Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: Budapest TV: Elő gerincműtét! :)

#631113 Kissherceg Előzmény: #630562

Meghal egy sikeres olajmágnás és találkozik Szent Péterrel:

- Jó ember voltál, így a mennyországban lenne a helyed, de az sajnos betelt. Már csak a pokolban maradt szabad hely.

- Nem beszélhetnék a többi olajmágnással a mennyországban? Hátha meg tudnám győzni őket, hogy cseréljenek velem!

- Erre még soha nem volt példa, de miért ne?

Az olajmágnás felmegy a mennyországba, ahol találkozik az olajmágnások egy csoportjával, és elkiáltja magát:

- Hatalmas, olcsón kitermelhető olajmezőt találtak a pokolban!

A többiek azonnal rohanni kezdenek a pokolba, de a mi emberünk is rohan velük, sőt, vezeti őket! Szent Péter utána kiállt:

- Miért mész velük a pokolba? Most már van hely számodra a mennyországban is!

- Viccelsz? Mi van, ha igaz a hír?

Egy arab sejk sétál a sz…

#629791 taresz

Egy arab sejk sétál a szaudi sivatagban, előtte ötven méterrel megy a felesége. Szembejön egy másik sejk, s méltatlankodva felkiált:

- Mit csinálsz, Ahmed? Meg vagyon írva a Koránban, hogy az asszonynak ötven méterrel az ura mögött kell mennie!

- Igaz, Ali, igaz. Csakhogy amikor a Koránt írták, még nem volt elaknásítva a sivatag

28 éves bomba nő felhívj…

#629554 Wall street

28 éves bomba nő felhívja a nőgyógyászát.

-Doktor Úr én Orbán Viktortól szeretnék mesterségesen gyereket!

-Semmi gond, holnap jöjjön a rendelőmbe!

A nő elmegy, sorra kerül, egyből felül a székbe és szétteszi a lábát.

Az orvos letolja a nadrágját és előveszi a szerszámját.

Erre a nő felkiált :

- De doktor Úr, én Orbán Viktortól akarok gyereket!

-Nyugodjon meg asszonyom, tele van a tököm Orbán Viktorral!

Re: nincs cím

#628313 Fornit Előzmény: #628075

Ez az a cég ahol Horváth Mónika, Katona Kitti, Purger Natália, Gerendás Cintia, Onodi Dóra, Ficsor Katalin, és Budai Zita is dolgozik? :)

Re: nincs cím

#628075 Sigorszky Előzmény: #627965

Tisztelt IT csoport!

A mai nap kezdtem a cégnél és már el is készült a céges e-mail postafiókom, köszönöm gyors intézkedésüket!

... Értékeltem a humorérzéküket, de a kiosztott e-mail cím természetesen nem maradhat. Hogyan képviseljem a céget egy olyan e-mail címmel, hogy ****i@cegunk.hu

...

Köszi, Farkas Szilárd

VÁLASZ:

Szia, Szilárd!

Rossz hírem van, ez nem vicc ! E-mail címek generálása automatikusan történik a vezetéknév és a keresztnév első betűiből. És sajnos nincs lehetőség ennek módosítására.

Nekem elhiheted, üdv.: Pintér Csaba (****@cegunk.hu)