Rejtő: "Az úr a pokolban is úr!"
Tök jó. Ilyenbe kéne beruházni!
Láttam nagyfeszes tetemet. Nem tudtam eldönteni a nemzetiségét. Fekete volt.........
Pár zsilipet nálunk is elloptak a "megélhetési bűnözés" időszakában... szóval nincs.
Remélem a cigóknak van annyi eszük, hogy ha egy ilyet megbabrálnak akkor nem sok esélyük van. Mondjuk a nagyfesz is ilyen, de az nem megy utána a csávónak csak 30cm-t.
Mondjuk ez eddig ebben a formában nem jutott eszembe, de nem kizárt, hogy arról volt szó, ami az előbbi hozzászólásodban volt, csak polkorrekten megfogalmazva.
pozsonyban pl el kellett a népet rendőrileg távolítani mert az eszement barmok néhányan megrongálták a mobilgátat ... most mondjátok meg nórmális az ilyen ???
ha egy ilyen kipuklisodik már késő szaladni :o)
én ezt az állapotot nem várnám meg. már rég nem lennék ott.
idehaza jön pl valamely agyilag zokni cipó h hé dikmán mennyi álúménéum és kész is ...
hangja volt.
valami fura zúgás.
én ennyit észleltem.
Remélem hogy egy össznépi ünnepség keretében egy kedélyes sörözés közben pusztán hálából felkoncolják azokat a terroristákat, akik miatt NINCS még mindig ilyen gát a Római parton.
Hopp, bingó :-)
:-) amit ennyire lehet érezni, mozog az ágy és recseg a bútor, az kb ennyi, de lehet, hogy csak 3,7 :-)
hegyen laksz?
:))
új Duna meder :)
mi nem éreztük....
itt valami lesz, egyre sűrűbb a dolog...