már hogyne tudnám
röhej hogy ebből akarsz kioktatni
nem értettél meg
a fordított arányosságról fingod nincs mit jelent
Igy van ideztem, es pont az ilyenek trollok miatt. A sotet nem tudja, hogy ez nem csoki, vagy oblito, hogy ha harmat veszel olcsobb. Itt ha osszefugg egy terulet jobb, mintha 100 hektart 100 kulonbozo helyen kell betakaritani hektaronkent. A sok dilis miatt mar nem irok reszvenyekkel kapcsolatban
Szerintem ilyen bugrisoknak kár válaszolni. Aki mindenkibe beleköt, és csak osztja az észt. Tipikus, az életben semmit el nem érő emberek, itt akarnak kitűnni. Még életemben nem olvastam tőle olyat, hogy ne valakit cseszegessen. Már Ursival kapcsolatban is írtam, meg kell őket dicsérni, milyen helyesen is látta, milyen okosan leszűrte a hirdetés értelmét. Erre vágynak, valaki ismerje már el a folyamatos kötözködésüket. Én alkalmatlan vagyok rá, de Ursival kapcsolatban is volt, aki megtette.
Én már ilyen emberekre szót sem pazarlok, el sem olvasom őket, most is csak miattad tettem, mert hozzászóltál. Téged pedig olvaslak :)
Ezt a részt, konkrétan idézte, ha megnézed, látni is fogod....
"
Az ár fordított arányban áll a területtel, minél nagyobb annál drágább, hiszen annál értékesebb, mert annál jobban gazdálkodható/nyereség termelő."
te még annál is butább vagy mint amilyennek gondoltalak
6. osztályt sem sikerült elvégezned?)))))
Tisztelt Hathor úr!
Ha azonban fundamentálisan elemezzük a Telekomot, egész jó a kép, javítják a hatékonyságát, az árbevétel nőtt, az eredmény azért csökkent, mert a közműadót az 1. negyedévre számolták el, javulhat még a cég, ha javulnak a gazdasági kilátások, továbbá erős konkurenciája sincs, amely elvehetné tőle a piaci részesedést. Elnézést h ideírtam, de vhol el kellett Önt érnem.
Ennek ellenére mégis ezen a szinten mozog, talán nem érdemes vele foglalkozni, elég a másik 4 bluechip. Elnézést h ideírtam, csak még nem válaszolt.
Megismétlem ezen ajánlatomat.
Hétköznap eltűnik gyorsan, pár percig volt látható a topic.
Szóval van egy kapcsolatom, aki egybefüggő szántóföldeket tud intézni Somogy megyében, ezen 1-10-20-50-akár 100-300hektáros területekre keresünk érdeklődőket.
Volt itt pár érdeklődő régen.. tudom Somogy megyére is volt konkrét érdeklődés..
Kapcsolatom azt mondja, itt ott lehet venni egy egy kisebb földet, de egybe függő területek nincsenek, ez érték.. Ő el tudja intézni, hogy aki akar vegyen nagyterületet.
Idézem kapcsolatom nekem írt sorait:
"Mi 15-25AK/ha közötti földet tudunk rendezni, nagynak nevezhető területbe, >100ha.
Az ár fordított arányban áll a területtel, minél nagyobb annál drágább, hiszen annál értékesebb, mert annál jobban gazdálkodható/nyereség termelő. Bérbeadva a föld 40-70eFt/ha bevételt hoz. Művelve (itt. min.50ha esetében):
búzából 100-200eFt/ha a nyereség, kukoricával 200-300eFt/ha. Ezek átlaghozamok 8 tonna/ha középterméssel, ehhez azonban kell a >15AK- föld!
Még fontos szempont , ha valaki földet szeretne vásárolni,
akkor ezt addig tudja megtenni (pár hét- talán pár hónap) amíg az új földtörvényt el nem
fogadja az országgyűlés. A tervezet elkészült márciusban, publikus már a neten.
