Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#627588 Frontin Előzmény: #627583

Nem tudom, egyelőre visszahúztak mindent egy kicsit, de én még mindig azt látom a grafikonomon, hogy délután lesz még egy beborítás ami új lokális aljra visz minket. Bux 19K alatti tartomány még mindig él, akár már ma. Sziasztok léptem!

Úgy tűnik most ráállnak …

#627583 Frontin

Úgy tűnik most ráállnak arra a forgatókönyvre, hogy amig be nem zárunk addig az amcsik felráncigálják a futikat, majd nap végére szépen beadják őket. Így szép lassú a lemorzsolódás, van idejük szórni.

#627582 tozsdenyul Előzmény: #627576

nem, tényleg a dowra gondoltam :)

a 17 abszolút konzervatív, mondjuk legyen 16,5 a minimális elvárásom, annyi minimum kell szerintem, tehát új csúcs valamikor, mondjuk jövő év legeleje

ez lenne igazából a jobb, mert akkor talán nem lesz nagy az összeomlás

de nem tartom kizártnak azt sem, hogy egy-két nagyobb korrekcióval 2 év múlva valahol 20ezer felett találja magát, a vége parabolikus legyen, és a fórumokon, médiában mindenki 30 ezret várjon majd...na ott közel lesz a vég

(egy ilyen forgatókönyv jelentős, és a többségnek meglepő dollárerősödést hozhat, a dollárerősödés önmagában nem baj, a baj a kamatemelés lesz, amikor elkezdődik, vagy a dollár gyengítése okán, vagy más okból - pl. nyugdíjalapok megmentése - durva recessziót hozna)

technikailag most nagyon fordulós a helyzet, de mint mondtam, mégis szkeptikus vagyok kicsit a hosszútávban

a nyár simán lehet csapadékos, azaz esős :)

a német választások biztos felkavarják majd a piacokat, akár emelkedünk addig, akár esünk

(nekem igazából mindegy, hogy esünk vagy emelkedünk, csak mozogjunk)

#627573 tozsdenyul Előzmény: #627572

Az igaz, hogy konkrét jelét nem látom annak, hogy ne lehetne tetőzés, és szól mellette több minden is

csak mindig szeretek szkeptikus lenni, akkor kisebb és biztonságosabb a poziméretezés :)

#627572 tozsdenyul Előzmény: #627563

Hasonlít kicsit, az ember szívesen beleülne hosszú shortba. Ráadásul jönnek a német választások nyár végefelé, hogy meglegyen funda oldalról is támogatva a gyorsulás.

Ezzel együtt, valahogy nem hiszem hogy az öreg bika most múlik ki pontosan...

jelentős korrekció jöhet (1-2 ezer pont), minden guru verhesse majd a mellét, hogy tessék a tető, amit megmondtam, de én a kimúlás előtt sokkal többet várok a bikától.

Mondjuk egy 17-22k dow parabolát...

"cloud cover - sötét fel…

#627567 Sumér harcos

"cloud cover - sötét fellegek a charton"

"Deathly cross, azaz halálos kereszt !!!"

mi jöhet még..

majdnem lenyeltem a kanalat a teával,olyan ijesztő kifejezések vannak:)

#627565 Frontin Előzmény: #627563

Bux15' mintha ékelődne lefelé, de egy leszúrás 19K környékére még hiányzik belőle.

#627563 Frontin Előzmény: #627562

Te Bud! Nincs v.mi hasonló érzésed mint annak idején 2007 júniusában, mikor mindent a végtelenségig felráncigáltak, majd aztán egy szép lassú tetőzés után ami eltartott július végéig elindult minden lefelé? Nekem kísértetiesen hasonlít a mostani időszak ahhoz.

#627562 BudFox Előzmény: #627555

én még további esésre számítok...

de júniusban jöhet akár olyan hír ami miatt azonnal ki kell lépni most a shortból..és megvárni az újabb őrület végét.

gf

#627561 Waszeitung

Eddig ez elég döglött macska,pénteken szépen leütötték,és ma sem kapkodnak egyik papírért sem....

#627558 Frontin Előzmény: #627555

Nekem sincs jelentős pakkom egyelőre, 900 alatt kezdtem volna el adogatni nagyobb tételben, de az első pakkocskám orra előtt 1 pottal fordult, a többi meg "veszélybe " sem került (akkor bezzeg összenyomták a rugót). Mindegy, legalább ebből megpróbálom kihozni a maximumot.

#627555 Borska Előzmény: #627540

A magam részéről túlbonyolítottam és így az igazán jó 800körüli beszállórol lemaradtam.... most pozi nélkül egy esetleges felhúzásba bízva várakozok

Volatilitás növekedést, csapkodást várok minden fronton, az öreg bika nehezen döglik....

#627540 Frontin Előzmény: #627537

Én most éppen azon töröm a fejemet, hogy lefelé menet majd zárogassak a shortokból, vagy az emelkedésekbe kéne beleadogatni, és hosszabb távra futtatni a pozikat. Egyelőre kivárás van, bár a mai napot illetően további esést várok, bux 19K alá min. bekacsint szvsz. Szeretnék végre normálisan kifuttatni egy pozit, az elmúlt időszakban ez általában nem nagyon jött össze, elég sokat benne hagytam általában. Hatinál egyelőre megveszik az esést. Emelkedésben összenyomják, esésben szépen tágítják a kt-t csak hogy ne legyen egyszerű a nyitás/zárás.

#627537 Borska Előzmény: #627525

még a mai nap eluralkodhat a gyomorideg.....

http://privatbankar.hu/kkv/nagyon-rossz-adat-jott-hatalmas-gyomrost-kapott-a-magyar-ipar-258356

a magyar gazdaság sehol sincs.... :( az elmúlt időszak átmeneti fellélegzése csupán a nemzetközi szentiment kedvező mivoltának tudható be, a gazdpol ötletelés nem igazán hozza a várt eredményt, véleményem szerint egy laza -1000simán benne van hatiba első körből......

#627519 Frontin Előzmény: #627514

Chartot nézegetve az a benyomásom, hogy a bux lehet hogy már ma benéz 19K alá (19K csak lélektanilag támasz), első körben talán a 18,9K megfogja, bár az is csak egy ideális korrekciós szint, nem komoly támasz. Az még lejjebb van pár száz ponttal.

Sziasztok, egyelőre nagy…

#627514 Frontin

Sziasztok, egyelőre nagyon laposnak tűnik ez a labda, nem nagyon akar pattanni. Ha ma még egy felfelé korrekcióra sem fogja futni, és töri a bux a támaszát (hati talán már meg is tette), akkor elég szép tér fog megnyílni még lefelé.