Megmondom őszintén, nézegetem a piros Alfa GT-ket, mert ugye egy konszern, ahhoz menne. No de mint Ferrari rajongónak azért nem kell mindjárt Ferrarit vennem, ha tetszik.. Ferraris egérpadot is vettem anno Maranelloban. :-)
Megmondom őszintén, nézegetem a piros Alfa GT-ket, mert ugye egy konszern, ahhoz menne. No de mint Ferrari rajongónak azért nem kell mindjárt Ferrarit vennem, ha tetszik.. Ferraris egérpadot is vettem anno Maranelloban. :-)
Jah, már volt róla szó, amikor rendeltem, a linken is ott van a store-ban. F1 podium watch, red.
Egy 5000 forintos polo azért más,meg egy focicsapatos cucc...
Nem. Ferraris pólóm is van. Meg Hondás, Kawasakis, Harely-s.. az unokaöcsém Chelesea-s pólót is szeret hordani, mégsem focizik a csapatban. :-)
Sőt, ma Kawasakis pólóban bringáztam, pedig a bringa márkája GT.. :-)
Nem furcsa, ha az órád márkája elüt az autóédtól?
ferraris kvarcóra?
x
Jut eszembe, az új kollekcióból ez a karcóra tetszik. Ez inkább elegánsabb, öltönyhöz is jó.
"Nem rég a ferraris óráról jutott eszedbe.."
Nekem is eszembe juttattad, úgyhogy újfent megcsodálom a karcórám. Alig volt még rajtam, de állandóan nézegetem, úgy tetszik.. my precious.. :-)
milyen jóképű vagy :o))) ez egy fiatalabb kori kép uyge ? :o)
-
sztem a műtött tyúkok elég ramatyul néznek ki.
a többit a sok napozás öregítette így meg.
lindát meg a cigi.
azért félelmetes h huszonévesek 30-nak néznek ki.
mi lesz ha 30-asok lesznek...
-
de egyébként lehet belsőleg egészségesek mert sok zőcséget esznek :o)
Ezzel sincs semmi gond: meg van a 500e-1000e HUF-os havi bevétel, és akkor lehet cselédet tartani, ételt rendelni stb.
"Feleség sztem nem szexre és házimunkára kell "
kevered a házimunkát a háztartásvezetéssel.
"saját korlátaim kevésbé határolnak be, mert segít őket legyőzni"
Erre _AT_ is képes a forumon keresztül:-) Viccet félretéve: ehhez minek házasodni? Neked mi miatt házasság egy házasság egy együttéléshez képest.
"és ha mégis hosszúra sikeredett, standard volt mellett néhány szerető."
Ennek a legszebb vonulata a gésák, akik bizalmasok is voltak.
ezzel egyet kell értsek. Mint a kopasz, fájós hátú sportkocsis ürge
nem tudom, nekem pótolja, egyáltalán nem hiányzik, hogy feleségem vasaljon, rendezgessen, sőt, kifejezetten ellene vagyok, legyen inkább velem abban az időben is.
Feleség sztem nem szexre és házimunkára kell (re: "egy cseléd pótolja a háztartási munkák elvégzését, nemi kapcsolatra ott vannak a prostik"), hanem társnak! Na nem házimunka vagy kézimunka társnak :D
Én feleségemnek köszönhetően jobb ember vagyok, ezért szabadabb is (saját korlátaim kevésbé határolnak be, mert segít őket legyőzni). Ez az, amit nem pótolhat sem cseléd, sem ribi.
Az igaz, hogy régen rövidebb volt egy házasság, és ha mégis hosszúra sikeredett, standard volt mellett néhány szerető.
Érdekes, hogy ezek is konzervatív szemlélethez kéne tartozzanak, de a nagy őskonzervatívok csak kigyűjtögetik a régi időkből a nekik tetsző dolgokat, aztán azt mondják, konzervatívak, miközben ultramodernek ősi álarccal.
féltékeny???
én ? Rád??
nagyon el vagy tévedve, de valami irtózatosan..
Egy kutatás szerint annyira egészségtelenül élünk, hogy harmincéves korunkra fizikai állapotunk pont olyan, mint szüleinké volt 45 évesen. http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130507-kutatas-annyira-egeszsegtelenul-elunk-hogy-testunk-egyre-hamarabb-oregszik.html
itt a szakirodalom,a ki mennyinek érzi magát témához:))
A ződség-et rosszul helyesírtad!
Zőccség:)
Igen. Ursi írta először, nem én:)
nem is tudom...