Azt tudjátok, melyik billentyűkombinációval lehet beállítani h minden funkciót megjelenítsen a Netboon?
Azt tudjátok, melyik billentyűkombinációval lehet beállítani h minden funkciót megjelenítsen a Netboon?
100 Ft = 10 pont? én százalékhoz szoktam ebrokin
50 Ft / kontraktust látok
köszi!
azt nem, de nem hatiztam eddig még... van bővebb infód erről? amúgy iszonyú profik ami a felvilágosítást illeti, öröm beszélni velük..
jó reggelt. A hatit néztet? összesen 10 pont a jutalék oda-vissza
Ez?
Remélem, nem megy pápára. :)
Meg vagyok velük elégedve, teljesen korrektek.
Várjál még, lehet a random pápára megy. Mai cikk a pf-en az új kereskedési rendszerről.
most nézem RC-nél, 0,1% a broki díj, ebrokernél vagyok, ott 0,4%...hirtelen ki is számoltam mennyit buktam, hogy nem RC-nél vagyok...sürgősen át kell mennem..
Köszönöm, sikerült :)
igen, mert magadnak kell egy új konfigot létrehozni. más néven kell elmenteni, utána már működni fog.
Hibakódot kapok rá:
"Leírás: Az alapértelmezett konfigurációt nem lehet módosítani."
Ha a Randi felületén változtatok valamit, hogyan tudom a változtatást elmenteni?
Ez egy nagyszerű lehetőség egy magyar tulajdonú kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtó brókercégtől. A Random Capital ügyfele vagyok már 2.5 éve, kiváló szolgáltatásokat nyújt, érdemes a honlapjára ellátogatni: www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu
Élet a daytraden túl, avagy Random reformok
A Random Capital Zrt. 2012. októberétől bevezette a Budapesti Értéktőzsde kereskedési rendszerébe a tShort és tLong termékeket. A lakossági ügyfeleknek létrehozott szolgáltatások lehetővé teszik a napon túli tőkeáttételes eladási (tShort) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok csökkenéséből szeretnének profitálni, illetve a napon túli tőkeáttételes vételi (tLong) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok emelkedéséből szeretnének még több nyereséget realizálni.
A Random Capital Zrt. megítélése szerint a Budapesti Értéktőzsde forgalmának jelentős mértékű csökkenése csak átmeneti jellegű, és a forgalom alacsonyabb mivolta nem jelenti azt, hogy nincsenek kimagasló hozam lehetőségek egy olyan befektetési környezetben, ahol például az Otp részvény árfolyamával 6.000 forint felett és 3.000 forint alatt is kereskedtek a befektetők az elmúlt másfél év során.
A Társaság Ügyfelei a jelenleg bevezetésre kerülő szolgáltatásokat tartották a legfontosabb fejlesztéseknek. A Random Capital Zrt. ezért fejlesztette ki a magyar piacon elsőként a teljesen automatikus, online kereskedhető tShort és tLong termékeket.
A Random legfontosabb törekvése a magyar értékpapírpiacon, hogy az intézményi és lakossági Ügyfelek közötti megkülönböztetéseket az árazás-, a termékek- és a szolgáltatások tekintetében a minimálisra csökkentse, ezáltal szolgálva az Ügyfelek-, a piac- és a gazdaság tőkepiaci szegmensének érdekeit."