Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Azt tudjátok, melyik bil…

#615977 wnprt

Azt tudjátok, melyik billentyűkombinációval lehet beállítani h minden funkciót megjelenítsen a Netboon?

Re: nincs cím

#614845 vincentlauria Előzmény: #614840

azt nem, de nem hatiztam eddig még... van bővebb infód erről? amúgy iszonyú profik ami a felvilágosítást illeti, öröm beszélni velük..

Re: nincs cím

#614762 Zotya32 Előzmény: #614220

Várjál még, lehet a random pápára megy. Mai cikk a pf-en az új kereskedési rendszerről.

most nézem RC-nél, 0,1% …

#614220 vincentlauria

most nézem RC-nél, 0,1% a broki díj, ebrokernél vagyok, ott 0,4%...hirtelen ki is számoltam mennyit buktam, hogy nem RC-nél vagyok...sürgősen át kell mennem..

Re: mentés

#614063 Zotya32 Előzmény: #614023

igen, mert magadnak kell egy új konfigot létrehozni. más néven kell elmenteni, utána már működni fog.

mentés

#614008 Krumenaker

Ha a Randi felületén változtatok valamit, hogyan tudom a változtatást elmenteni?

Re: friss infok

#579229 wnprt Előzmény: #563805

Ez egy nagyszerű lehetőség egy magyar tulajdonú kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtó brókercégtől. A Random Capital ügyfele vagyok már 2.5 éve, kiváló szolgáltatásokat nyújt, érdemes a honlapjára ellátogatni: www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu

friss infok

#563805 Kissherceg

Élet a daytraden túl, avagy Random reformok

A Random Capital Zrt. 2012. októberétől bevezette a Budapesti Értéktőzsde kereskedési rendszerébe a tShort és tLong termékeket. A lakossági ügyfeleknek létrehozott szolgáltatások lehetővé teszik a napon túli tőkeáttételes eladási (tShort) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok csökkenéséből szeretnének profitálni, illetve a napon túli tőkeáttételes vételi (tLong) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok emelkedéséből szeretnének még több nyereséget realizálni.

A Random Capital Zrt. megítélése szerint a Budapesti Értéktőzsde forgalmának jelentős mértékű csökkenése csak átmeneti jellegű, és a forgalom alacsonyabb mivolta nem jelenti azt, hogy nincsenek kimagasló hozam lehetőségek egy olyan befektetési környezetben, ahol például az Otp részvény árfolyamával 6.000 forint felett és 3.000 forint alatt is kereskedtek a befektetők az elmúlt másfél év során.

A Társaság Ügyfelei a jelenleg bevezetésre kerülő szolgáltatásokat tartották a legfontosabb fejlesztéseknek. A Random Capital Zrt. ezért fejlesztette ki a magyar piacon elsőként a teljesen automatikus, online kereskedhető tShort és tLong termékeket.

A Random legfontosabb törekvése a magyar értékpapírpiacon, hogy az intézményi és lakossági Ügyfelek közötti megkülönböztetéseket az árazás-, a termékek- és a szolgáltatások tekintetében a minimálisra csökkentse, ezáltal szolgálva az Ügyfelek-, a piac- és a gazdaság tőkepiaci szegmensének érdekeit."