Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#624744 Ibiza Előzmény: #624740

mint minden szakmában a brokik között is vannak jók..Ersténél pl ismerek nagyon kiválóakat..ha akarod nevesítem..

régi mondásom volt a "bróker nem a barátod" mert nem azonosak a céljaink..neki a kötések száma kell..nekem a nyereség..ő a buktámon is keres..

#624741 Boby. Előzmény: #624731

"ez nagyon szdszesre sikerült..ők mondogatták mit hogy kell..mi jó mi nem..hiszen náluk a bölcsek köve.."

Nem tudom mit mondogatott az szdsz, nincs lemezem tőlük, nem is igen rajongtam értük, mint ahogyan nem rajongok - persze más okokból - az ilyen "a fajtád épít falakat mert ez a lételeme.. a megosztás, hazugság és zavarkeltés.." náci sziporkákat kántálókért sem.

#624740 rbbj11 Előzmény: #624693

nekem egy véleményem van a brókerekről: más f.val könnyű verni a csalánt...

#624736 rbbj11 Előzmény: #624694

az lehet, csak ezek nem tudnak arról, hogy a kereszt egyik fontos eleme eur, ami bizony gyengülő trendben van, és este beszél majd ekb elnök, aki nyilván ismét felkészíti a népet, hogy bizony euró nyomda is van és lesz

#624733 Dr. ursi Előzmény: #624691

"ez 1x1, az más kérdés, hogy ebbe sokan ideológiát visznek, és naponta szurkolnak ilyen-olyan irányba, illetve adják a "fair" értékeket a forintra."

erre írtam.

nem gondoltam h nem tudod kiválasztani a hszedből h mire válaszoltam.

értelemszerűen nem az egész hszedre hanem csak erre a részére.

k fáradt vagyok.

úgyhogy baszogtassátok lécci egymást most kivételesen :o)

#624731 Ibiza Előzmény: #624727

"Azért vannak itt a fórumon olyan "gondolatok", amit nem kell kicsúfolni, mert önmagukban képezik a nevetség tárgyát."

ez nagyon szdszesre sikerült..ők mondogatták mit hogy kell..mi jó mi nem..hiszen náluk a bölcsek köve..

akkor rakj be egy szép gondolatot egy logikai folyamatot egy felépítményt..aminek eleje és vége is van tőled..tiszta forrásból..bármilyen témával kapcsolatban..(meglepnél ha tudnál)

#624728 Ibiza Előzmény: #624727

a fajtád épít falakat mert ez a lételeme.. a megosztás, hazugság és zavarkeltés..

ha nem oda tartozol akkor csak kihasználnak és röhögnek rajtad.

#624727 Boby. Előzmény: #624720

Azért vannak itt a fórumon olyan "gondolatok", amit nem kell kicsúfolni, mert önmagukban képezik a nevetség tárgyát.Az építkezésetekről meg az jut eszembe, hogy ti maximum elválasztó falakat építetek,amit nem gáz lerombolni.

sok szerencsétlen lúzer …

#624720 Ibiza

sok szerencsétlen lúzer csak valami ellen tud mozdulni..abban éli ki magát..mert valamit csinálni egy gondolatsort összerakni ahhoz ész kell ráadásul jöhetnek a hozzájuk hasonlóak és jól kicsúfolják őket..

Ezt már gyerekkoromban is láttam..volt aki homokvárat épített..jöttek akik lerombolták..a sunyiképűek akik gyávák voltak..akik csak sonnyogtak fitymálkodtak..ők jobbat tudnának építeni de most épp nem akarnak..sose akartak :)

szóval ezekből itt is van bőven....:) bocs csak pár emberről ez jutott eszembe..

#624696 Dr. ursi Előzmény: #624691

már elnézést de a fiorintra is ahogy minden más instrumentumra időtávokban mondoma mit.

miért ne lehetne naponta változni amikor változik a tőszde a felállás ???

a goldman tegnap bejelzett h ideje fordulni eurhufnál sumér tudta is :o) ennyi.

de lesz szint ahol meg megint fordulni kell.

mi ebben a bökkenő ?

#624694 Sumér harcos Előzmény: #624692

93-96 közé várom,de huzza stoppot már.....

vhol zárodik valszeg a napokban....

sts naposon 20 alatti metszéssel long jelet adott....

cci,rsi is naposon....fordult...

