Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: KD

#625582 Dicsák Előzmény: #625552

Kellett az az 50millió db rv :)

Nem is értem miért nem 1mrd db-ot kértek kapásból..

Úgy talán kijönnének nullán :)

#625522 prfecó Előzmény: #625473

iratmegsemmisítő lénygtelen , az alapszámok afelelősségre vonáshoz meg vannak

most már nincs szükség a befektetők elkápráztatásához szükséges Székács utcai villához - mondjuk a super díjak , év lengyel beruházója , 2011 év magyar befektetője még ki vannak téve , bár már nem legelől , hanem hátul a kis szobában - viszont a villa bérlésből való visszatérítés már lehet , hogy nem "édes :-)) IT vezető" zsebét tömi.

Alapkezelők másféleképpen hasznosítják a befolyó pénzt ))

Azért árfolyam karbantartásra senkinek nem lesz befektetendő pénze , kisspekik már vesztettek bőven

#625463 lagwagoner Előzmény: #625460

Furcsa ez a vidámkodás, ironizálás; tudva, hogy sokaknak egész vagyonuk lett oda az E-Star pénzügyi eszközeiben.

Nincs gááááááz!!!

#625459 Kénes_Dénes

A Csabron szólt tegnap, hogy hiányolják itten a jó öreg puszilgatnivaló Kénest. (Monnyjuk meg is értem, én is hiányolnám jómagamat.) A költözködésnél dolgoztam.

Szóval a költözés:

Stratégiai jelentősségű esemény.

1 - az épület elriasztja a követelőző köszvényeseket, talán nem lesznek olyn nagy igényeik, mint egy budai villában.

2- A kőmívesek belül már dolgoznak, nagy átalakítások lesznek, titkos folyosók, titkos átjárók, titkos irodák, az egész egy labirintus lesz belűlről. (És titkos vezetőségi toalett.)

2- A költözködés maga: Véletlenül néhány iratokkal teli láda leesett a teherautóról, amikor áthajtottunk a Margit hídon. Jaaajjj mi legyen, hát nem lesznek meg ha keresnék kivűlről, ennnyyyi, nincs gáááááz! :-) (a Tigrát is átvittük, ezt senki másra nem merte bízni a Csabron, csak rám. Nehéz meló volt)

3- A XIII.Klapka u környékén rengeteg prostituált dolgozik pár perc sétára, ez sem utolsó szempont. (ebédszünet, nincs gáááz!)

Re: Tesla

#625455 Kénes_Dénes Előzmény: #623535

Hejesírás wazze! :-)

"méf; ártállok öldalára ", íjen hejesirással nem lehet senki befektetöi kapcsolatarto!

Re: nincs cím

#625454 Kénes_Dénes Előzmény: #621658

Jó hír mi? Majd elpasszolom a részvényeimet több mint 100%-os haszonnal 366 forintért a cégnek. Nehogy má a köszvényesnek jusson. Redukáljuk a pénzkészletet - szaknyelven. Jobb helyen van az a jó öreg puszilgatnivaló Kapcsolt Kénesnél. :-)

Nincs gááááz! Mondtam, hogy jó vétel ez!

#625346 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #625339

Ne beszéljünk múlt időben a cimborámról! Most is dolgozik.....mindent a kötvényesekért, állandóan csak ezt hajtogatja (ez az élet filozófiája, vagy mi az izéje) meg a papírcsákót, bár ez utóbbi kissé beteges....szerintem. És igenis, övé lett a legszebb iroda az új sasfészekben (persze csak az enyém után természetesen)

Íme az új irodám:

http://kepfeltoltes.hu/view/130524/369127_4e954aa932_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A szűk költségvetéshez képest nem is rossz! Ugye?

KD

#625339 lagwagoner

Ez a Kénes Dénes amúgy ki volt? Bennfentes vagy csak kamubennfentes? Érdekes stílusa volt...