mellőzni kell a gagyi programokat, és akkor nem fagy le :))
ezek semmik, csak vki próbálkozik rallyt generálni, de ez sokat nem ér... majd lecsorog 20 alá a héten.
mellőzni kell a gagyi programokat, és akkor nem fagy le :))
ezek semmik, csak vki próbálkozik rallyt generálni, de ez sokat nem ér... majd lecsorog 20 alá a héten.
Ahogy egy számítógép is lefagy, úgy az internetes TV-k is le szoktak néha, sok jelentősége nincs.
Vannak némi vételek ma.
gyurisanyi próbálkozik?? :)) 2x 20k édeskevés egy rally indításához...
még legalább 100k-t kéne piacin kikapni egyben...
"Sziasztok nem tudom mit tesztelt a Samsung hónapokon keresztül de nem egészen tiz perc alatt galyra ment a FUSO csak a tv teljes áramtalanitásával lehetett újra éleszteni (csak a zenehalgatást haszáltam)nem túl biztató elöjelek a jővőre nézve pedig nagyon vártam-tuk"
a tesla még tartja magát 90 felett... de ez a nyomi fuso, nagyon úgy néz ki, hogy bedőlt...
menekülnek a bennfentesek, kamu apport visszavonva?, pszáf-bünti lebeg felettük?, árfolyam erősen zuhan a 0 felé... vevők sehol... még a 25-26-os visszalépésem is qrva nagy bukta lehet a végére... nem tudom, eladjam vagy tartsam??? tiszta phylaxia...
fb-n vki panaszkodott, hogy gagyi, lefagy meg ilyenek...
Rendkívüli tájékoztatás
A Fuso Ecosystem Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138. Budapest, Jakab József utca 17, Cg sz: 01-10-046724) Igazgatósága tájékoztatja a részvényeseket, hogy a mai napon a Samsung elérhetővé tette a fuso® alkalmazást valamennyi Magyarországon értékesített és internetre csatlakoztatott 2012 és 2013-ban gyártott modelljén (2011-es modelleken tavaly november óta elérhető az alkalmazás). Ezzel összességében a fuso® az eddig eladott és várhatóan az év végéig eladásra kerülő Samsung okostévéken keresztül több mint 180.000 háztartásban válik potenciálisan elérhetővé.
Fenti számosság az egyik alapja, a fuso® prémium szolgáltatásainak bevezetéséhez, melyek:
1. stream alapú, prémium tartalmak,
2. interaktív tévés reklámok értékesítése,
3. a smart TV-ken keresztül történő egyéb szolgáltatások.
Csak nem a csodát várod? :))
(Csak poénnak szántam. Nem szeretnék epéskedni más kárán. Ha rossz poén volt, akkor elnézést.)