és roppant kíváncsi leszek mikor lesz 366 Ft az árfolyam????????, pláne egy nyereséges cég esetén már 1000 is elérhetné ))
és roppant kíváncsi leszek mikor lesz 366 Ft az árfolyam????????, pláne egy nyereséges cég esetén már 1000 is elérhetné ))
Talán kellene 2011 és 2012 évre hiteles könyvszakértő általelfogadott IFRS.
Bár a csődeljáráshoz lassan már 14 milliárd veszteséget bemondtak , ezután könnyű bármilyen - egy negyedévre -nyereséget kimutatni, egy lemondott cégvezetőnek.
Érdekes módon csődtárgyaláson a lengyel gyémántból állt volna fel a cég és most kiderül , már azt is átjátszották más kézbe.
www.profitline.hu/hircentrum/hir/289357/E-star:-csokkent-az-arbevetel-nott-a-nyereseg-az-elso-negyedevben
Ön köszvényes?
Amennyiben igen, készüljön fel a 75% feletti veszteségre.
A Felperzselt Föld Stratégija lépett életbe. Minden project (SZaud-A, G*******sz, LSE és a többi) mind befagyasztva további intézkedésekig. Én is kiszállok 366-on.
Nincs gááááz!
(Megvolt a házavató tóga-buli a Klapkán. Szédületes. Megnyílt az elvarázsolt kastély. A tükörlabirintusban tógában kergettük a Csabronnal meg a Sárkival és a többiekkel a mesztelen kéjhölgyeket. (szerencsére sok van belőlük a környéken.)) :-)
Nincs rá szükség, beleesett egy csomó irat a Dunába a költözködéskor.
Nincs gáááááz!
Mások meg egész vagyonokat nyertek. Itt van például Hathor, vagy ez a Márk gyerek, ő is kikérte a jó öreg puszilgatnivaló Kénes befektetési tanácsait októberben, hogy mibe fektesse élete megtakarítását, 1 millió forintot. Duplázott is egy hét alatt! Mostanában reklámban emleget engem. :-)
http://i.imgur.com/ecwz92Z.png
Hálás ügyfél:-)
Két évvel ezelőtti dolgok már senkit sem érdekelnek!
van olyan hülye aki a lemondott Soós aláírásával elfogad auditálatlan mérleget???
hol a tavalyi auditált konszolidált???
Már azokat sem,hidd el :D
Szerintem ez már lassan a kutyát sem érdekli, kivéve persze a beragadtakat.
Na mi van mindenki alszik!!Fent van a BÉT-en(21.20)az elQ-tuk 1 jelentés!
szerintem elég bonyolult magyarországon egy ilyen kötvény-részvénycsere tranzakciót megcsinálni, emiatt is csúszik. meg közben a részvény árfolyama is árazgatja, hogy elég sok új potenciális eladó érkezik majd valamikor a piacra :)
először kell egy bírósági határozat a csődegyezségről
arra várnak
új elnök sem ártana
tényleg itt most mi van?
cs.a van még mindig azt látom. és a kv-s nyomtatás a levegőben van
bírósági határozatra várnak vagy mi?