Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#628090 Hathor Előzmény: #628085

És a Forint árfolyam mozgásával mi van? Amennyiben várhatóan emelkedik piacunk, akkor várhatóan erősödni fog a forint is.

A forintunk árfolyammozgásáról, annak kockázatáról szó nem esett.

Olyan volt az egész, mint egy marketing előadás.

Emiatt csalódott vagyok, noha Virág Ferencet jó szakembernek tartom.

A könyvet nem a válság alatti pangás közben írta?

Mintha azt mondta volna..

ehhez képest 2009es a kiadás, amikor legpörgösebb volt a brókereknek a piac a 2008-2009es zutty-felpattban..

ez csak mellékes..

#628086 Janicroft Előzmény: #628080

A helyszínről csak annyit hogy nem volt azzal semmi baj, viszont az olyan emberekkel akik egymást lökdösték fel hogy púposra rakják a tányért ingyen Fornettivel..... asszem több kommentár nem is kell ide.

#628085 Janicroft Előzmény: #628080

Az előadás egy részénél nekem is megfordult ez a fejemben. Mondtam is a haveromnak hogy lehet ezek már tudnak valamit aztán mos takarják rászórni a kicsikre a pakkot :D Persze ezt nem gondolom teljesen komolyan, meg nem is vagyok ilyen rosszindulatú.

Ami nekem szemet szúrt az a következő volt: amikor bedobta hogy az ESMYA jelenleg 15 millio EUR bevételt hoz, de a Random Capital szerint ez 300-400 millio EUR lehet a (közel?)jövőben.... Hogy ezt mire alapozta azt nem tudom.

A másik ami előtt értetlenül állok hogy felvázolta a fapados gyógyszerek káros hatásait a magyar piacon, miszerint a Richter itthon nem tud a saját termékeiből eleget értékesíteni az ázsiából érkező olcsó gyógyezerek miatt, de azért örömködik hogy Kína mekkora piac lehet a cég számára. Józan paraszti ésszel: a kínaiak majd a mi drága gyógyszerünket veszik meg az "otthoni" helyett? Persze lehet hogy vesznek és ebből a Richternek konoly bevétele is lehet, de számomra túl rózsaszínnek festette le a jövőt.

#628080 Hathor Előzmény: #628076

A helyszín egyáltalán nem volt elegáns. Sőt.. elég szűkös volt az előadóterem sora és fapados.

A cég pedig szépen beragadt Richerbe ez jól látszott.

Ilyen nincs, hogy az év storyját közzé tesszük, és erre összehívunk egy előadást.

Nem zárom ki, hogy felfele megy a Richter, én is felfele várom a piacot, de ez az egy részvényes kiemelés, nem volt szerintem elegáns.

El tudom képzelni, hogy MSCI index kikerülése előtt szépen beragadt a cég a papírba. Természetesen nem állítom, nem tudhatom, de ez jött le teljesen.

Amennyiben Richter 70.000re megy, akkor OTP 10.000re amiben ugyanekkora fantázia lesz.

Krumival összefutottam a helyszínen, mondtam ott is neki..

Szerintem jó a kezdemény…

#628076 Aptiti

Szerintem jó a kezdeményezés. Mivel nem tizenkettő egy tucat TA elemzést rágott le csontig.

A helyszín és a körítés is elegáns volt szvsz.

Ünnepelhettük magunkat mint egy nagy család:)

Re: konferencia

#628029 Krumenaker Előzmény: #627765

Nagyjából 150-200-an jöttek el, mindenki kapott Virág Ferenc mesekönyvéből egy példányt. Ami gond, hogy Virág előadása is mese lett, először a Randomról mesélt, sajnos sok feleslegeset is, mert akiket meghívtak, az mind Random-ügyfél, aki ismeri a céget, aztán jött a "Richter-story", a 70.000 forintos célárral.

A story roppant felcsigázta a hallgatóságot, ezt jól jellemzi, hogy amikor Virág befejezte az előadást, és szólt, hogy várja a közönség kérdéseit, ez volt az első kérdés: "Tényleg te írtad a mesekönyvet?"

#627762 walex Előzmény: #627738

Na, az f@sza lenne. Tegnapi hír szerint a számlavezető bankom is a csődtől menekül meg az újabb tőkeemeléssel, aztán még itt van ez is.

Hmm, lenne nekem is megint faktorom? Pedig most egy fillérem sincs a BÉT-en. :)

#627738 Zotya32 Előzmény: #627251

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/eltunhet_a_magyarorszagi_brokercegek_fele.555373.html

"Első ránézésre a Random Capital volt a tavalyi év nagy nyertese, hiszen a cég 2008-as indulása óta egyszer sem tudott a mostani 99,7 millió forintnál magasabb adózott eredményt elérni. A számok részletes vizsgálata azonban azt mutatja, hogy ez a pénzügyi műveletek 68,3 millió forintos nyereségének és 160 millió forint rendkívüli bevételnek volt köszönhető, üzemi szinten 100 millió forint feletti vesztesége volt a cégnek."

pápára megy ez is...???

pedig nagyon jó, gyors a kereskedési rendszer, egyszerre lehet megnyitni a vétel és eladás felületet, így ha ft-ozik vki, akkor amint megkapta a papírt egy gombnyomással már teheti is be eladásra, így akár mp-eken belül akár el is adhatja... r: biomed és egyéb tolvajrángások :)

tShort

#619773 korpa

napok óta nem lehet telekomot tshortolni vagy csak a mai nap alkalmából?

#616397 wnprt Előzmény: #615985

Ctrl+F5, így frissíti a Netboont, ez azoknak jó, akiknek nem jeleníti meg az új lehetőségeket, mint a tLong/tShort, mert 3 éve még nem voltak ezek.

Ez a 30 napos tőkeáttételes ügylet jó lehetőség a BUX1312 mellett.

#615986 Tapasz Előzmény: #615976

Mert a hatival pontban kereskednek, nem forintban és 1 pont=10 forinttal. Amikor beadod az ajánlatodat, akkor pontban számolsz. Amúgy pedig tökmindegy.