Eszerint földet csakis az fo tudni venni, aki igazoltan 3 éve azon a településen lakik ahol veszi a földet és e mellett még földműves is!
kivonat a jogszabály tervezetből:
"7. földműves: Magyarországon nyilvántartásba vett belföldi természetes személy, illetve tagállami, állampolgár, aki e törvény végrehajtására kiadott rendeletben meghatározott mezőgazdasági vagy erdészeti szakirányú képzettséggel rendelkezik vagy ennek hiányában igazoltan legalább három éve
a) mező-, erdőgazdasági tevékenységet, illetve kiegészítő tevékenységet saját nevében és saját kockázatára folyamatosan Magyarországon folytat, és ebből igazoltan árbevétele származott, vagy az árbevétel azért maradt el, mert a megvalósult mező,- vagy erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott"
"(2) A földművesnek nem minősülő belföldi természetes személy és tagállami állampolgár – a (3) bekezdésben meghatározott személyek kivételével – akkor szerezheti meg a föld tulajdonjogát, ha a birtokában álló föld területnagysága a megszerezni kívánt föld területnagyságával együtt nem haladja meg az 1 hektárt."
és ezen felül elővásárlási joga a helyben lakó földművesnek, lakónak, szövetkezetnek lesz az NFA után!
Remélem tudtam segíteni az eligazodásban."
Akit érdekelhet ilyen nagyobb terület írjon privit, hátha a kapcsolatom révén hozzájut, megszerezhet még ilyen területeket
Somogy megyében van 1-2000hektár földterület eladó kapcsolatom által. akár 100hektárok, vagy kisebb területek megvehetőek egyben.
Azt mondja egybefüggő földterületet nem lehet megszerezni ott, csak zsebkendőket itt ott.
Az árak folyamatosan emelkednek. Be lehet takarítani a területet, a terményt el lehet adni.
Mellette az ingatlan értéke várhatóan tovább emelkedik.
Aki vásárolni szeretne mondjuk 10hektár feletti területeket egyben, az írjon privit..
Cikk tegnapról a portfolioról:
Száguld a termőföldpiac - Minden mutató növekszik, főleg az ár!
2013. május 23. 08:40
A termőföldpiac 2012-ben is töretlenül bővült: a tranzakciók száma 8, az eladott földterület mérete pedig 5 százalékkal nőtt, míg az árszint - a 2011-es növekedés mértékét kissé meghaladva - 10 százalékkal emelkedett. Az idén ugyanakkor a szabályozási környezet változása jelentősen befolyásolhatja a földforgalmat és a piaci árakat, derül ki az OTP Termőföld Értéktérképéből.
Ha lenne szabad tőkém most ennyi, azonnal megvenném befektetésként, reprezentatív iroda kialakítására ezt a Károly Körúti ingatlant, közvetlen a Zsinagóga mellett, Károly körútra, Deák tér panorámával, ASTORIA-Deák tér között.
Kollégám ajánlására teszem fel az ajánlatot:
Páratlan panorámás!!!!
Eladó 110nm-es, 2.5szobás, IV.emeleti lakás a belváros kellős közepén ,a környék egyik meghatározó épületében,egy gyönyörűen felújított klasszikus épületben.Páratlan panorámával rendelkező ,nappaliból az egész Deák teret,Bazilikát látjuk.A hálószoba ablakai a Zsinagógára néznek. Az épület aljában a belvárosi színház üzemel.
A lakásban még az eredeti több mint 100 éves fa burkolatok,kandalló,beépített festmények találhatók.
A képek magukért beszélnek.
Ügyvédi irodának, lakásnak stb…
Ár 34.900.000.-FT
Képeket tessenek megnézni!
Ja.. és vannak ilyen nagy lakás ajánlataim is még a Belvárosban.
Bármi: Anker köz, Belgrád rakpart, Erzsébet tér, Váci utca, Andrássy út, Körútak, penthouseok is.. ha valaki keres extra lakásokat!!
Tudod.. priviben keress meg..
