A feltaláló elpasszolta az árut,mondhatom szép :)
A feltaláló elpasszolta az árut,mondhatom szép :)
Hát az,hogy tegnap reggel a Nikkei honlapján igen sokan néztek rá ferde szemekkel,és ettől megijedhetett,ezt nem érteni!:)
Mi a lóf@sz köze van a Nikkeinek a Biorettenethez?:D Elsőre azt hittem, a jen nézett le 97-ig megint
"aztán a tegnapelőtti dumáink--- tegnap szerencsére 97 volt, ahogy gondoltam is, de azért bennem maradt az előző nap, felét eladtam 97-en, és gondoltam, ma talán 100 fölött eladom
de aztán hallottam, a nikkei minusz5%- ban zárt, na, mondom, nem lesz ez jó, beálltam reggel 9 előtt 100-ra eladásra, aztán 9 óra 5-kor hívtam a brókert, mondta, nem ment el, akkor mondtam, módosítás, és ott, ahol tudja, 91-en tudta, érdekes, azután még felment 97-ig, de aztán hamar jött a 78-- tehát végül is jól csináltam
evazeller"
Ez mekkora kamus... reggel 9 előtt beállt 100-ra, de 9 után 5 perccel hívja a brokit, hogy elment-e... ilyen papírnál előre kell állni, akár alsó limitre nyitás előtt, hogy tuti elmenjen. nem brókert hívogatni és txt-en követni az árfolyamot...
ez a jelentés nagyon mókás. bemásolták az összes idei agymenésüket, így újra jót nevethettünk a "prototypus" megjegyzésen, illetve, hogy 2013 harmadik negyedévében de legkésőbb 2013 harmadik negyedévében bemutatják a prototypust :)))
És tovább keresik a szponzorokat... azt nem írták, hogy a bétről gyűjtik a kisbüfik pénzét... :)
az meg hab a tortán, hogy azt írja a monkey, hogy Éves beszámoló 2013... vazze, éves beszámolót majd jövőre adjál ki 2013-ról...
Bocs nem jött össze az alakzat olyan star warosra akartam venni!:)
Jó a jelentés,csak a formája nem!
Egy messzi messzi
Bét-en,ahol a sok kis befektető őssze-
gyűlt!Mi bolygónk energiakészletét féltve a gonosz spekulás
erőktől,meg sem álltunk Kínáig ahol titkos bioerőnk segítségével sikerült
náhány napra az árfolyamot a csillagokig rántani!Persze voltak hitetlenek is...........
Titititititütitütititi
A feltaláló ingyen dolgozik?
http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g34/304034/304034_1269613868_submedium.jpg
kínára nem vártunk stop
a bolygó energiafelhasználása nem vár kínára stop
üzenjük: szaud-arábia cs.a. stop
aláírás tesla
Pont olyan a jelentés eleje, mint anno Maci hajónaplója :-))
http://bet.hu/newkibdata/114322860/2013._I._negyed_ves_jelent_s.pdf
Árbevétel 36 ezer Ft.:DD
itt is őrjöng ez a blogos?
akármelyik topikba benézek, mindben ugyanaz van
agyára ment a beragadás :-((
Nálunk esik az eső,kiraktam edényeket üzemanyagot gyűjteni a bijoautóhoz!