ráadásul hóvége..
Kis tf-n mintha picit ékelődne lefelé bux, ez rövidtávon akár hozhat egy fordulatot is. Én valahogy inkább a jövő hétre várnám hogy innen tovább esünk, persze nem lennék megsértődve ha akár már ma bekövetkezne ez. ;-)
Most vagyunk a kritikus szintnél, ha bux 250 elesik, akkor szerintem gyorsuló esés jönne. Persze még simán vissza is húzhatják.
ez is milyen jó mindig...felfelé minden forint beleszámít a határidőbe is..lefele meg korrigálják, lefelé már nem számít bele...
mintha csak a long lenne mindig érvényes..
"A jelentős japán részvénypiaci mozgás beleillik a pénzügyi piacok szokásos napi kilengéseibe:
Abe kormányfő fenti kijelentése azt követően érkezett, hogy ma a Nikkei225 5,2%-kal zuhant és így a múlt héten elért többéves csúcsról már csaknem 15%-kal került lejjebb."
És erre megy a pörgés....bexarok vazzze! :DD
Amíg 300 felett van a bux, addig még simán fordulhat felfelé is akár. Ha azonban alámegy, akkor gyorsuló esést várnék. Otp-re leszek kíváncsi mit kezd zárásig. Részemről 4950-ig minimum levárom, persze nem feltétlenül ma/holnap, lehet hogy csak jövő héten. A Mol az egy illikvid fos, oda pakolják ahova akarják, amint azt ma is látjuk, 2 perc alatt fordul benne a hangulat. Részemről a Mol-t a jövő héten felfelé várnám, akár 17.300-500 közé is elvánszoroghat szerintem. Persze shortban ülve jobban örülnék ha nem így lenne, de grafi alapján nálam ez egy nagyon reális lehetőség.
Tegnapi leütést nem nagyon akarják eddig megvenni....
Szerintem a mai napi zárás sok mindent elárul majd a közeli jövőt illetően.
Ha kinteket nézem, Japán vérfürdő, S&P futi most piros, DAX is minuszban, sokat ment minden, ideje megállni. Plusz holnap péntek -> péntek hatás, ráadásul a hónap ucsó napja, tehát ideje eltenni a nyerőt.
OTP is ment sokat, oszti leesett, a fák nem nőnek az égig.
Ez ugye jelentősen adja a BUX 1312-t, szóval én is várom a medvét, ha chart-ot nézek, akkor első megálló mindenképp a long trendvonal 19500-600 körül, alatta, tegnap előtti felső kanócos gyertya is adja, aztán az RSI is adná, MACD is mindjárt lefelé áll.
Mondom ezt én aki shrt pozi-ból beszél...
Szép napot nektek!
(esett az eső is :)))
Amennyiben elesne benne ez a 250-300-as szint, akkor szvsz minimum 18900-ig lemenne, de a 700-800 közötti tartomány sem kizárt. Mondom mindezt shortokon ücsörögve, de érzelmileg remélem nem félrevezetve emiatt. Csak a korrektség kedvéért.
Bux-nál tegnap fordulós gyertya, ma meg a rés is visszatöltésre került. Ez sem éppen longos jel, legalábbis rövidtávon mindenképpen a korrekció irányába mutat.
Otp-t egyelőre pont az emelkedő trendvonala tartotta meg
, onnan fordult.
Uhhh,télleg...mint a telefonosnál.
OTP 120ft osztalékot fizetett, az nem számít bele az indexnél az esésbe.