http://www.idokep.hu/hirek/hofedte-piramisok
"Egyiptomban 122 év óta nem havazott - egészen mostanáig. Látott már havas szfinxet?"
http://www.idokep.hu/hirek/hofedte-piramisok
"Egyiptomban 122 év óta nem havazott - egészen mostanáig. Látott már havas szfinxet?"
Sopronban órák óta szakad a hó, de nem marad meg a járdán...gondolom úton sem, nem voltam ma még kint....hozzá viharos szél...igazi ronda téli idő
Az király, itt semmi, majd megdöglöttem tegnap a Balatonról haza motorral a 38 fokban.
sopronban estétől hajnalig esett a csendes eső...innen 30-40 km-re brutál vihar volt bécsújhely környékén...
Istennek hála nálunk esett 13mm(Kőszeg) és nálatok volt valami?
Még mindig jobb, mintha a mogyoróid és valami baja lenne a locsolódnak :)
Bele a hamburgerbe mikro nélkül :) !!!
Ma voltam a NAV-nál" borügyeimben"biztos ami biztos megkérdeztem,ha mazsolát fogok szüretelni
azt is be kell jelenteni?Azt mondták nem,legalább van minek örülni!:( A sok hülye június elején meg azzal riogatott minket,hogy "az utóbbi 200 év leghidegebb nyara jön"!Ja tényleg az lett!Azt a sárga pacnit az égen már lekapcsolhatná valaki!
Ez is nálunk volt előszőr magyar oldalon.
Most ír róla az index :)
Pesten..
igen szép felhőszakadás volt 10-15percig, de jég nem volt..
csinálok egy időjárás topikot, mert hójelentés télen kemény.
hol az az itt? Sopronban semmi nem volt...felhős az ég, reggel esett is, azóta semmi...
itt is, de jég nem volt...
Vazz olyan felhőszakadás volt itt pár percig, h csak reménykedem, h nem verte le a kisfákat, meg a frissen kibújt zöldséget.. jég is volt közte..
már egyik se:)...ez a város egy katastrophe így is úgy is...
Hír a Kisalföldben: "Meteorit csapódik Sopronba"vagy" Napsütés várható Sopronban" na melyik hír döbbentene meg jobban?:)
nekem csak 50 tő csemegém van:)...amúgy gyümölcsfák, kerítés mellett tüseknélküli szeder...a többi parkosítva, fű és óriási örökzöldek...
Hobbi szinten szőlészkedem,van kb.2000 tőkénk.Nincs olyan nap,hogy ne esne a hó,vagy jobbik esetben az eső,vagy ne lenne 80/90km/h-ás szél!És mindez összerakva általában hétvégére!És akkor még nem is panaszkodhatok,látva a" víz"állapotokat az országban!( Kőszegen 280 mm csapadék esett az első három hónapban!!!! )
Nincs gááááz! Majd jövőre lesz tavasz, a gazdasági növekedéssel jön majd kézenfogva...