Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#627055 kerikoma Előzmény: #627029

Nyugodtak vagyunk, mert úgy sem szállunk itt ki. Ezt a lóvét ami benne van, már nem tervezem sehova. Ha meg netán összejönne egy emelkedés, az csak kellemes meglepetés lenne:))

#627053 Trisz Előzmény: #627048

Je!

Persze sokkal jobb az ember érzése, ha fundásan is javul a helyzet egy kiszemelt papír esetében. Ha itt ilyen higgadt feltáró jellegű polémiát is lehet folytatni, akkor abban szívesen veszek részt. Amiért kicsit megijedtem, az pedig elsősorban annak szól, hogy én kicsit félek attól, hogy a 30-as tőkeemelést be fogják frankózni. Ahogy a 25-ös emelést is alátámasztották az árfolyammal, így sajna be tudom kalkulálni, hogy a 30-as is meg lesz alapozva. Vagy most már piaci ár alatt is emelgetnek? Van bennem bizonytalanság. :)

#627048 Zotya32 Előzmény: #627029

azért azt zárójelben megjegyezném, hogy a kályhás 254 milliós nyereséggel zárta a tavalyi évet...

8 milliárdos árbevétellel....

remélhetőleg, miután beköltöztek a megboldogult phylaxiába, nem a 10 ft lesz a célár...

#627027 Trisz Előzmény: #626851

Megmondanám, ha lenne. Ha egy megbízható valódit látnék valahol, talán vennék is. Sőt ajánlanám is, hogy cseréld le azt a gyagyidat, amit állandóan szapulok. (Soha nem alaptalanul! :D)

Lehet, hogy fóbiám van veled kapcsolatban? Most meg az nem tetszik, hogy enyhe optimizmust érzek a hsz-edben. :)

Te is, a bróker is!? Ez nekem így egyszerre ebéd előtt sok egy kicsit. :))

#627025 Zotya32 Előzmény: #627024

nincs semmi baj, a brókerek elég gyengén reklámozhatják, mert nem veszi senki :)

amúgy is mindenki minket olvas, szóval már eleve elvágtuk az emelkedés lehetőségét a kisbüfik részéről... nem miattuk fog elindulni, ha elindul...

#626851 macika Előzmény: #626848

nincs? nekem néha úgy tűnik hogy azt nézel )))

egyébként még mindig jobb ha ebbe vett vele, mint a "remek" rallys biócsodába

mert abba aztán végleg nincs semmi, ezzel az erővel örök élet elixír részvényt is bevezethetnék

lehet lesz is ilyen )))

#626849 Fornit Előzmény: #626846

Bementem a Questorba átkötni kötvényeket, mert lejártak. Ott hallottam a befektetések pult mögött telefonált a fickó jó hangosan, egy ügyféllel beszélt, és vmivel kecsegtette amivel 10%-ot lehet nyerni ha felmegy 38-ra.

#626848 Trisz Előzmény: #626842

Kiderül. Nekem nincs varázsgömböm, én a tőzsdétől várom a perdöntő válaszokat.

Telibe találtalak? (re: halál kommandóska)

#626846 Trisz Előzmény: #626835

Nem tudok átlépni a bejegyzéseden. Nem támadlak, de engedj meg egy kérdést. Én abban a hiszemben vagyok, hogy manapság a tőzsdei kereskedés döntően neten keresztül bonyolódik. Én ahol vagyok, a brókerekkel nem is tudok találkozni. Hogy fordult ez elő? Hogy vagy te személyes kapcsolatban brókerekkel?