ha vki akar beszélni Mátyással, hívja fel :)
http://www.renellbank.com/en/our-company/team
Designated Sponsoring
Mr. Matthias Pfeiffer
Phone: +49 69 133876-556
Member ID: RELFR
ha vki akar beszélni Mátyással, hívja fel :)
http://www.renellbank.com/en/our-company/team
Designated Sponsoring
Mr. Matthias Pfeiffer
Phone: +49 69 133876-556
Member ID: RELFR
egy ilyen falusi levélre nem fogják felfüggeszteni a papírt, ha igen akkor az Bafin vizsgálat miatt lesz. Ha holnap ott nem nyit ki, akkor vszínű ez lesz a háttérben, és nem a kovács-levél. ezt max ők rittyentették, miután megkapták a németektől a vizsgálat megindításáról szóló hírt. Ha nálunk a pszáf vizsgálódik, lehet ők kiszóltak a németekhez, hogy ott is nézzenek körül..
egyébbként októbertől nem lesz "szándékos támadás"?????
Isten ments!De,ha mégis tőzsdére mennék Bijobor Nyrt nem is hangzana rosszul!:)
Ez valami jóféle tablettás lehet, ha ennyire összekeveredtek a gondolatok.
Zoli, bocs. :)
Nem régen kaptam meg minden hivatalos engedélyt őstermelői borom árusításához,mivel sok az új telepítésünk ezért az "ebitdám" 400-500%-os növekedését várom jövőre!Idén még csak néhány 100 ezer forint lesz a bevétel,de mondtam a nejemnek,hogy már így is jobban állok mint a fél BÉT!Ő ezt nem hiszi el,talán tőzsdére kellene vinnem a pincémet!A stratégiai tervemben,mondjuk kamuzhatnám azt,hogy jövőre Ausztriába is megjelennek a boraim,ami igaz is,hiszen van amikor néhány palack rosét magunkkal viszünk kirándulásra!:)
erre a hírre hogy kvázi fizetésképtelenek vesznek???)))))
Nem ténylegesen értettem,csak lehet,hogy holnap már beöntik,ha lesznek akik még sorban állnak!?
Akkor holnap reggel zárják a boltot?
Csak azt nem értem, hogy ezeket miért nem függesztik fel vagy vezetik ki itthon is... Félkegyelmű család, az alanyt sem tudja összeegyeztetni az állítmánnyal. Egyetlen értelmes mondat nem hagyta még el Dr. Kovács tollát, amióta a BÉT-en van, a sztori pedig komédiába illő. Ezeknek a T kategória megtiszteltetés, nekik egy saját karanténra lesz szükségük, mert még a végén megsértik a többi T-s társaságot :-)
"BIOMEDICAL Nyrt. Ügyintézési tanácsa"
LOL
Kovács family :D
KPMG???
hol tudná azt kifizetni?))))
megjegyzem már rég kész kéne lennie, újabb pszáf bünti a láthatáron