#624693 Dr. ursi Előzmény: #624647

"Mondjuk a te ügyfeleidnek akkor most nincs nehéz dolga, át kell váltaniuk mindent forintra, amgyar államkötvényt venni, megvárni míg a hozamok összeomlanak, szénné keresik magukat az állampapírokon, majd mindenből eurót venni. Kiváncsi vagyok hogy ez a befektetési stratégia hogy szuperál."

- ezt te írtad. lehet h te ezt tennéd adott feltételezések mellett.

de én nem ezt teszem pedig a feltételezéseim ugye adottak.

csak épp más kövre jutunk belőle.

várom majd a megkövetésed :o)

-

ügyféljutalékon akkor lehet hízni ha szép az állományod v szénné kötöd őket.

állományom már alakul. de nem kötöm szénné őket. inkább ahogy a cég is feketére dolgozom magam :o) ügyfél örül mert van h csak 3 havonta hívom, de akkor azt mondom h x-t kerestünk zárjuk. ha esze van hallgat rám. ha kapzsi nem zár ... most tartok ott h ügyfelek 10%-a már rám bízza és ők szépen is keresnek (én még nem). ezek főleg külf piacosok. a magyarral az a baj h ott sok ügyfél ultraokosnak képzeli magát ... és elvárja h a tetején szálljunk ki és az alján vegyünk és nem érti miért nem tudom én ezt mikor bróker lennék ... na ezeket leépítem: mondja meg ő akkor ha nem jó amit én mondok :o)

#624692 rbbj11 Előzmény: #624680

nálam usdhuf short, de nem vagyok benne nyugodt.

Eurhuf longba sztem be fog zavarni a legkésőbb este várható brutál eurusd zuhanás.

Ráadásul 92,3, 94 ellenállás

#624691 tozsdenyul Előzmény: #624647

Teljesen elképzelhetőnek tartom a 240-et év végére/ jövőre, és a 350-et két-három év múlvára.

Egy-két évvel szélesebb távon, mint ursi gondolja, szerintem bejárható símán.

Éppen azért, mert nem matolcsyn múlik a forint, hanem a globális helyzeten - ha pumpálják a pénzt, abból ide is jut rendesen, hiába ökör matolcsy. Persze hogy lehet levinni a kamatot is, jön a tőke, erősödik a forint. A globális parában meg lehet majd emelni a kamatot, és viszik majd ki a pénzt, és gyengül a forint.

ez 1x1, az más kérdés, hogy ebbe sokan ideológiát visznek, és naponta szurkolnak ilyen-olyan irányba, illetve adják a "fair" értékeket a forintra.

Matolcsy alig tud valamit mozdítani az árfolyamon, bár valószínűleg medvepiacon tud 20 forintot gyengíteni, de akkor is a globális helyzet miatt gyengül majd 100 forintot, tehát mató hiába erőlködik, ő max. 20%.

(Matót be lehet helyettesíteni a mindenkori jegybanki politikával)

#624658 Boby. Előzmény: #624647

Csodálom a türelmedet, hogy olyan szellemi honvédőkkel folytatsz vitát, akik az egyik héten 400-as euróban gondolkodnak, a másikon meg 240-esben!

#624647 xmann Előzmény: #624622

egy dolgot jól látsz, én ilyen belepofázós vagyok, és nagyon sok olyan brókert még nem láttam aki nem az ügyféljutalékon hízott volna fel, hanem mert a piacon pénzt tudott keresni. Pedig elég régóta motorozok ezen a piacon. De persze lehetnek kivételek.

A 350es forintot elhiszem, a 240-eset nem. De hogy ne legyek kukacoskodó, már a 250 is belefér. Ha idén oda lemegy, itt a fórumon kérek nyilvánosan bocsánatot tőled. 1% JBK esetén szintén. Azért még jövőre is :)

Mondjuk a te ügyfeleidnek akkor most nincs nehéz dolga, át kell váltaniuk mindent forintra, amgyar államkötvényt venni, megvárni míg a hozamok összeomlanak, szénné keresik magukat az állampapírokon, majd mindenből eurót venni. Kiváncsi vagyok hogy ez a befektetési stratégia hogy szuperál.