Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

De nagyon csendben vagy.…

#629964 Tapasz

De nagyon csendben vagy. Csak nem munkát szereztél?

Re: nincs cím

#628499 prospero Előzmény: #628496

kivéve, ha nincs közmunka sem... :-)! Mondtam, van tartós munkanélküli a családban...

#628496 Margaretta Előzmény: #628480

http://topkalkulatorok.hu/kozmunkaprogram-2013-ha-nincs-munkaja-vegyen-reszt-benne.htmlAz elmúlt időszak törvénymódosításai között szerepelt a munkanélküli segély módosítása is, ezzel életbe lépett a közmunkaprogram is. A régi szabályozás alapján a munkanélküli személy kizárólag a végzettségének megfelelő agy annál egy fokozattal alacsonyabb szintű munkakört volt köteles elfogadni. Ma már a munkanélküli segélyt szabályozó előírások szerint a munkanélküli személy köteles elvállalni a munkaügyi szervezet által felajánlott állást. A munkanélküli járadékra való jogosultság lejárta után mindenkinek felajánlanak közmunka lehetőséget, a munkakereső pedig választhat, hogy elfogadja azt, vagy inkább ismét a munkaerőpiacra visszatérve próbálkozik az álláskereséssel.

"

#628480 taresz Előzmény: #628470

"ma bármit rádnyomhatnak "

Ez szerintem hülyeség. Ennek utána olvasok MT-ben. Régebben majdnem betéve tudtam egyéb okból kifolyólag. Saját levelezésben belátták, hogy nem kell kekeckedni. Szárazbélyegzőig sem ment a dolog.

#628479 Euroman Előzmény: #628477

én nem így tudom...3 hónap után, ha pénzt akarsz kapni, akkor bármilyen munkát el kell fogadnod...persze, ha nem kell a pénz, akkor nem kell elfogadnod....

#628477 prospero Előzmény: #628470

Ne haragudj... ez röhejes... senki nem nyom rád semmit. Van a családban munkanélküli.

#628470 Euroman Előzmény: #628457

viszont augusztustól csak 3 hónapra jár(na) az álláskeresési, ami példátlanul rövid idő...korábban legalább 9 hónap volt, és csak a végzettségednek megfelelő munkát kellett elfogadnod....ma bármit rádnyomhatnak

#628457 prospero Előzmény: #627872

Te diplomás vagy, doktor is, ha jól értettem a beírásodat: miért vagy önmagad ellensége?

"Az ellenzéki politikus szerint az egykulcsos adórendszer megszüntetése, az adójóváírás visszavezetése havi plusz 8-10 ezer forint nettó béremelkedést jelentene a munkavállalók túlnyomó többségének. "

Hazugság: az adófizetők kb 70-75%-a keres 2 millió forint fölött..

Gondolom diplomásként Te sem minimálbérre hajtasz?

#627467 Euroman Előzmény: #627462

hát rendőrségi ügyre végképp nincs szükségem...meg errefelé talán ez annyira nem is megy, inkább borsodban, nyírségben...esetleg győri cigóknál, de errefelé abból is kevés van....

#627462 Rozsdáskilincs Előzmény: #627454

Ja csináljatok belőle uzsorást oszt majd látjuk a híradóba. Szvzs Euroman nem az a fajta fickó. Inkább a kényelmes államra támaszkodó.