nocsak a hetes gyertya - halálkereszt?
Na a Mol segítségével megoldották hogy megmeneküljön a támasz a bux-nál. Innen lesz érdekes a jövő hét! Sziasztok
Akkor egy napon született OV val. Vagy csak nem Ő a kollégád? :-))
Most bezzeg tágul a kt, veszi mintha kényszer lenne. Brrr.....
faxe? nem hallottam róla..egsedre :)ű
kerestem egy kistalicska pénzt..certin de..titok.jól jött ha már otp-t szopatják..
Faxe egylityis seritalt..ha már kollegámnak születésnapja van! :D
Igen szomjas lehettél ha már a zárást sem vártad meg. Egészségedre!
Nah csak sikerült nyitnom....szerencsére csak a kollegám által hozott egylityis Faxet! :D
Egészségetekre,kellemes 7végét!
Chicago PMI 58.7
usai majmok erre ugranak..zárás után meg vissza..
Sajnos így van, elég csak azt felráncigálni ha a többi döglődik. Talán majd jövő héten, új hónap, új remények.
Bux-nál egyelőre tart a támasz, eddig csak megpróbált alá merülni, de ez csak az első támasz alatti fiboszintig "sikerült" neki, onnan visszahúzták. Ha Otp nem kap v.mi "segítséget" a többi nagytól, akkor egyelőre ennyi lesz a héten az esés.
Az szép gratula! Részemről futtatom tovább, ha ma nem is, de jövő héten talán elérjük azt az árat ahol zárnék. Persze ha az Otp-t nézem akkor nem biztos hogy ez egy jó ötlet, lévén a 4950 azért elég kemény támasznak kéne hogy legyen, az meg már közel van. Nem tudom mi lenne egy esetleges esés esetén a nehezék!?
Bingó vagy! :D
800 as shortokat zártam 500 alatt,megpróbálom kibírni hogy 0 pozival menjek át jövő 7re...
Pusztán azért mert kikerültünk a túlzottdeficit eljárás alól vagy mert vitya 50 éves lett? :D
Amúgy az tényleg meglepi lenni,én semmi esélyét nem látom....de ám legyen ha ez kell a 25e buxhoz! :D
Amúgy ha publikus akkor honnan/miért...
Na ha ez bejön, akkor valóban kalapot emelek a cica bajsza előtt.
Amúgy várunk vmi bejelentésre vagy meglepi lesz?