Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#627730 taresz Előzmény: #627725

"Sajnos ez az év (is) elmegy ,mert a téli szezonhoz se gáz,se palack nincs készletezve"

0-10% az továbbra is 0

#627725 macika Előzmény: #626720

Rezsicsökkentés: júliustól olcsóbb lesz a PB-gáz

gáz is hatósági áras, és így 10 százalékkal olcsóbb lesz. A földgáztörvény erről szóló módosítását hétfőn fogadta el a parlament.

Az Országgyűlés 291 igen szavazattal, 7 tartózkodás mellett hagyta jóvá az előterjesztést, amelyet a fideszes Németh Szilárd nyújtott be a rezsicsökkentés folytatása érdekében.

A vezetékes, továbbá a tartályos és a 11,5 kilogrammos töltettömegű palackos gáz árát a 2012. december 1-jei árhoz képest kell 10 százalékkal csökkenteniük július 1-jétől a szolgáltatóknak, illetve a forgalmazóknak. A törvény úgy szól, hogy az áfás ár nem haladhatja meg a tavaly decemberi ár 90 százalékát.

Azokra is kitér szabályozás, akik a múlt év december elsejét követően kezdték el a PB-gáz-szolgáltatást, illetve -értékesítést. Nekik a december 1-jén alkalmazott és a 2012-es forgalommal súlyozott átlagár 90 százalékát kell alkalmazniuk - hatósági árként - július 1-jétől.

http://hvg.hu/gazdasag/20130603_Rezsicsokkentes_juliustol_olcsobb_lesz_a

yo?

yo10

#627689 macika Előzmény: #627685

Csak a tisztánlátás érdekében jelzem ,hogy holnap van a munkaügyi tárgyalásom ujabb fordulója ,azaz szó sincs jogerős pervesztésről inkább csak ujabb átmeneti KEG-es időnyerésről. A stratégia és a management hitelessége a lényeg ( hozza a befektetőt ) és kevésbé az egyéni részvényszám , de valóban erősen bizalom növelő ,ha a vezérigazgatónak komoly állománya van (vagy lesz).Sajnos ez az év (is) elmegy ,mert a téli szezonhoz se gáz,se palack nincs készletezve.Legalább a kiutat meg kellene már koreografálni. Dr Steier

sunwo

.

+ pb gáz rezsi -10%

yo?

yo10

#627685 Zotya32 Előzmény: #627674

idén az összes tolvajt kivezetik?? a fuso is beomlott, a keg is bedőlt, a nord-ot is széttömték, bio leve kuka, pflax game over, médiást már földelik... egyedül az ex-phylaxia fogja túlélni???

A KEG Közép-európai Gázt…

#627193 Sly--

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket, hogy a szabályszerűen regisztrált részvényesek számára tekintettel a 2013. június 4-én 1000 valamint 1100 órára összehívott rendkívüli Közgyűlések határozatképessége nem lesz megállapítható, melyre figyelemmel a napirendi pontok keretében határozat nem hozható.

A megismételt - az Igazgatótanács javaslata alapján egységes - Közgyűlésre a 2013. április 5-én valamint 2013. május 3-án közzétett meghívóban foglaltak szerint, 2013. június 17-én 10 órától az eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, amely az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2013. június 17-i megismételt Közgyűlésen a 2013. június 4-i Közgyűlésre szabályszerűen regisztrált részvényesek gyakorolhatják részvényesi jogaikat.

#626873 Zotya32 Előzmény: #626864

pont most akartam írni, hogy Dr. Papócsi ügyvédi iroda...

Nem lehetne ezekkel a tolvajokkal szakítani?? Phylaxia után miért kell egy ilyen cégnél újra megjelenni?? ennyire nincs mástól meló? vagy a Keg nem talál megfelelő ügyvédet??

#626864 Sly-- Előzmény: #626863

hoppsz, ezt nem is figyeltem eddig:

"A Közgyűlés elnöke jegyzőkönyvvezetőnek Dr. Izsó Piroskát jelölte ki. "

Az egyik "grácia"...!