292k felső limiten...
kíváncsi vagyok meddig fogják húzni... még tartom a 400-500 ft-ot.
292k felső limiten...
kíváncsi vagyok meddig fogják húzni... még tartom a 400-500 ft-ot.
Szia!
Nem azt mondtam,hogy a pontok(kérdések) rosszak,sőt engem is érdekelnek..de egy olyan ember kéri számon a másikat,aki hasonlóan a kisbefektetőknek,sok jót nem tett..
Üdv:hali
volt olyan is,ha nem ért rá visszahívott..
(ebből mondjuk korrekt volt)
Kell a száma???
Mondok neked mást:(igaz pénzt nem kaptam sajnos érte)
Nem ide tartozik ,de csak neked elmesélem:)..
Nekem már a,akkor volt Nordtelekomom ,amikor még itt nem sok embernek..(2012 aug-szept)
Nem is kevés 2700darab(most 270ezer),aminek az átlaga 540ft-volt.
Természetesen eladtam veszteséggel,ha megtartom jó pár milliót hozott volna(a felmenetben,meg csak pár darabot kaptam)..
nem ez a lényeg,hanem felhívtam a befektetői kapcsolattartó hölgyet(valami jogász),mondom neki nincsen forgalom,nem akarják végre csökkenteni a névértéket-régen volt róla szó ,hogy 100ft lesz-,mert,akkor jobban érdekelne a cég mindenkit..
Válasz:nem foglalkoznak most vele.Mondom neki minél kisebb a névérték ,annál könnyebb eladni a részvényt..
..erre fél év múlva 10ft lett..na érdemes volt szólnom?:)
Legalább másokkal jót tettem:)
én pedig annak hogy semmi értelme betelefonálni
úgysem kapsz érdemi infót tpt miatt és ha kapsz az már nagy gáz
akkor vezesd le konkrétan hogy melyik ponttal nem értesz egyet és miért
ha kell:)
nem hiszem,hogy valaha is elérném:)
Én a "személyes" beszélgetés híve vagyok,nem a fórumon "megmondomazigazat" híve:)
",amire azt mondta a főnök-nekem személy szerint telefonon-,hogy legalább annyit ér ,mint a humet ára,ami akkor 7000-8000ft között mozgott)"
az ilyen betelefonáló showt sosem értettem
Csányit is hívogatod?
ne haragudj én mondom többször beszéltem vele telefonon is..
én már ilyen embernek azt sem hiszem el amit kérdez...
Szia!
Még valami...
Én nem szoktam soha azt írni,hogy :vegyétek,ezer lesz,stb.
Mindig mondom,hogy mindenki a belátása szerint cselekedjen..
Viszont te most egy olyan ember írását linkeled be..(Civin)
..aki tényleg egy beültető volt(igaz Pénznyelő-szeretném,ha megerősítenél)..nyomta itt az igét,hogy mennyit ér a Humet/Nutex,még fogadni is akart valakivel ,hogy 50ft alá nem megy(mai 5000ft-nak felelne meg),majd szépen kiszállt a cégből meghagyva nekünk Cserelkeit...
...akit persze csak utána ismert meg...
(a humet ősidőkben keletkezett nyereségem felét el is vitte a Humet-Pbc részvényekkel,amire azt mondta a főnök-nekem személy szerint telefonon-,hogy legalább annyit ér ,mint a humet ára,ami akkor 7000-8000ft között mozgott)
Ő volt a legnagyobb részvényes ,utólag meg azt írja,nem csinálták azt amit mondott Cserekleiéknek..
(hát,ha az alkalmazottam nem csinálja meg a feladatát kirúgom és nem magam lépek le a cégtől...)
Szóval őt most "Félistenként" tisztelni,az írásait belinkelgetni..hát..
Szia!
Linkeld be légy szíves,hol írtam,hogy valaki is vegyen????
Rényi nem mérvadó
de érdeklene a másik fél is, és úgysem hagyja annyiban
hiteltelen??,
az te vagy minden tolvajba beültető.....
Szia!
Még egy két ilyen link és szerintem teljesen hiteltelenné válsz sokak előtt..
Rendben van,hogy te szeretsz tényeket előkeresni,belinkelni,kutatni-eddig részemről rendben
Van róla véleményed-ez is rendben,mindenkinek legyen már Saját véleménye!
Viszont,hogy az eddigi "üldözöttek" lettek nálad a mérvadók(Civin,Rényi,Steier)..hát erről nekem is megvan a véleményem...
ui.:persze ettől lehet kamu a mostani hír is!
"- Varga Pista azt üzente
Az imént egy kedves emailt kaptam, kérdésekkel: Íme a válaszom:
Varga azt írja, hogy egy befektető szépen kivárta, amíg dr. Rényi távozik és feljelentik őtet,, valamint Grenadines (nem Grenadiers!!!!!) kormányzója tudomást szerez arról, hogy Janssen és Jacobs váltókat írt alá és miután mindez megtörtént, a 20 forintos jelenlegi árfolyam dacára 25*-ös árfolyamon hajlandó tőkét emelni, hogy ezzel a 70 millió készpénzzel három év alatt 228 millió eurós fejlesztést finanszírozzon.
Erre vonatkozóan ez a befektető egy Letter of Interest című iratot írt alá, mögöttesen egy Los Angeles-i cégcsoportot képviselve.
Az ilyen dumákra mondták annak idején mifelénk Kőbányán: a k...... anyádat Varga, már megin' kamuzol...?
Egy LoI semmiféle jogi elkötelezettséget nem jelent. Ami jelenthet valamit, az egy Memorandum of Understanding, inkább egy Agreement.
Felmerülnek az alábbi kérdések:
(1) Miért nem mondjuk meg ki ez a befektető? Miért titok ki ez a befektető?
(2) 70 millió euró egyben jön, vagy részletekben?
(3) Ha ilyen jól álltak a tárgyalások, miért hagyjuk felszámolni zászlóshajónkat a Rudagipszmix Kft-ot?
(4) Hogyan finanszírozunk 70 millió euróval 228 milliós fejlesztést?
(4.a.) Miképpen szedünk össze még 158 milliót? Újabb kibocsátásokkal, vagy ennyi lesz a három év alatt a nyereség?
(5) Nem elég a Baritmix, meg a többi holt kibányászhatatlan, eladhatatlan szar, még a recski cucc is kéne?
(6) 500 forint, az 1,66 euró, 70 millió euróért kibocsátunk még 40-45 millió darab részvényt?
Válasz mindezen kérdésekre: Varga, Varga.... igen kevés az anyagi potenciál a 14 évesnél fiatalabb ifjú hölgyek és 86 feletti aggastyánok körében... ezeken kívül más ezt a f....ot, amit közzétettél, senki sem veszi be.
Pista, arra próbálj befektetőt keresni, hogy azt finanszírozza valaki, hogy egyáltalán érdemes legyen felmérni, mit is ér az a "bányász-apport". Ahhoz nem kell 70 millió euró, hihetőbb lesz a mese...
Őszinte híved
Civinjanos"
aha, a lánycégek pedig máris f.a.
itt mi a váltás???,