Képek erről a Károly körúti lakásról:
Ön az alábbi képeket töltötte fel sikeresen a Képfeltöltés.hu segítségével:
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KROLY__1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KROLY__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KROLY__3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KROLY__4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KR3D4F_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130524/KR640E_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Okés..
ki be.. vert ipari ingatlant már licitálják fel. Ügyfelem már 2millióval feljebb jött az irányárhoz képest, és mindig rávernek 100ezret az ő árára..
kár érte..
tulajom azt mondja, sajnálja 4vevő van.. aki többet ad.
Amikor ide írtam, akkor még csak egy vevő volt, aki fizetési halsztással fizetett volna, erre kaptuk az olcsó árat gyorsabb fizetési lehetőséggel..
Már most meg lenne 2misi rajta, aki megvette volna..
priviben küldest vmit a Zamárdi ,és Siófokiról? persze csak ha nem piaci az ár..
Árat írj , ha érdekes, csak akkor kérem a részleteket, így neked sem akkora idő:)
Fordult az építőipar: vége a hét szűk esztendőnek?
2013. május 16. 09:00
Márciusban 2,1%-kal haladta meg az építőipari termelés volumene az előző havit. Ezzel két egymást követő hónapban is bővülni tudott az ágazat, amire utoljára majd' másfél éve volt példa. Az utóbbi hónapok kedvező eredményei miatt az egy évvel korábbi teljesítményét már 9,9 százalékkal múlja felül az építőipar.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/fordult_az_epitoipar_vege_a_het_szuk_esztendonek.183995.html
A telek a VIII. kerületben található : 1120m2
Eladható terület: 3700m2
Tervek szerint:
Az ingatlanban 53 lakás,(módosítható kevesebbre)
Az ingatlan, jogerős építési engedéllyel rendelkezik.
Az épület földszint + 8 emeletig..
Nincs mélygarázs, parkolók, tárolók a földszinten kerülnek kialakításra.
NEM KELL ÉPÍTENI MÉLYGARÁZST, AMI OLCSÓBBÁ TESZI AZ ÉPÍTKEZÉST!
Irány ár: 95M
Céget lehet venni!
Mert kerestek a fórumosok XI.kerületi telket anno...
Nagyon jó helyen, XI.ker. Farkasréti temető után ............... utcában, pár percre a 8-as autóbusztól, eladó egy 960 nm-es építési telek. Max 3 lakás építhető rá.
Irányára: 61 millió Ft!
Érdeklődni priviben
Budakalászon 1075nm-es, lejtős, panorámás, tóra néző 20%beépíthetőséggel, 5.5méter építménymagassággal, átlagos 20méteres telekszélességgel eladó új építésű családi házas övezetben 18.5MFT-ért.
Fotó a linken:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_2_ebpjr3lp59.elek
Sziasztok,
egyik kollégám kínál Balaton körül vízparti telkeket.
Volt pár ember aki keresett ilyesmit..
Az alábbi balatoni településeken ajánlok közvetlen vízparti, fejlesztési
területeket:
Vonyarcvashegy, kb 4 Ha
Balatonszepezd, kb 2 Ha
Balatonakali, kb 2 Ha
Balatonalmádi, kb 2.5 Ha
Balatonfüred, 21 Ha
Balatonberény, 3.5 Ha
Balatonszemes, 6.5 Ha
Balatonszemes, 9.5 Ha
Paloznak, 3.6 Ha
Fonyód, 10 Ha
Zamárdi, 6 Ha
Siófok, 9 Ha
Ismételten privátban társalgok csak a témáról.
nem eladó, kiadó...
http://aprod.hu/hirdetes/irodanak-kozmetikanak-rendelonek-alkalmas-100nm-es-helyiseg-IDrMD4.html
Köszönöm!
Akkor főleg ne vedd fel. Ha minden úgy alakul, ahogy eddig, akkor lesz az a hitel még olcsóbb is forintban, ha nem, akkor meg sokkal drágább lesz. Ennek következtőben - ha nem lesz egy éven belül ingatlanboom - szerintem és a mai állapotok szerint jobban jársz jövőre.