors harcsázás.

Ehelyett az ABC-nél megakadtam, ez egy nem kalkulált dolog volt. :)

#614348 taresz Előzmény: #614346

A fókamedence megvan még? Régen jártam arra. Most tervezem, hogy megyünk valamikor.

#614339 taresz Előzmény: #614323

Ponty, kárász lett volna a cél, de csak egy öngyilkosjelölt akadt. Az is meggondolta magát félúton és leakadt. Nem baj egyébként. A nap sütött és jó idő volt. A gyerekek meg vígan pumpálták a tó fenekét a bot végével. :)