Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#625981 Hathor Előzmény: #625969

Már nincs kedvem magyarázgatni, ezért sem írok.

Neked miért nem jó? Ráadásul osztrák határnál laksz.

azért az szép h a forint…

#625972 Dr. ursi

azért az szép h a forint itt van 286 alatt 4,5-es kamatnál ... van aki ezt csak 7,5-essel tudta elérni ...

#625969 Euroman Előzmény: #625967

neked az miért is jó? importőr vagy? még 9 perc is bejelent a kuszaszemű patkány...

#625967 Hathor Előzmény: #625959

A három fekete varjú, meg elliott, meg fordított fülescsésze...! ,-)

na 285ös célárunk megvan!

Újra kell tervezni innen.

Remélem megy tovább az erősödés.. :D

#625965 rbbj11 Előzmény: #625960

sose jönnek be a sorminták. Mire sorminta lesz és mindenki észreveszi, addigra mindig megszakad, tapasztalat. Rengetegszer átéltem már, hogy mire kialakult egy sávozás is "sormintával", mire beléptem, mert egyértelmű lett, nagyon kis idővel utána, megszakadt.

A sorminta funda alapjai is teljesen megváltoztak, ez is alátámasztja, hogy ne folytatódjon.

Csak néhány fundás változás: teljesen új nemzetközi kamatlábszintek, rendhagyó 2/3-os többség itthon (ami borzalmasan rossz hírű külföldön), rekord alacsony kamatláb itthon, rekord alacsony fogyasztás rekord alacsony inflációval itthon (második az elsőből következik) stb.

Ami korábban érvényes volt, most a legkevésbé sem lehet rá számítani, tehát legkevésbé se épp most kell számítani a történelem ismétlődésére...

Ráadásul euró a kereszt fontos és bizonytalanabb tagja, mint valaha. Pont ezért én eurhuf-ban nem is foglalok állást, csak usdhuf-ban.

#625962 Euroman Előzmény: #625961

egyelőre én sem gondolkodom a huf elleni longok bővítésén....ezektől a geczyktől bármi kitelik, és fogalmam sincs hol az alja...

#625961 rbbj11 Előzmény: #625953

én is remélem, de úgy tűnik egyelőre, pár órát se fog élni ez a longom :S

#625960 Dr. ursi Előzmény: #625932

jelenleg ez történik :o)

"ha hiszünk a sormintákban, h azok ismétlődnek ugye, akkor nézzük meg eme csártot, s máris megláthatjuk h 4,5-5 éves minta van benne.

http://stooq.com/q/?s=eurhuf&c=10y&t=c&a=lg&b=0

most az a rész jön h 2013 év végére (esetleg már ősszel) nagyon be fog erősödni a forint.

245 (240) elérhető.

#625959 rbbj11 Előzmény: #625948

1. még nincs is nyár, őláne nem turistaszezon

2. már 15 ft-ot erősödtünk számottevő korrekció nélkül

#625953 Euroman Előzmény: #625946

remélem sikeres lesz:)...már előre látom, megint mekkora lesz az elhízott alcsuti cigány pofája a huf erősödére...

#625947 Sumér harcos Előzmény: #625933

már tegnap repült a cucc,mert nem szabadott volna egy yoizű longnak ujra igy,289-290 alá jönnie...

de ha ugy nézzük,ez a long repült,és bukóban repült,több a bukó,mint a kötési dij.

a daxli is repült mindkét short bukóban,ahogyan irtam,hogy ebben a lefelé körben....multhéten...

az egyiken 200pont a másikon 80pont körüli bukóval.

májusi "eső" aranyat ér,aszongyák,számomra ez szép eső volt:)

#625941 Euroman Előzmény: #625935

csak sejthető...ez phasz emelkedés aztán az összes hufért vásárolható, de eszközeit dollárban nyilvántartó alapot (külf. rv alapok) is jól szétbaxxa, mert az indexek hiába emelkednek, ha hufban egyre kevesebbet érnek