Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#627699 Sumér harcos Előzmény: #627635

a linket szivesen megnézem,egy bizonyos,nem vásárolom meg az orrod elől,átküldheted privátban is:)

egyébként...azt tudom milyen küllem való ,milyen évjárathoz....lökös és egyéb...

mert pl. a 1996-2004 közötti swift esetében látni összevissza rakják a lököst....mely 1999nyarán volt faceliftes...

de látni 2001-es évjáraton 1999 előtti lököst is,és árulják makulátlannak,holott ...gyári évjárat kompatibilis lökös sehol rajta...

#627694 Sumér harcos Előzmény: #627635

ja ja,arra...

de nem megyek mostanság sajna(1héten belül)....1hete vasárnap voltam...

vmikor megyek fel 2hétben 3szor is,de most épp nem....ez meg gondolom kellene egy héten belül...

de ha megyek a közeljövőben- minenképpen szólok neked.

számod is megvan.

ja azt a vti-t csak a kasztni egyértelműsitése miatt linkeltem,nem néztem milyen.

ha ilyen amit irsz róla-azt hagyni kell a francba ugye.

mi a szössz....szalon meglepett:)

#627668 Előzmény: #627665

Szójáték :)

Mivel azt kéred, hogy más nézze meg és ha érdekes lesz, akkor majd te is küldesz valakit, ezért bátorkodtam azt javasolni, hogy inkább te se a link alakot küldjed, hanem a megbízhatót :)

#627648 Előzmény: #627635

"Ha úgy adódna, akkor átküldöm a linket."

Szerintem ha úgy adódna, akkor inkább a komolyat küldjed át :)

#627635 KawaBazsy Előzmény: #627559

Jah. :-) De én most bementem egy Honda szalonba, ott előbányászták azt, aki ért is hozzá, ő azt mondta, h Eu-ba csak eco 1.5i jött, s ha ott az égő, akkor főleg eco.

Megnéztem elsőnek azt a VTI-t, amit linkeltél. Élőben egy szakadt szar, ki sem nyittattam, az ülés körben kiszakadva több helyen, horpadások, igazi hülyegyerek autó. Viszont amit Gödön néztem az rendben levőnek tűnt, tetőablak nuku, viszont jó az ára. Csak a kormányon láttam kopást, a plüssülésen, váltón nem. A feleséged vmerre arrafelé lakik, nem? Ha esetleg te is rá tudnál nézni, annak örülnék, csak volt már ilyen autód.. Ha úgy adódna, akkor átküldöm a linket.

#627559 Sumér harcos Előzmény: #627557

ezt az eco kérdést én is passzolom,erre soha nem figyeltem a Hondáknál:)

lehet vmi összebogarászott műszerfala van:)

a kereskedéseken nagyon meglepődnék,ha tudnák,olyan analfabéták dolgoznak szinte mindenhol,hogy Józsi, Te v Én lemosnánk a pályáról bármelyik értékesitőt.....

számtalanszor volt rá példa,hogy én magyaráztam el szinte felszereltségi szinteket is a maki értékesitőknek:)

#627557 KawaBazsy Előzmény: #627528

Igen, az csak a semminél jobb..

De hogy ON is legyek, megyek ma Civiceket nézni. Van egy a Hahun, 1.5i, aut, a csóka azt mondja, h D15Z6, tehát nem Z8, s mégis ott van az eco lámpa a műszerfalon. Fingom nincs, hogy nézzek ennek utána, asszem bemék egy kereskedésbe, hátha tudják. Wikipédián csak a Z8 az eco.

#627528 Előzmény: #627523

Nem vitattam, hogy mi volt neked, vagy hogy az milyen hatással volt rád, hanem egyetértettem veled :) Én csak azt írtam, hogy én is így voltam ezzel addig, amig nem ismertem meg a rendes automata klímákat lakásban és autoban. Ízlések és pofonok pedig különbözőek, ha te a nyitott ablakot szereted, akkor nincs az a klíma, ami annak a működését reprodukálni tudja, mindamellett én meg a nyitott ablakot nem szeretem, mert huzatot kapok tőle :)

Egybéként, a mobil klíma a legrosszabb megoldás, amit csak választani lehet, de ez már nagyon OFF ebben a topicban :)

#627523 KawaBazsy Előzmény: #627507

Sir! Leírtam, h több kocsimban is aut klíma volt. A mobilt azt anyámtól hozom el kizárólag akkor, ha ilyen 37-38 fok van, s nem bírom már azt se. Anyámnál rendes, telepített klíma van, az se jobb nekem..

#627507 Előzmény: #627475

Wazze, ha mobilt használsz klíma helyett, akkor max az ON/OFF klímák világáig jutottál el, de pont erről értekeztem: Nem csoda, hogy azokat nem szereted, mert többek között azért kapar a torkod, mert kiszárítják a levegőt. Na ennél valamivel nagyobb a különbség aközött, amikor rendes klíma van valamiben, vagy sem. Mondom, hogy én is ebben az autoban tanultam ezt meg :)

#627477 KawaBazsy Előzmény: #627470

Jah, én sem értem a Renault vásárólkat, főleg ha látnes japán autó b.zik.. no de Sumér meg a racionális?? :-)

#627475 KawaBazsy Előzmény: #627468

Izé.. hát a Saab-ban is automata klíma volt, vmi 5 helyen figyelte a dolgokat szernzorokkal, a Touareg-ben meg ugyanez 2 zónásban, de akkor se. Ha klímázik az ember, akkor becsukja az ablakot, s már zavar, h nem mozog a levegő. Lakásban sem szeretem amúgy, csak a torkom kapar tőle. Egy mobilt használok nyáron 35 fok felett, amikor már a hőség a szenvedősebb.

#627470 Előzmény: #627337

Nekem ezekről a Renault reklámokról pont az jut mindig az eszembe, hogy racionális ember nem vesz ilyen autot :) :) :)

#627468 Előzmény: #627326

"Én nem bírom a klímát, csak levegővel tudom hűteni magam."

A mechanikus és az "úgynevezett" automata klímákat én sem bírom, de egy rendes klíma egészen másképpen működik, abban ugyanis észre sem veszed, hogy használod. Többek között ez volt az egyik, amit nagyon bírok az A6-ban, és itt is tanultam meg azt, hogy mi az, hogy automata klíma.

#627466 Előzmény: #627218

Szvsz a hír igaz, csak nem úgy. Valamikor régebben olvastam arról, hogy idén júniusTÓL már csak ilyet lehet FORGALOMBA HOZNI. Tehát nem arról van szó, hogy át kell alakítani a régieket (ami egyébként is tilos lenne), hanem arról, hogy már csak ilyet lehet üzembehelyezni, vagy gyártani.